America (214)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Anul asta e al treilea in care am facut flu shot. M-am dus mai mult de gura colegilor. Intii s-au oferit sa ma ia cu masina la Health Center unde se distribuiau shots. Am zis ca ma mai gindesc. La vreo saptamina au venit aia de la HC in cladirea noastra, sa distribuie free shots, n-am mai avut scapare. M-am dus, vizibil fara elan (ca cel ce culegea semnaturile mi-a spus "don't worry, you'll get a candy on your way out"!).

Primele doua dati cind am facut vaccin, s-au lasat cu gripe rele. Mai rele ca in anii fara vaccin. Oricum, anul asta, dupa vaccin ne-am simtit aiurea toata saptamina, eu si sotul meu. Asa ca, vorba lui ruxij, convinsa o sa fiu cind lumea intepata nu se va mai imbolnavi. Pina atunci, mai cedez din cind in cind, due to peer pressure .

De Thanksgiving suntem invitati, ducem vinul, butternut squash&pumpkin soup si sweet potatoe casserole.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ramona, daca vrei sa folosesti:
http://artgraphic.fabercastell.com/
O gama super de creioane, acuarele, pensule...pt copii au o varietate mare si unica...(mie nu imi place crayola)
Eu le iau de la target:
http://www.target.com/s/191-0710176-8101215?keywords=Faber-Castell&CPNG=all%20brand&adgroup=faber-castell&LNM=Faber%20castell&MT=exact&AFID=google&LID=41p9986&KID=0512bc11-c233-2829-b26e-000048b5c92a&ref=tgt_adv_XS000000
si kiturile sunt super!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc Sinzi, le studiez. Oare le au si in magazin? Crayola le-am tot vazut la ei, dar astea nu mai stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Multumesc pt raspunsuri.
Sanzi, Lucas nu a facut nici o gripa nici o raceala fara flushot, anul asta am cedat presiunilor barbatului ca nu vaccinez copilul, ce mama sunt eu! ma saturasem de dat ochii peste cap cand venea vorba despre vaccinuri...
L-am vaccinat si arata simptomele dupa doua zile, nu stiu ce sa cred. Greu sa cred ca a luat alt flu strain .. de unde, daca nimeni nu a fost bolnav in jurul lui?
La pediatru nu erau copii bolnavi in jurul lui si nu am stat decat foarte putin. Acum regret dar asta e...

Iulianm, noi am ales Kauai ca e cea mai salbatica si mai putin turistica si ca mor dupa imaginile acelea asa verzi si crude....
Sper sa fie la fel si in real. Nu in ultimul rand am ales Kauai pt ca putem zbura aproape gratis cu points de la British Airways care nu are zboruri incolo insa e partener cu AA si prin urmare la zborurile pe puncte BA nu platim taxe, toata cheltuiala a fost sub $50 pt toti 3.
Hotelul e Sheraton.. something, si l-am ales pt ca e direct pe plaja si avem primele 5 nopti free (pe puncte de la Starpoints Rewards).

Recunosc, miles and points freak here....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Cind reusesc sa-mi scot capul dintre cutii, sheetrock, vopseluri, primer, floor, mobile si alte minuni, mai trec pe aici.
Sintem ZOMBIE!
Va citesc...vacante placute, spor la desen (si eu am dilema cu desenul cu Alex...talentat dar nu stiu unde sa-l dau) si stati departe de flu (nici noi nu facem la copii flu shot ca nu-i garantat).

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Spor la treaba Anamaria, sa ne pui poze cind va asezati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sanzi, is ca noua , cica fu la stomac, eu asa ceva n-am mai vazut, auzi, bug la stomac si pe mine ma durea capul, in doua zile eram ok. abia acum imi revine si pofta de mancare, dar e bine ca am mai dat ceva lbs jos.

noi facem pasapoarte noi (no fee) ca ne mutam...in azore sper sa nu ma alungati de aici ca eu nu plec, nici nu's la ce topic as putea scrie. aoleu, stai ca ma apuca plansu'...mai intru eu cand imi revin cu emotiile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

In Azore? OMG! Cool huh? Nu stiu prea multe, povesteste-ne mai mult despre ce si cum.

Anamaria, bafta la aranjat totul! Imi imaginez cat e de greu!

Pot si eu sa anunt ca am primit votul pt tenure (titularizare) de la College of Engineering. Pot sa ma consider tenured, desi mai sunt cateva semnaturi de pus si va fi oficial abia dupa aprilie 2011, dar cam asta fu, de aici incolo nu mi se mai discuta cazul, doar se semneaza (mi-au zis ca al meu nu se va discuta la univ. level ca sunt cam 100 de cazuri si se discuta doar cele cu sub 2/3 voturi). CAn am aflat am fugit din birou, m-am suit repede in masina si am condus prin oras ca o musca beata, am venit acasa si am mancat trei bomboane dupa care am plecat iar la un miting. Sunt dusa cu pluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lia, tre sa bem!!! Felicitari!!!!!!
Ne pastram pt in ian???

Andreea, eu as muri de fericire!!!! Super misto acolo...clima e BESTIALA!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Of course! Vin in Ian in Florida! Da' tot nu stiu cat e de departe de tine. Eu vin in Daytona Beach. Am sanse sa ajung la tine? Ca nici prea mult nu poci sa stau ca imi las copilul singur acasa. (adica pe maini straine).

Mergi la inceput