Aspirante optimiste!Felicitari mihahegarty!!!(605)
Raspunsuri - Pagina 16
lorena_86 spune:
si daca faci bebe o sa ai ceva drepturi ca miha e si ea tot in londra si se cam teme de perioada cand nu o sa lucreze
o sa-ti dea statul ceva?
aici in rom se dau 85% din venit pentru pre si postnatal care e vreo 4-5 luni, cred + indemnizatia de cresterea copilului
scuze daca ti-am pus intrebari indiscrete

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
SimonaS81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 ai grija cu anexita, din cate stiu eu poti ramane insarcinata dar creste riscl de extrauterina (fata de riscul normal, ca orice femeie din nenumarate motive, unele nestiute inca, poate dezvolta o extrauterina) dar nu te panica, mergi la un dr sa-ti dea tratament si sa-ti zica sigur riscurile.........ca sunt doar supozitii, pura statistica, nu e obligatoriu eu asa stiu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Multumesc pentru sfaturi

..Sper sa fie totul bine.Tocmai ce am terminatul tratamentul pentru anexita dar pe toata durata tratamentului am avut dureri mai mari si sunt putin ingrijorata.Am citit pe net cate ceva despre anexita si ziceau ca si sotul trebuie sa urmeze tratamentul dar medicul nu mi-a zis nimic.Pe 22 mi-am facut programare la medicul de familie si sper sa ma trimita la gineco.

lorena_86 spune:
fetelor, eu merg la nani ca mai am putin si pic in butoi
iar sunt foarte pesimista si DISPERATA
imi fac singura ganduri negre asa din senin si nu e bine ca imi dau asa o stare offfffffff ma apuca nebunia
vreau o lume mai buna si liniste si pace
iar au reusit cei de la serviciu sa ma enerveze
ca de ce nu le raspund la telefon, chiar daca sunt internata si am concediu medical....sa le rezolv problemele ca nu se descurca.......dar eu ce sunt aici.........nu au pic de demnitate dupa ce ca mi-au dat preaviz cand au aflat ca sunt bolnava, ce mai vor.....daca m-au dat afara inseamna ca se pot descurca si fara mine, nu
sunt sigura ca si dupa ce termin preavizul tot or sa ma sune cu privire la diverse probleme..........cred ca o sa-mi schimb nr de tel
sper maine sa ma simt mai bine si mai optimista
va pup

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
SimonaS81 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 si daca faci bebe o sa ai ceva drepturi ca miha e si ea tot in londra si se cam teme de perioada cand nu o sa lucreze o sa-ti dea statul ceva? aici in rom se dau 85% din venit pentru pre si postnatal care e vreo 4-5 luni, cred + indemnizatia de cresterea copilului scuze daca ti-am pus intrebari indiscrete ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Stai linistita ....nu ma deranjeaza.
Aici se da 90% din salariu (inainte de taxe) timp de 52 de spat iar daca nu lucrez da 120 lire pe sapt cu conditia sa fie platite taxele de la asigurarea de sanatate.Astea 52 de sapt pot sa le iau cand vreau.
SimonaS81 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor, eu merg la nani ca mai am putin si pic in butoi iar sunt foarte pesimista si DISPERATA imi fac singura ganduri negre asa din senin si nu e bine ca imi dau asa o stare offfffffff ma apuca nebunia vreau o lume mai buna si liniste si pace iar au reusit cei de la serviciu sa ma enerveze ca de ce nu le raspund la telefon, chiar daca sunt internata si am concediu medical....sa le rezolv problemele ca nu se descurca.......dar eu ce sunt aici.........nu au pic de demnitate dupa ce ca mi-au dat preaviz cand au aflat ca sunt bolnava, ce mai vor.....daca m-au dat afara inseamna ca se pot descurca si fara mine, nu sunt sigura ca si dupa ce termin preavizul tot or sa ma sune cu privire la diverse probleme..........cred ca o sa-mi schimb nr de tel sper maine sa ma simt mai bine si mai optimista va pup ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Nu merita sa te enervezi pe ei...esti in concediu medical nu la munca...asa ca relaxeaza-te.Noapte buna.

si mult optimism
lorena_86 spune:
multam mult simona
aveam asa nelamuriri.....cam multe cred eu
am tot stresat-o pe saraca miha cu diverse intrebari dar acum este gravidutza si sper sa ma ierte
tu in cat timp de cand ai ajuns in anglia ai obtinut permisul de munca si cat a costat? cardul galben, nu? si acum o sa-l primesti pe cel albastru?

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
acum chiar plec la 
pup fetelor, pe toate

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
SimonaS81 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 multam mult simona aveam asa nelamuriri.....cam multe cred eu am tot stresat-o pe saraca miha cu diverse intrebari dar acum este gravidutza si sper sa ma ierte ![]() tu in cat timp de cand ai ajuns in anglia ai obtinut permisul de munca si cat a costat? cardul galben, nu? si acum o sa-l primesti pe cel albastru? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
In principiu nu e greu insa dureaza mai mult raspunsul lor.
Acum am cardul galben pentru PFA si l-am luat aproape imediat....in principiu trebuie mai intai sa te inscrii la NIN (numarul de asigurare) apoi ca self-employed (PFA).Eu am aplicat cu sotul prima data ca el dependent de mine si lui i-a dat cardul galben si mie cardul albastru.Dupa un an de munca fara intrerupere pentru sotul meu am aplicat din nou ca mie sa-mi dea cardul albastru.Conform legii sotul meu nu mai are nevoie de permis de munca si am aplicat doar ca sa-mi dea mie permisul de munca (cardul albastru).Te gandesti sa pleci din tara?
Si eu plec la culcare

.Va 

si sa aveti o zi usoara maine.Noapte buna.

andr@ spune:
neata fetele; va dau o cafeluta
si fug la treaba
o zi frumoasa tuturor 

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
nerama spune:
neata fete frumoase

sa aveti o zi frumoasa 
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama