Impresii - Goana dupa cadou :D

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Eu seara asta le pun doar dulciuri.

De Mos Craciun am luat fetei o masuta cu 2 scaunele de lemn, frumos desenate, pentru copii, cu Fifi. Dar mi-am dat seama abia azi, ca n-am unde s-o mai pun in casa.
Iar lui Edi i-am luat azi un ceas din Decathlon, tare frumos, 64 lei. Cam scumpel, dar fata de ce am gasit prin Car4 si Kaufland, e mult mai bun. Mai ramine sa completez cu niste jocuri si gata.

Lista ramine deschisa pentru mine, pentru sot si pentru socri. Mie mi-am ochit azi o geanta fainuta la Deichman, dar mi s-a parut cam mare. Si ieri am ochit o blanita artificiala tare frumoasa, la vreo 75 lei. La socrii, nu stiu ce sa iau.

La gradi, duceam si eu la ingrijitoare dulciuri pentru copii si un deodorant pentru ea. La educatoare adunam banuti in comun si luam ceva mai scump. Acum am scapat de gradi.

LA invatatoare am luat un parfum Chalom albastru; sper sa-i placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eusunteuasa spune:

gata, am luat calendarele cu bombonele, multe, multe dulciuri ca la noi Mos Nicolae vine cu dulciuri
Bine...am mai luat pe langa un puzzle, papuci cu Mosul, 2 dvd cu Sportacus, ceva carti,dar nu jucarii

Si eu mi-am facut cizmele...acum astept;)
Tututor va doresc sa gasiti ceva in ghete!Cei care nu gasiti ceva palpabil in ghete sa stiti ca un gand bun tot primiti:)

http://educampion.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Bine ca avem ce oferi...ca de primit...nici macar atentie da-poi cadouri...Sa ne traiasca copiii, k pt ei muncim..cheltuim..traim!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Noi toti trei primim cadou - si de la Mos Nicolae, si de la Mos Craciun, si de la Iepuras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am avut cel mai frumos MNicolae de pana acum

Au venit fetele la noi si le-am condus, seara pe la 7 juma`. Si mi-am uitat mobilul sus
Cand ne-am intors, Giulia a intrat in casa si nu s-a uitat in geam (a asezat ghetele pe pervazul din balconul ei, care e inchis). Asta pe la 8.
Eu m-am asezat si tot cantam, ea colora hartiile tematice.
Si se facu 9 si 15 Si chiar daca s-a tot plimbat de la birou la dulap, exact prin fata ferestrei nu a vazut nimic.
Iar cand a zarit cadourile a inceput sa sara`n sus de fericire Era atat de uimita si fericita !
A primit dulcegariile si o cutie cu ponei, o cutie cu plastilina (cea la tub din Carefour - o recomand, 10 lei si are vreo 8 cutiute de plastilina moale si frumos mirositoare gen PlayDoh si multe forme, o bluzita, manusi, un MisticBaby - mare porcarie, carioci cu Tinkerbel.
Eu am primit manusi de bucatarie ca ale mele luara focuri
A fost extrem de frumos

edit; deoarece a fost un Mos bogat, a spus in final ca crede ca acesta a fost Mos Craciun si cu bradul va sosi Mos Nicolae.
Am ramas fara cuvinte la fraza asta.
Aaa, a primit si scrisoarea de la MNicolae si a fost extrem de socata

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Ce frumos, Daria. Super simpatica faza cu Mos Craciun versus Mos Nicolae. Al meu, desi are 7 ani si jumatate, crede cu tarie si in Mos Craciun, si-n Mos Nicolae, asa incat a avut emotii toata ziua. Am fost la biserica si s-a inchinat si rugat la toate icoanele....avea ceva emotii ca la cap. cumintenie.....nu prea exceleaza.
Insa Mosul cred ca s-a orientat dupa FB-urile din carnet si i-a adus:

-o cizmulita rosie plina cu dulciuri (cizmulita se poate folosi ca suport de pixuri) - e haioasa;
-6 bucati Mighty Beanz - a fost delir...
-un lego mic Star Wars pe care l-a facut meticulos - super dragut;
-2 oua kinder, intr-unul gasind dinozauri care sunt pasiunea lui.
A declarat ca e fericit....ceea ce pentru noi conteaza enorm.

Sunt uimita cum aleg unii parinti sa le spulbere misterul considerand ca la 6-7 ani trebuie sa stie ca Mosii nu exista....am intalnit astfel de parinti, de asta zic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Giulia a fost foarte surprinsa si mi-a spus ca ea credea ca eu fac ceva si nu MosNicolae asta m-a surprins extrem de mult pt ca niciodata nu am spulberat miturile, ea a fost mai mult decat nedumerita dar mi-a multumit tot mie
Am fost tare fericita aseara de fericirea ei
Apoi si-a amintit de sutdioul Beados si mai cauta o data in balcon

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Daria,ma bucur enorm ca Giuliei i-au placut cadourile.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Roxana, multumesc mult ca nu m-ai uitat cu rubics-ul, insa acelea pe care le-ai vazut sunt prea complicate.

Daca vede cineva pe undeva Rubics 2x2x2 sa ma anunte si pe mine, pleaseeee.

Fetele mele au primit cate un zuzupets, succes maxim, maxim, dulciuri si cate o pijamaluta Disney.

Eu cosmetice Bourjois (reducere 25% in care4) si tati, underwears .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Fii-miu ( 4 ani) a dat biberoanele Mosului, el singur le-a adunat si aranjat intr-o punga si le-a pus langa ghete. Mosul a venit, a lasat darurile ( maieuri , o bluza si dulciuri la greu) si a luat biberoanele. Ma gandeam ca seara, cand voia laptele, incepe circul, asa am patit la cea mare, dupa ce s-a bucurat de daruri a inceput sa il cheme pe Mos sa-i aduca "biboanele" inapoi. Dar fii-miu nici macar n-a pomenit de biberoane, parca se lasase de ele de ha- hat.... Nici lapte n-a baut prea mult, poate unde mancase dulciuri din greu. Dimineata...s-a oprit la punga cu dulciuri, iar n-a pomenit de biberon.

Apropo de Mosi si de parintii care spun adevarul copiilor: fii-mea cea mare stie deja, are 13 ani...cea mica ( aproape 9 ani)insa e asa....aude la scoala ca Mosul suntem noi, parintii, dar noi o tinem ca nu-i adevarat...am zis ca macar anul asta sa mai creada.
Si sunt parinti-am citit si pe aici- care nu vor, domnle, sa minta copilul, fii-mea are colegi care stiau ca Mosul nu-i Mos din clasa I. Ma rog...fiecare cum crede, dar imi amintesc de mine: aflasem de la colegi, dar parca nu voiam sa cred, eram....cred ca asa cum e fii-mea acum: si credeam si nu....dar cand mi-au confirmat si ai mei ca nu exista Mos...parca ...niciun Craciun n-a mai fost la fel , cu toate ca primeam in continuare daruri ( le cautam inainte toata casa)

Mergi la inceput