Impresii - Goana dupa cadou :D

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Dariei i-a adus tati, de la un magazin de la coltul strazii, la 2 minute de bloc, o papusica. Este un bebelus cu suzeta, scoate sunete daca este apasat pe spate, manutele si piciorusele sunt mobile si miroase a vanilie. Asta este: http://img26.imageshack.us/img26/2662/dscn34850.jpg

Exact asa - dar exact asa! - se vindeau in Miniblu. Erau mai scumpi. Anei mele i-au placut de numa'!

Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Stie cineva unde putem gasi papusa ALEXIS din seria papusilor FETELE LIV ??? ...i-as ramane profund recunoscatoare.
Fetita mea si-o doreste enorm ... alta nici nu intra in discutie. Am cautat disperati in toate magazinele... nu e nicaeri.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

madau ..he, he ,,, am sunat la ei...momentan nu o au pe stoc...
Am rascolit tot internetul ... mai am cateva promisiuni.
Oare in capitala la NORIEL e ?? sa o rog pe fina mea sa dea o fuga sa o cumpere.. sau trag eu o fuga pe 1 dec... da sa stiu ca o gasesc.
Asta e ... mosu tre sa gaseasca jucaria pana pe 16 dec cand e serbarea la gradi...

Gabriela si Mateea Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ma uit eu maine la Noriel si-ti spun

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

madau ... astept vesti de la tine.

Gabriela si Mateea Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Despre papusa Maria imi poate spune si mie cineva cate ceva ?
Fetita mea are 3,9 ani. Credeti ca studioul ala merge si pentru ea?
Iepurasul Jojo mai e bun pentru ea?
Am si un nepotel de 1, 4 luni si vreau sa-i iau o jucarie care sa-i atraga atentia si sa se joace mult cu ea. Va rog sa-mi recomandati si pentru el ceva.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

Citat:
citat din mesajul lui absoluta

Despre papusa Maria imi poate spune si mie cineva cate ceva ?
Fetita mea are 3,9 ani. Credeti ca studioul ala merge si pentru ea?
Iepurasul Jojo mai e bun pentru ea?
Am si un nepotel de 1, 4 luni si vreau sa-i iau o jucarie care sa-i atraga atentia si sa se joace mult cu ea. Va rog sa-mi recomandati si pentru el ceva.
Multumesc!

nu-ti voi fi de mare ajutor, dar incerc o varianta de raspuns.
mie imi place ce poate face papusa maria, dar nu-mi place fata ei. dar canta podul de piatra cu o voce draguta, aseara am pus-o sa cante cantecelul cu alunelu si a fost de succes. imi place mai mult decat faimoasele ciciobello si nenuco, dar copiii nu sunt foarte atrasi de ea. deci e posibil sa-mi placa doar mie. o testam in fiecare seara cand mergem la joaca si parca au inceput sa prinda drag de ea; oricum are un pret mai bun decat celelalte si vorbeste multe lucruri, deci eu cred ca e o alegere buna. eu nu as lua studioul beados pentru copil de 3.9 ani pentru ca mi se pare ca e pentru copii mai mari. dar la varsta asta ar merge parca mai bine jocuri de la d-toys, din alea cu "sa tesem frumos (fara ac)", "sa decoram frumos", jocul cu 2 cescute de pictat, sau din seria creioanelor magice daca nu are deja, sau jocul acela cu magneti cu care imbraci niste papusi. la aceeasi varsta la noi au avut extrem de mare succes cartile cu activitati, dar asta presupune sa va jucati impreuna, sa-i citesti ce are de facut si sa o ajuti acolo unde nu reuseste. depinde foarte mult de copil si de ce-i place.

pentru iepuras, uita-te te rog pe youtube si vezi filmuletul cu el. eu mi-am exprimat dezamagirea intr-un post anterior, dar tot e o jucarie care-mi place si pe care as lua-o daca as m-as muta din apartament.

pentru nepotel, o jucarie care a fost de lunga durata la noi a fost ceva cu bile care sareau dintr-un tub. cred ca se numea ceva cu pop-up, trebuie sa ma uit putin pe net ca sa vad exact cum se numea. s-au jucat cu ea destul de mult, adica si in anul urmator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mamagiuliei, am fost aseara prin real si nici urma de puzzle-ul pe care-l vrei tu, m-am uitat special, am si intrebat dar evident ca nu stiau despre ce e vorba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Iulia, sa stii ca bine zici, ii pun si eu tot la bradut. Inca mai are scoala si trebuie sa invete, nu sa se joace cu rozatoarele. Chiar azi dimineata i-am comandat si eu Juliei de la FM un balsam de buze si un parfum pentru copii, puzzle nu cred ca reuseste sa faca ca-i imprastie sora-sa piesele. Trebuie sa ma gandesc la altceva. Carti citeste de la biblioteca, nu mai cumpar.Nici pentru cea mica n-am idee ce sa-i iau.
Numai tu puteai sa iei pankistul ala.

Edit: Aparatul acela de par Hannah ,o fi bun de ceva?

Mergi la inceput