Aspirante optimiste!Felicitari mihahegarty!!!(605)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iancuelena spune:

neata fetele.eu am ajuns acum la munca si sunt super obosita,am facut modificari in casa,mam culcat la 2 dimineata si la 5 a trebuit sa scot cainele(i sa facut de baieti)deci am dormit 3 ore.
azi vreau sa ma programez la CMI sami fac toxoplasma si uroplasma.
aveti idee cat ma costa la medlife?
ma apuc sa citesc din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Buna fetele!
didi luam 10 zile tetraciclina
o zi minunata si multi

Mergi la inceput

am vazut ca sa vb de anexita...am si eu o mica intrebare:ce tratament ati urmat? sii eu am o anexita mai veche dar nu stiu cum sa scap de ea..am baut coada soricelului si spalaturi,bai fierbinti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna fetele....ce faceti?
cateva zile am lipsit si va gasesc cu o graviduta...

Felicitariiii Mihaaaa...sa ai un bebe sanatos si cuminte.

am ajuns si eu acasica dupa scurta vacanta.
am inceput sa lucram cu drag si spor inca din z5 acum speram ca va vor fi 2 liniute la sf lunii!

hsg nu am mai facut luna asta ca nu am mai gasit locuri
la filantropia. da poate asa a fost sa fie...speranta moare ultima

va pup

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

buna fetele
se pare ca au inceput sa fie dificile inceputurile de luna...nimeni nu mai zice nimic, cam pândim toate la butoi, dar nu ne aventuram langa el... eh, greu cu noi
Lorena, nu-ti mai face asa ganduri, eu zic sa iei fiecare zi ca un nou inceput, lasa putin viata sa decurga de la ea si o sa vezi ca o sa fie bine.
Simona, si pe mine ma enerveaza transporturile, fac o gramada pana la job si eu stau aproape de Paris. Cred ca asta e unul din lucrurile pe care le regret din tara, eu mergeam pe jos la servici...si era la 10 min.
pt toate

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

gaby, incerc

pup fetele

eu stau la calc si ma pregatesc sa plec la ore la master la 4

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor,voi stiti ca Lia a pierdut sarcina???Am citit la un alt subiect...offf...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 10+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

saraca...da ce sa intamplat de a pierdut sarcina? imi pare rau entru ea si sper sa ii de-a dumnezeu putere sa treaca peste si sa o ia de la capt

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Stiu ca era in spital de la inceputul sarcinii,cu iminenta de avort.Am mai citit ca la 8 saptamani era ok...Apoi se pare ca s-a oprit din evolutie...
Uite,cititi aici,si mai in urma http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157028&whichpage=12

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 10+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

lia imi pare rau de pierderea suferita,te inteleg prin ce treci,pt ca si eu am trecut prin asta.DD sa te intareasca sa mergi mai departe si sa va binecuvanteze cu un bebe sanatos.
eu am revenit,ca sunt la munci.
eu tot astept bsami vina cm....ca sa o iau iar de la capat cu analizele.
sper sa nu mai intarzie mult

Mergi la inceput