Aspirante optimiste!Felicitari mihahegarty!!!(605)
Raspunsuri - Pagina 14
Katy82 spune:
Buna fetele. Azi am avut inspectie, mult stres, multa bataie de cap, a fost bine pana la urma. Mai am una prin mai si examenul in august si rasplata la salariu pt toata munca maxim 50 de lei
. Asta e , in lipsa de altceva
Am cam rasmas in urma cu cititul forumului dar si cu treaba prin casa, dar recuperez eu.
http://lt1f.lilypie.com/c7qKp2.png
Doamne te rugam da-ne si noua un
sanatos!
Katy82 spune:
Joy
proaspata mamica!
Luiza la multi ani, sarcina usoara si bebe sanatos!
Camcris tin pumnii sa-si faca loc bebe in burtica la mami!
Draguta poate a fost o scurgere de alta natura, nu mucus! Poate e o raceala.
BbYasmi deja S26, felicitari mamico! Sarcina usoara in continuare.
Miha asa te vreau, optimista!
Pinuta nici eu nu sunt de acord cu zodiile.
Elena bine ai venit pe la noi, tin pumnii sa vii repede cu vestea cea mare II.
Fetele referitor la ultimele venite, primele plecate suna bine. Ca daca este o reteta a succesului o sa ma inscriu cu un alt nume sa plec si eu la odisee![]()
sanatos!
Katy82 spune:
Pinuta nicioadata sa nu spui nicioadata! Eu tin pumnii sa vii repede cu II
Elena branca ursului se ia pana la ovulatie. Oricum eu zic ca tb avut grija si cu plantele, sa nu le luam asa dupa ureche ca pot face rau uneori.
Draguta
sanatos!
camcris spune:
Katy82
nu cred ca este bb nici luna asta, cordupul meu a luat-o razna de tot, de cand mi-a recoltat probele 10 noie. am avute scugeri in fiecare zi ba maro ba rosu
nu stiu ce sa mai cred, mi-a zis ca am colul inflamat dar scurgerea asta nu se mai opreste
si trebuie sa vina si rusii asa ca nu mai stiu cum sa socotesc ca Z2 voiam sa-mi fac alte analize sa dus totul iar
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Katy82 spune:
Nerama daca ai ovulat tin pumnii sa fie
la purtator.
Camady bafta multa; oricum iubiti-va fara sa va ganditi la ideea de
ca stresul si implantarea nu fac casa buna.
Elena in ce zi esti? Asteapta sa intarzie macar o zi menstra si apoi mai baga un test.
Cixinica imi pare rau de rezultat. Cum l-ai descoperit? Mai bine te tratezi si vine bebe intr-un corp sanatos. Si eu iau o pauza de la bebe, deci in ianuarie luam odiseea cu aslat
. Vine si Walkira cu noi, pe celelalte fete le lasam sa mearga inainte ca sa aiba cateva saptamani inaintea noastra, sa avem si noi la cine ne plange ca au inceput greturile. Am inceput sa visez cu ochii deschisi.
Andra cum ai scos bata, cum am aparut.![]()
Camcris si eu am scurgeri maronii inainte de menstra. Eu socotesc Z1, ziua cu scurgeri abunde

toate fetele
sanatos!
cixinica spune:
Katy felicitari pentru examen

Eu am aflat ca am infectia fiindca am vrut sa imi fac HSG si mi-a cerut dr.-ul analizele astea. Eu sper sa se rezolve repede si sa nu fie f. rezistente la antibiotice.
didi32 spune:
Am venit cat am putut de repede, mi-e frica de Andra si de bata ei ![]()
Asa cum ziceam, si noi am amanat pana in ianuarie FIV-ul pt ca tb sa scapam de-o infectie. Vad ca infectiile astea dau bataie de cap la multa lume, naiba sa le ia. Asta e, tb sa le tratam daca vrem sa mergem mai departe.
Bun venit fetelor noi si sedere cat mai scurta! Eu una recunosc ca nu mai tin pasul cu voi. Incerc sa va urmaresc, dar de multe ori pana sa raspund la intrebari, v-ati lamurit deja. O admir pe Miha care citeste si raspunde fiecareia in parte 

Si mi-e dor de Andreea (Doula) cu sfaturile ei, de Cosmi, de Paula, si multe fete care nu mai intra sau intra doar cat sa ne salute. Vedeti ca se poate cadea si altfel in butoi?
Noroc cu Ralu ca se tine de promisiune, stie ea care 

Lia, te imbratisam cu drag si ne rugam sa-ti dea D-zeu putere sa o iei de la capat cat mai curand!
imi va aduce cel mai frumos cadou!!!
didi32 spune:
Am scris ditai placinta fara sa las 

iciii de rigoare pt toate aspirantele, fara exceptie cum zice Cosmi!
didi32 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cixinica Katy felicitari pentru examen ![]() Eu am aflat ca am infectia fiindca am vrut sa imi fac HSG si mi-a cerut dr.-ul analizele astea. Eu sper sa se rezolve repede si sa nu fie f. rezistente la antibiotice. |
Ce antibiotice iei?
bebelu86 spune:
DIDI pe unde umblasi???
eu tocmai citeam capitolul in care anuntam liniutele si m-au luat niste emotii. nu pot sa-mi dau seama cand a trecut timpu.
chiar imi zicea yasmi sa ma bucur de fiecare clipa din sarcina k va trece ff repede. si acu ii dau dreptate.

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
33+ cu
Natalia Maria