America (214)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

m-au testat pt gripa si mono, dar cum dr a plecat acasa, abia maine dimineata voi afla rezultatele. am prins curaj si-am mancat (mancasem numai niste orez) si iar m-au luat crampele la stomac. mi-a zis si dr ca e posibil sa fie debutul de la o gastroenterita. nu vreau decat sa zac :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

newmami- felicitari pt concurs!
ramona- bravo ei!
corina- mai doare?
philip- e bugam avut si noi

noi suntem bine,
ma gandesc , ma perpelesc pt ca nu stiu ce mancaruri sa facem pt Craciun(mama face)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Fetelor, dati-mi si mie o mana de ajutor... cele care ati fost in Nashville TN. Mi-am propus sa plec de acasa de Thanksgiving si m-am uitat pe harta si mi s-a pus pata pe Nashville. Mi-am rezervat deja camera la hotel, deci damage-ul e facut. Spuneti-mi si mie ce e de facut/vazut pe acolo? si mai ales ma gandesc la un restaurant fain unde sa mancam si noi un Thanksgiving dinner...
Multumim din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Pumba saru mana, mai bine. Doare dar este parfum fata de ce dureri am avut... Si ca sa fie tacamul complet asta mica are muci si asta mare a vomitat. Frumos, nu?

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

ce credeti ca poate sa fie?
marti noaptea Philip a vomat, nasol, toata noaptea, miercuri era stors si cu febra, joi ok, vineri a mers la scoala. Nick diaree de miercuri, ieri nasol tare (dupa atatea zile), normal, nu mananca, dar bea. azi eu am facut febra, la 4 ma duc la medic, ma dor toate celea, am 100 F. nu am simptome de raceala., Nick n-a facut febra deloc. am sunat la pediatru cica stomach bug is going around, eu in afara de niste crampe la stomac, nu ma plang de alte simptome intestinale. sa fie acelasi virus la toti?

Andreea

Stomach flu sau rotavirus? sau e acelasi lucru?

Adriana mami de Isabelle Marie - 2 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Andreea, febra poate fi de la deshidratare....si cel mai probabil ceva la stomac....Sanatate multa!!!

Corina, uff...mititica!!! Pupam si sanatate si voua!!!!

Ok...deci acum referitor la scoli...
AP sunt available doar in liceu....dar le poti lua si in middle daca termini materiile mai repede? Si ce inseamna "weighted grades?"
In ce anume consta un AP?....
Eu deja sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc fetele pentru raspunsuri. Corina, parca n-as vrea s-o dau la scoala specializata, doar sa gasesc ceva extra, dupa scoala. Sinzi, nu vreau s-o invete sa deseneze, dar eu imi prind urechile si la supply store. Tre' sa stii cu ce se maninca desenul asta si eventual sa exploreze si "related stuff".
Lia, asa ma gindeam si eu. Un talent, indeminarea, poate ajuta in vreun fel. Iar de nu, macar se alege cu un hobby fain.

Ce de bolnaviori, sanatate tuturor! Stomach bug cica ar fi si pe aici, sper sa-l fentam.

M-am uitat cum e cu GPA si la noi. Maxim este 5.0, chestia este ca poti lua cursuri (si obtine credit) inca din middle school. In special la matematica, ofera advanced classes si conteaza la class rankings din liceu. Mai poti obtine acelasi lucru si la spaniola sau franceza.
Apoi in liceu mai poti lua e-classes. Nu te ajuta la nota si la rankings, dar odata ce ai si cursurile astea facute, poti lua mai multe AP classes.
Nu m-am uitat la Jr. HS cum este, dar Sr. HS ofera 28 de AP classes. Cica mai poti lua niste cursuri si la community college (cind, mai ramine timp?).
Nu le inteleg nici eu prea bine, inca mai studiez ce si cum...

Pumba... la Craciun va ginditi?! Mai, eu imi bat capul cu Thanksgiving inca! Mi-am amintit ca zilele trecute am vazut o casa cu beculete de Craciun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Am cumparat curcanul, 25 lbs! pt ca e ultimul Thanksgiving aici facem o petrecere mai mare cu prietenii.

Adriana mami de Isabelle Marie - 2 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

cica nu-i nici flu, nici mono, azi nu mai am febra, ma simt inca nasol, calcata de tren dar mult mai bine (bine, si dupa febra de ieri). eu nu-s ce fel de stomach bug e asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chri70 spune:

mamamariana, Nashville este centrul muzicii country, deci recomand Country Music Hall of Fame. De Thanksgiving, poate concierge sa iti recomande un restaurant bun care-i deschis. Calatorie placuta.

Philip, sanatate multa tie si alor tai!

Mergi la inceput