Impresii - Goana dupa cadou :D

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui miflore

Mamagiuliei, am fost aseara prin real si nici urma de puzzle-ul pe care-l vrei tu, m-am uitat special, am si intrebat dar evident ca nu stiau despre ce e vorba...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Iti multumesc tare mult
Mi-am facut mari sperante pt ca exista in brosura Dar mai e pana pe 24 decembrie

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Offfff.....caut ca disperata de o saptamana pista Mighty Beanz si nu o gasesc niciunde. Am cutreierat toate Carrefour-urile din Bucuresti plus nu's cate librarii. Cica au scos putine pe piata si s-a epuizat stocul.

Plizzzz.....ati vazut-o pe undeva azi ??? Ca-mi trebuie pentru copil, diseara, ca-i Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Offfff.....caut ca disperata de o saptamana pista Mighty Beanz si

asta? http://www.jucariata.ro/mighty-beanz-p-2294.html?gclid=CPCahfWwyKUCFc0g3wodZ2h9Xw

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Offfff.....caut ca disperata de o saptamana pista Mighty Beanz si

asta? http://www.jucariata.ro/mighty-beanz-p-2294.html?gclid=CPCahfWwyKUCFc0g3wodZ2h9Xw

Nuuuu...asta: http://www.jucariata.ro/mighty-beanz-pista-slashn-smash-p-2592.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

daca vedeti pe undeva masina de gunoi dar nu scumpa sa imi ziceti va rog

nu ma intrebati de ce, dar e cea mai mare minune a lumii, nu se rateaza nici o seara cand vin gunoierii, trebuie tinut in geam pana stau aici. nici nu prea respira cand se uita la ei.

mama de Carol (29.12.2008) si 6+

nu stiu cat are baietelul tau , dar eu am luat masina asta http://www.shopmania.ro/magazin~online-jucarii~produs-abrick-masina-gunoi-ecoiffier~p-8922018.html de la un magazin din piata si pare draguta. Am luat-o astazi pt un Andrei de 3,5 ani si sper sa-i placa.
Pe cutie scrie ca este pt 1,5 - 5 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Rubikub 3x3 ati vazut pe undeva(la oferta)? Dar cuburi clemmy cu ferma sau Mickey.
edit: Un puzzle cu 3-4 piese?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Flowers, sunt la D-toys niste puzzle-uri pentru copii micuti. Se gasesc in supermarketuri, eu am vazut in Cluj. Noi am avut cu fructe (dar mai sunt si altfel): erau planse cu fructe formate din cate doua piese, altele cu fructe din 3, 4, 5 piese. Fata mea cu puzzle-ul asta a prins curaj.

Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

daria cu cat dai sabia?

ca al meu s-a gandit ca nu vrea in cativa ani sa i-o dea pe a lui lui carol. da ca ar fi frumos sa aiba amandoi...

mama de Carol (29.12.2008) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

EllaX, m-am uitat pe site-ul lor si My first puzzle are 12 piese.

Mamici de scolarei si scolarite astazi si doar astazi cei de la Intuitext cu reducere 50 %.Codul de reducere este 1DEC-18RO.Eu am comandat 3 volume mate cls. a III-a cu doar 37 lei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

EllaX, m-am uitat pe site-ul lor si My first puzzle are 12 piese.

Mamici de scolarei si scolarite astazi si doar astazi cei de la Intuitext cu reducere 50 %.Codul de reducere este 1DEC-18RO.Eu am comandat 3 volume mate cls. a III-a cu doar 37 lei.

Flori, mami de
Julia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008)

Flowers, jos palaria !!!

Mergi la inceput