Impresii - Goana dupa cadou :D

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

Citat:
citat din mesajul lui kisstherain999

[purple][font=Comic Sans MS]Casuta e cea din pag 11. Nu stiu cum sa il conving sa vrea altceva.
Dati-mi va rog alte sugestii de casute de baieti

exact aceasta este casuta cosmarurilor mele!!! am uitat sa mentionez ieri, pe langa ca nu are pitici inclusi si ca se asambleaza greu, piesele sunt foarte mici (farfurii, cesti, cutite, lingurite) si zile intregi am incercat ca la final de zi sa le am pe toate pe stoc. dar dupa o saptamana deja eram cu minusuri la inventar. am stabilit proceduri clari de strangere a jocului la final de zi, si toate piesele se puneau intr-o punguta, ca sa mai avem cu ce sa ne jucam si a doua zi. casuta si-a pierdut din frumusete dupa o luna de la folosire, piesele s-au imputinat si nu mai aveam ce sa aranjam in ea. dar aceasta este o parere de mama! probabil copilului meu i-a placut, asa ca poti incerca si la voi...dar poate i-o montezi inainte de a i-o oferi Mosul pentru ca altfel dezamagirea e destul de mare. sau poate ai copil mester si ii place operatiunea. la mine a avut energie la inceput si m-a ajutat, dar apoi s-a jucat cu celelalte jucarii, si cand am finalizat eu operatiunea, nu s-a mai bucurat nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Vreti sa spuneti ca ati terminat cu goana dupa cadouri ???

Mos Craciun se apropie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nu, mai am de luat MoonDough Sa vad cum ajung fara Giulik
Ea s-a indragostit de setul ala de plastelina moale de la Carefour (tubul transparent cu 8 cutiute si forme - 10 lei) si mai adaug si acest ultim cadouas

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Vreti sa spuneti ca ati terminat cu goana dupa cadouri ???

Mos Craciun se apropie....

Nu, doar ca n-are rost sa fugim dupa ele daca n-avem cu ce le cumpara. Asteptam salariul din decembrie. Oricum, pe site-ul Carrefour au reduceri si din 17 in 23, parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

noi am luat o casuta de joaca de aici de la bazar.. mama i-a luat un set de box si mai urmeaza sa luam noi un Bionicle de la Lego sau ceva asemanator... si o carte.
Chiar nu am avut timp si nu am ajuns niciunde fara copil.

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Si uitai, mai am sa cumpar 17 cizmulite cu dulciuri din Real, pt serbarea din 16 decembrie, sa fie pachetul complet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Ce subiect fain!!!!Doar ca nu am reusit sa parcurg toate paginile.....O intrebare:fiica mea isi doreste un zhu-zhu pets(brrrrrrrrr),isi meita banii?Adica daca nu-i iau accesoriile,se poate juca cu el?Ce fel de suntete scoate?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Am reusit sa gasesc si pista Mighty Beanz.
Pot spune ca am terminat capitolul jucarii de la Mos Craciun.

Raman cadourile pentru adulti care ma omoara....n-am idee ce sa le mai iau bunicilor. Le-am tot luat suplimente alimentare, fructe, dulciuri dietetice, cosmetice....nu stiu ce sa mai cumpar pt. ei. Offf...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniest
Raman cadourile pentru adulti care ma omoara....n-am idee ce sa le mai iau bunicilor. Le-am tot luat suplimente alimentare, fructe, dulciuri dietetice, cosmetice....nu stiu ce sa mai cumpar pt. ei. Offf...

Calendare personalizate cu fotografii de familie/nepoti, brelocuri cu fotografii. Astea-mi vin mie in minte in fiecare an

Pooh, Zhu-Zhu au scris fetele, au avut mare succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Mamagiuliei,,incerc sa recuperez tot ce ati scris la acest capitol.....Fiica mea isi doreste papusa nenucco cu patut....sigur ca o va primi,desi pfff,ce preturi piperate au aceste papusi.I-am mai luat plastilina play dooh,o cutie muzicala pentru bijuterii superbaaaaa si multe carti(iubeste cartile fff. mult).Astea doar de la noi....Isi mai doreste zhu-zhu si beadous....sa vorbim cu bunici,matusi Bebe primeste mai putine jucarii,el oricum nu prea intelege si nu are(inca)dorinte,preferinteRestul familionului va primi cadouri simbolice,dulciuri,lumanari,etc.Sotul.....uofff,inca nu stiu,am doar niste idei.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput