Impresii - Goana dupa cadou :D

Raspunsuri - Pagina 41

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Voia cineva masina de gunoi. Azi am vazut in Deichmann, una draguta la 24 de lei.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

H a primit de Mos Nicolae trenuletul din lemn de la Ikea (cu toate accesoriile). A fost succes maxim si pt tati si pt copil.
Dar avem o problema cu Mos Craciun, pt ca s-a sucit, acum vrea casuta piticilor cu 85 accesorii, cea din car4 (185 ron). Eu zic ca e pt fete dar el o vrea musai. O are cineva, merita banii? Are vreun pitic inauntru sau trebuie sa ii cumpar separat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

[quote]citat din mesajul lui kisstherain999

Dar avem o problema cu Mos Craciun, pt ca s-a sucit, acum vrea casuta piticilor cu 85 accesorii, cea din car4 (185 ron). Eu zic ca e pt fete dar el o vrea musai. O are cineva, merita banii? Are vreun pitic inauntru sau trebuie sa ii cumpar separat?[/font=Comic Sans MS][/purple]

[quote]

sper sa nu fie cea pe care ne-a adus-o mosul noua anul trecut. poti da te rog un link? a noastra nu a avut pitici si in a doua zi dupa craciun eram cu copilul dupa mine in selgros sa-i iau piticii. primul dezavantaj. al doilea si cel mai important, cele 85 de accesorii sunt mici, puse pe niste suporturi de plastic, si am muncit la asamblarea lor cel putin 2 ore (nu noaptea cand le-a lasat mosul, dar dimineata cand ne-am trezit); m-au durut buricele degetelor 5 zile dupa aia, pentru ca am avut de rupt de pe suport si montat 7 paturi, 7 scaune, o masa, un tuci, lumanari, floricele si toate jgheaburile si ferestrele de la casa. sunt inca marcata de acest cadou. dar poate nu e jucaria asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Musai sa va povestesc ceva desi nu e despre cadoul de Mosi.

Cum scrisesem nu mai stiu pe unde, MNicolae a adus o scrisoare dedicata Giuliei in care a avut un pies cu spalarea dintilor sa o poata trimite pe Zana Maseluta !
Ei bine, azi m-a intampinat fi`mea ca s-a uitat in oglinda si`n spetele dintisorului care se misca a aparut dintele nou.
A spus sa-i scot dintele neaparat si imediat.
Ne-am imbracat si am dat fuga in primul cabinet de langa bloc unde a stat cuminte, eu era sa lesin pe acolo de emotie
Deci clar minunile exista si Giulia a avut parte de doua

Asa ca maine dimineata ZanaMaseluta ii va lasa Giuliei o gentuta cu Ariel

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

mamagiuliei, v-am vazut poza fara dintisor la subiectul cu desene de Craciun.

Legat de parintii care spun copiilor ca nu exista Mosul: unii sunt "presati" cu intrebari si aleg calea cea mai comoda pentru ei: sa spuna adevarul. Eu am banuit ceva pe cand aveam vreo 5 ani - in seara in care stiam ca vine Mosul si impodobeste bradul, n-am adormit si m-am dat frumusel si fara zgomot jos din pat, m-am dus inspre camera in care mama si tata impodobeau bradul si pregateau cadourile (nu, nu le impachetau), m-am lamurit (m-am uitat prin usa intredeschisa), apoi m-am dus si m-am culcat. Dupa Craciun, am inceput sa-i intreb pe ai mei de Mos Craciun, cum o cheama pe sotia lui, unde locuiesc etc etc - si acum tin minte fetzele lor, incercand sa improvizeze.

N-am fost chiar trista ca nu exista Mos Craciun, pur si simplu bucuria bradului impodobit si a cadourilor era foarte mare. Tin minte cat de bucuroasa eram sa incep sa pregatesc podoabe de Craciun (scara pisicii, lantisor de hartie , ce stiam si eu) si ca atunci cand impodobeam bradul cu tata eram euforica de-a dreptul. Eram mai trista cand nu primeam nimic de Mos Nicolae (ani la rand), din simpla comoditate (sau nepasare) a alor mei.

Da' eu o sa incerc sa-l mentin in viata pe Mos Craciun cat se poate de mult pentru fetita mea. Sa vedeti ce frumos se gandeste ea cum sa-i lase cadou Mosului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Julia(8ani) ar crede si nu prea in mos. A avut taica-su o tentativa sa-i spuna, a batut niste apropouri, ca cica-i mare si trebuie sa stie, mai ales ca scrisorile ei catre mos semanau cu niste pomelnice .Apoi m-a intrebat pe mine daca noi suntem mosul si vazand ca nu neg( nici n-am afirmat) a fost foarte dezamagita.A spus ceva de genul ca ea se chinuie sa scrie scrisoare in fiecare an degeaba...?Mi-a fost mila de ea si am inceput sa neg in continuare si taree bine s-a simtit.Insa dupa ce-a primit cadoul a spus :cum le stie mosul asta pe toate... nici n-am apucat sa trimit scrisoarea.
La anul cred ca o sa accepte adevarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Casuta e cea din pag 11. Nu stiu cum sa il conving sa vrea altceva.
Dati-mi va rog alte sugestii de casute de baieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Citat:
citat din mesajul lui kisstherain999

Casuta e cea din pag 11. Nu stiu cum sa il conving sa vrea altceva.
Dati-mi va rog alte sugestii de casute de baieti.

Am vazut pe net (nu am vreme sa caut, acum) diverse statii de pompieri, am vazut ferme... Da' nu vad de ce un baiat nu s-ar juca si el cu o casa a piticilor - asa cum are voie sa impinga si carucioare de papusi, si sa ingrijeasca de papusa-bebe. Ca mai tarziu ii vrem barbati de casa si tati de copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moss

Am fost si eu in carre4 baneasa astazi, cautand bradul pentru soacra-mea dar evident ca nu era....( m-am saturat de fazele astea, in catalog aparea in promotie de astazi )
La jucarii mi-au parut rafturile mai ticsite....desi pista tot nu e !
Geniest, daca cumva o vezi te rog din tot sufletul sa mi-o cumperi, iti dau cuvantul meu ca nu ramai cu ea pe cap

Pentru cine vroia Alba ca Zapada mare, au la Carre4 Baneasa !! Am daramat una din greaseala astazi...

Mamagiuliei, m-ai stranit si pe mine cu puzzle-ul acela dar tot nu l-am gasit. Sper sa ajunga si in Cora saptamana viitoare. Am luat unul din acela piramida, cu grad mare de dificultate pentru copilul meu mai mare ( barbate-miu )

Spor la cumparaturi si asteptam noutati.

Cristina & Alexia 6 ani

Moss, verifica PM-ul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Lui fimiu i-a adus Mos Nicolae masinuta aceea din reclama cu laser care se plimba pe pereti si pe tavan....numai pe covor nu merge si nici pe parchet ca aluneca .

Pentru cei interesati de ea, sa nu fiti dezamagiti cand veti afla ca nu aveti peretii perfect drepti ca se blocheaza la cea mai mica denivelare a peretelui sau dupa caz a podelei.

A fost cam dezamagitoare masinuta -chiar mi-a parut rau ca Mosul nu i-a adus un joc LEGO.

Mergi la inceput