Impresii - Goana dupa cadou :D

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

EllaX, m-am uitat pe site-ul lor si My first puzzle are 12 piese.

Mamici de scolarei si scolarite astazi si doar astazi cei de la Intuitext cu reducere 50 %.Codul de reducere este 1DEC-18RO.Eu am comandat 3 volume mate cls. a III-a cu doar 37 lei.

Flowers, se pare ca aceia care fac site-ul habar n-au ce-i in cutie. 28 piese cred ca sunt in total, pentru toate fructele.

Uite, e al treilea puzzle de pe pagina asta:

http://www.dtoys.ro/modules.php?name=produse&e3=11

Probabil si celelalte sunt la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

EllaX, in cel de-al treilea puzzle sunt 4 fructe x 7 piese fiecare?Eu as fi vrut de max 4 piese ca fii-mea cea mica are doar 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Citat:

EllaX, in cel de-al treilea puzzle sunt 4 fructe x 7 piese fiecare?Eu as fi vrut de max 4 piese ca fii-mea cea mica are doar 2 ani.

Flowers, in al meu nu era asa. Era o plansa cu doua fructe a cate doua piese fiecare, una cu doua sau trei a cate 3 piese, una cu fructe a 4 piese si una cu fructe a 5/6 piese - numarul de piese mi-l aduc bine aminte, nu si numarul de fructe pe plansa. Puzzle-ul care a fost al nostru e acum la matilda33, poate te lamureste ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui EllaX

Citat:

Flowers, in al meu nu era asa. Era o plansa cu doua fructe a cate doua piese fiecare, una cu doua sau trei a cate 3 piese, una cu fructe a 4 piese si una cu fructe a 5/6 piese - numarul de piese mi-l aduc bine aminte, nu si numarul de fructe pe plansa. Puzzle-ul care a fost al nostru e acum la matilda33, poate te lamureste ea.

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Exact asa am avut si noi. Sunt mai multe planse, pe fiecare plansa sunt 2 sau 3 fructe (sau animale) formate din 2 pana la 4 piese fiecare. Se gasesc in mai toate supermarket-urile si librariile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Atunci e super! Sper sa gasesc. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Flory , sa ne mai dai ponturi din astea cu reduceri ... stii cumva cum livreaza cei de la Intuitex ?Am plasat comanda,dar nu m-a intrebat nimic de plata.

geniest ,ai gasit pista ? acum ma gandesc sa le iau si eu ,ca pare interesanta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Flory , sa ne mai dai ponturi din astea cu reduceri ... stii cumva cum livreaza cei de la Intuitex ?Am plasat comanda,dar nu m-a intrebat nimic de plata.

geniest ,ai gasit pista ? acum ma gandesc sa le iau si eu ,ca pare interesanta .

"Cel ce lupta cu monstri ar trebui sa aiba grija sa nu devina unul"

Da' de unde ???? Nu mai exista nici macar in depozit. Cei de la Carre4 o au in pliantul cu jucarii dar mi-au zis ca la raft nu o mai gasesc nicaieri. Si am colindat ceva. Eu mi-am luat gandul anul asta de la ea. Asta e....si cica e criza.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Buna,

Noi am descoperit jocurile de la Orchard Toys si ne plac la nebunie.
Sunt educative si extrem de amuzante. Noi le avem cam pe toate.
Nu se gasesc in magazine dar se pot comanda online ( magazinulpiticilor.ro )iar preturile sunt rezonabile pentru calitatea produselor.
Fetita mea de 6 ani isi doreste pista Smash si studiul Beados.
Sper sa se mai aprovizioneze si supermarketurile pana atunci.
maine sper sa ajung in auchan si va spun daca am gasit ceva.

o seara buna

Cristina & Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Vreau sa va zic ca datorita unei doamne cu suflet mare,mare,fii-miu a primit iepurasul zglobiu:)))Nu l-am testat ca el dormea si vreau sa i-l dau de ziua lui sau Craciun,insa e super fain.Abia astept sa-i vad reactia:))
Prin urmare a trebuit sa ma gandesc la alt cadou si sper sa ajung in zilele astea magice sa i-l iau din carrefour.
la real nu au reduceri?Adica asa seri magice cu reduceri la toate jucariile?(eu merg in real de la rar la extrem de rar si nu prea stiu cum sta treaba pe acolo in perioada sarbatorilor)Am vazut un carut de lucru(gen banc de lucru) si voiam sa i-l iau pt Craciun si pt ziua lui o bucatarie,ca tot mi-a bucatarit ieri cu telul lui cel mic in olita lui ce-a noua in care eu mi-am pus mari sperante..evident,degeaba.
Ce bucatarii ati vazut prin magazine si sa nu fie roz??Si la ce pret?

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Ce bucatarii ati vazut prin magazine si sa nu fie roz??Si la ce pret?

Dupa buget: de la 45 ron pana la 450 ron, dar cele ieftine am inteles ca nu prea se mai gasesc....deh, criza asta

De garaj cu parcare nu stie nimeni nimic, e interesanta ptr un copil de 4 ani ( a se citi "durabila", adica daca se lasa pe ea se face praf in secunda 2 sau nu?)?

A aflat cineva ce reduceri vor fi in "serile magice"?

Cine mai are fetite de 9 ani: ce le aduce Mosul? M-am orientat oare bine ptr chestie d-aia de impletit par, set de tatuaje- ambele Hanna Montana, si eventual set de parfumuri?

Mergi la inceput