Aspirante optimiste!Felicitari mihahegarty!!!(605)
Raspunsuri - Pagina 21
kitty-27 spune:
dar pozele alea eu le pusesem doar pentru noi cele care avem parola...

ASPIRANTA LA BEBEL
SimonaS81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iancuelena am vazut ca sa vb de anexita...am si eu o mica intrebare:ce tratament ati urmat? sii eu am o anexita mai veche dar nu stiu cum sa scap de ea..am baut coada soricelului si spalaturi,bai fierbinti.. |
Din cate stiu eu anexita se trateaza destul de greu si trebuie supravegheata de medic.Eu am terminat tratamentul (ovule, indometacit supozitoare si antibiotic-eficef) si am facut programare la medicul de familie poate ma trimite la ginecolog.Tratamentul mi-a fost dat de medic deci nu recomand nimanui sa urmeze acelasi tratament....poate nu este adecvat oricui.

Bob_Pixel spune:
| Citat: |
nu imi mai zi ca imi vine sa mor ca am mai ratat o luna ![]() e a treia luna in care trb sa fac hsg...da ma gandesc ca poate e un semn si nu trb sa ma mai chinui...mai incercam si luna asta si daca nu si nu in dec sunt prezenta la hsg. mai devreme ma vaitam de durere de ovar stang si am abuzat putin de sotul meu si mi-a trecut...doamne ajuta sa fi fost de la ovulatie |
Baga carbuni, nu te sfii!
La mine hsg-ul a functionat pentru ca aveam o trompa infundata si cred ca am avut si mare noroc sa raman din prima imediat dupa interventie. Atunci mi s-a spus ca am mari sanse sa raman dupa hsg si asa a fost. Acum mi s-a spus ca am mari sanse sa raman dupa avort, deci astept sa vad daca am noroc si-a doua oara
mikado spune:
Kity, ce am eu la M , e albumul meu personal, nu albumul aspirantelro 
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
kitty-27 spune:
eu cand intru vad pozele noastre...s-o fii dereglat ceva pe la pc-ul asta al meu...

ASPIRANTA LA BEBEL
camady spune:
Fetelor am fost la dr in seara asta si mi-a pus diagnostic metroanexita dreapta. Tratament cu antibiotic in timpul menstruatiei, niste ovule, antiinflamatorii.Menstruatia deabia luna viitore. Deci ratez luna asta si cealalta se pare. Intrebarea mea este daca nu ma protejez si raman e vreo problema ptr bebe sau ptr mine?
mikado spune:
Kity , probabil ai bifat ,,Stay signed in " ![]()
eu va citesc, dar n-am starea necesara sa scriu ...azi am fost la dr. , dupa ce a vazut analizele a zis ca nu sunt rele, dar am azi Z16 un endometru 7.2mm, foarte mic .... concluzia: am primit Femibion 1/zi, aspenter 1/ zi din prima zi de CM, Gonal F pen 300 UI din Z2-9 , si ca sa impuscam 2 iepuri mai trebuie sa repet si HSG-ul pentru ca cea din iunie nu e facuta bine , asadar dupa ce vin uratii demaram pregatirea pentru IA
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
gabyv spune:
hello fetele 
haideti la strudel cald, abia scos din cuptor 
http://family.webshots.com/photo/2108284160106822414PNpjli
repede ca nu e f mult!!!!
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
kitty-27 spune:
mikado probabil ca asa am facut...

si eu trebuie sa repet hsg..in decembrie ma programez...
gaby eu vin la strudel...

ASPIRANTA LA BEBEL