America (214)
Raspunsuri - Pagina 8
LucasMom spune:
Lucas a primit flu shot acum doua zile si azi are febra, ii curge nasul si tuseste, are aproape toate flu symptoms. Stiam ca flu shot contine inactive virus, care teoretic nu au cum sa cauzeze flu, e adevarat sau e doar o misconceptie a mea?
Noi ne pregatim sa mergem in Kauai de Thanksgiving si saptamana de dupa; fetele care ati fost cu copii de 2-3 ani in Hawaii, ce sfaturi imi dati?
Exista ceva ce ati fi vrut sa stiti inainte de a pleca si nu ati aflat decat mai tarziu?
blackpanterro spune:
Si eu am auzit ca nu are cum sa iti cauzeze vaccinul gripa dar sota-miu se imbolnaveste in fiecare an dupa ce il face.
Distractie in Hawaii!!!
Adriana mami de Isabelle Marie - 2 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
Ramona J spune:
Alina, teoretic asa ar trebui sa fie, dar practic o patiram de mai multe ori (noi si cunostinte apropiate), incit am renuntat la flu shot.
Sanatate multa lui Lucas si distractie placuta in Hawaii!
Pantera, unde tii curcanul ala de 25 lbs.?
pumba spune:
lucasmom - sanatate sa plecati sanatosi la drum
distractie placuta!
sfat pt Hawaii- trebuie sa iei insotitor .....ma ofer
ramona- am luat curcanul , cartofii dulci, placinta cu mere o face mamam...
pantero- am auzit ieri la radio - un tip a cumparat un curcan , care era prea mare pt cuptorul lui ....l-a scos afara si l-a strivit(putin )
ruxij spune:
Drum bun si distractie placuta in Hawaii! Invidiile mele! Sanatate!
Noi nu facem niciodata flu shot. Pe principiul de ce sa schimbam ceva care functioneaza deja?:)) Adica nu prea ne imbolnavim si cand o facem, nu e gripa, de regula cate o raceala. Iar cei ce fac flu shot vazui ca tot se imbolnavesc, asa ca inca nu's convinsa. Cand oi auzi hoarde de oameni care nu mai racesc iarna pt ca fac flu shot, pe cuvant de pioner ca ne intepam si noi. Iar asta cu "scientists say", maine o sa zica "scientists thought that...and they were wrong"
NewMami spune:
LucasMom, sanatate micutului. Nu stiu ce sa spun despre vaccin-urile astea .. noi nu le facem nici copilului, nici noua.
Noi ani de-a rand am mers in Mexic, nici nu Hawaii nu te pot ajuta, dar ma intereseaza mult de tot impresiile cand vi. E un all inclusive resort? unde mergeti?
As incerca sa mergem si altundeva dar doar la recomandare. Am primit una buna in republica Dominicana ... dar n-am zbor direct din Detroit si asa se fac 7-8 ore pe drum si nu ne convine.
Ramona, bravo Anutei, eu as incuraja-o cu desenul ... nu stii niciodata unde o sa o ajute... mai ales daca ii place si e si talentata. Mult success
.
sinzi_ana spune:
Ramona, eu te invidiez...ca mie imi place sa desenez!!! Si as vrea sa am un copil pasionat, sa am cu cine :))!!!! Sa am motiv sa cumpar pensule si culori si creioane....ahhh!!!! Cred ca inca le am pe cele cumparate de cand David avea 2-3 ani:))
Lucasmom, vaccinurile sunt doar pentru anumite "specii" de gripa, daca ai nenorocul sa intrii in contact cu alta "specie" atunci faci gripa, si mai nasoala, ca sist imunitare e deja obosit, de stimularea vaccinului!!!!
Andreea, cum te mai simti??
Adriana, oau...ce curcanoi!! Cat un porcusor
Ramona J spune:
Multumesc NewMami. Citii mesajele voastre si am ajuns la concluzia ca pe Ana o trimit la Sinzi, iar eu merg la Pumba.
iulianm spune:
LucasMom, noi n-am fost cu copii in Hawaii, dar din perspectiva adultului, parcurile mi s-au parut mult mai unsafe decit orice am vizitat pina acum in US. Ei vor sa pastreze insulele cit mai neatinse de mina omului, cu natura ca la inceputuri, cit mai salbatica. Fara bara de protectie, carari safe, etc. Chiar si indicatoarele sunt cam lipsa. E foarte frumos, dar trebuie sa fiti atenti. Kauai e cea mai salbatica, mai putin turistica si mai bine pastrata insula, e foarte frumoasa. Si plina de gaini . Ca ghid, eu am gasit foarte bune descrierile si sfaturile din seria "Oahu/Maui/Kauai Revealed".
In paranteza pt cei interesati, in Maui am stat la un hotel extrem de child friendly, Hyatt Regency Maui Resort&Spa. Interiorul era deschis, tot first floor era organizat ca o gradina, aveau papagali, pasari exotice, pinguini(!). Apoi water playground pt copii era o nebunie, cu multiple piscine, cu pestera, un golf al piratilor, waterfalls, slides, rope bridge. Personalul, la fel, foarte atent la nevoile celor mici, de la micul dejun la plaja. Unul dintre cele mai child friendly hoteluri in care am stat pina acum.
Distractie placuta si vreme frumoasa!
blackpanterro spune:
Ramona, e la vecina la deep freezer :)
O sa il facem la bbq ca nici la noi nu incape in cuptor, nici macar unul de 15lbs nu incape. O sa fim 11 oameni la masa, mai bine sa ramana decat sa ma fac de ras ca nu am destul :)
Adriana mami de Isabelle Marie - 2 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier