Aspirante optimiste!Felicitari mihahegarty!!!(605)
Raspunsuri - Pagina 15
Katy82 spune:
Cixinica
, merci.
Va las fetele, ne auzim maine, ma duc sa fac trebuta prin casa.
Somnic usor!
http://lt1f.lilypie.com/c7qKp2.png
Doamne te rugam da-ne si noua un
sanatos!
didi32 spune:
Ralu am fost prin zona, cu diverse treburi, cum deocamdata facem pauza n-am mai avut prea multe de anuntat. Mai intru, mai citesc, incerc sa mai raspund la cate ceva....mi-e dor de zilele cand umpleam 2 capitole de zi, acum parca a mai scazut entuziasmul fetelor.....
Va pup si va urez o seara cat mai frumoasa tuturor!
imi va aduce cel mai frumos cadou!!!
kitty-27 spune:
buna fetele! 

katy si eu am zis ca las proiectul
pana in ianuarie..deci si eu vin de manuta cu voi..

nerama hai ca poate se lasa cu bebe...ca si la mikado 

didi e bine si in ianuarie...numai
sa fie
bun venit noilor aspirante 

miha 

ASPIRANTA LA BEBEL
kitty-27 spune:
eu vreau sa va spun ca sunt z7 si mi-a aparut deja mucusul...si niste dureri la ovare ca astazi m-au tinut numai pe scaun...

ASPIRANTA LA BEBEL
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 DIDI pe unde umblasi??? eu tocmai citeam capitolul in care anuntam liniutele si m-au luat niste emotii. nu pot sa-mi dau seama cand a trecut timpu. chiar imi zicea yasmi sa ma bucur de fiecare clipa din sarcina k va trece ff repede. si acu ii dau dreptate. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria |
asa e bebelu...

dar eu cand ma gandesc ca asta e ultima burtica, sarcina, bebelus mic....profit de fiecare noua zi...mami x2 , de fetita cu codite si
s 26
SimonaS81 spune:
Buna seara fetelor....e greu tare cu transportul in Londra 

si mai ales cu diferenta de fus orar.Bun venit noilor aspirante la bebe si succes la liniute.Se spune ca diferenta de temperatura ajuta la implatarea bb-ului....poate de aceea nu se aude nimic de bebe ca Romania parca e vara
.Sa va bucurati de vremea frumoasa atat cat o sa mai tina....la Londra e fffff tare
Fetelor vroiam sa va intreb daca pot ramane insarcinata cu anexita cronica?

pentru toate viitoarele mamici si aspirante
lorena_86 spune:
simona, ce lucrezi in londra?
esti de mult acolo?

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
SimonaS81 spune:
Am scris mesajul fara ochelari si am facut cateva greseli gramaticale...imi cer scuze....![]()
lorena_86 spune:
ai grija cu anexita, din cate stiu eu poti ramane insarcinata dar creste riscl de extrauterina (fata de riscul normal, ca orice femeie din nenumarate motive, unele nestiute inca, poate dezvolta o extrauterina)
dar nu te panica, mergi la un dr sa-ti dea tratament si sa-ti zica sigur riscurile.........ca sunt doar supozitii, pura statistica, nu e obligatoriu
eu asa stiu

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
SimonaS81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 simona, ce lucrezi in londra? esti de mult acolo? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Suntem de 2 ani aici...si lucrez intr-un hotel...deocamdata nu am permisul de munca fara restrictii, numai sotul meu il are asa ca eu lucrez ca persoana fizica autorizata.Speram ca luna asta sa-mi vina si mie un permisul de munca fara restrictii