Impresii - Goana dupa cadou :D

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Am si eu nevoie de ajutor,iar, pt ca aici in Oradea nu-l gasesc; e vorba de un puzzle:
http://www.dtoys.ro/modules.php?name=produse&e3=93
cel din dreapta-jos, ultimul din colectie, cu titulul "Craciun".
Este in oferta REAL, la pretul de 17 lei !!!
Nu dati un semn daca-l vedeti, va rog frumos !!!

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Eu ajung maine in Real, mai am ceva de cumparat de acolo. Daca gasesc puzzle-ul ti-l iau si te anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Am vazut aseara in car4 iepurasul. E simpatic tare. Roiau copii si parinti in jurul lui.
La Metro oferta e slaba, jucarii putine, preturi mari.
Si eu totusi, ce iau cadou???

Cine imi zice ce face microfonul fara fir Hanna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Intr-adevar la Metro slaba oferta, ca sa nu mai zic ca iepurele cu pricina e cu 50 de lei mai scump decat in Carre4 . Fiimiu (5ani) nu a fost incatat de iepure, i l-am aratat dar nu a prezentat inrteres, a zis ca ii place dar atat, el are o mare pasiune, vrea numai spalatorii de masini.
Cum nici noi nu stiam ce sa ii luam l-am dus de mana in magazine "ca sa stim ce sa ii scriem mosului" si si-a ales evident o spalatorie de trenuri de la Chugginton, ar vrea el alte spalatorii, dar oferta in magazinele nostre e destul de slaba, o ore deja pe cea de la playmobil, inca una cu garaj etajat dar si una noname cu benzinarie si drum.
Mie personal imi plac jucariile tomica, asta ca intreba cineva de ele, poti face un intreg oras cu trenuri, strazi, masini, magazine, benzinarii, showroom de masini, statie de pompieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinam

Intr-adevar la Metro slaba oferta, ca sa nu mai zic ca iepurele cu pricina e cu 50 de lei mai scump decat in Carre4 . Fiimiu (5ani) nu a fost incatat de iepure, i l-am aratat dar nu a prezentat inrteres, a zis ca ii place dar atat, el are o mare pasiune, vrea numai spalatorii de masini.
Cum nici noi nu stiam ce sa ii luam l-am dus de mana in magazine "ca sa stim ce sa ii scriem mosului" si si-a ales evident o spalatorie de trenuri de la Chugginton, ar vrea el alte spalatorii, dar oferta in magazinele nostre e destul de slaba, o ore deja pe cea de la playmobil, inca una cu garaj etajat dar si una noname cu benzinarie si drum.
Mie personal imi plac jucariile tomica, asta ca intreba cineva de ele, poti face un intreg oras cu trenuri, strazi, masini, magazine, benzinarii, showroom de masini, statie de pompieri.

Alina, mama de Vlad

alinam, trage o fuga pana in Braila, la Nautilus, pe Mihai Eminescu (1 Decembrie 1918). Da' sa nu ma injuri apoi.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Am vazut aseara in car4 iepurasul. E simpatic tare. Roiau copii si parinti in jurul lui.
La Metro oferta e slaba, jucarii putine, preturi mari.
Si eu totusi, ce iau cadou???

Cine imi zice ce face microfonul fara fir Hanna?

Edy (5 nov 2003) si Daria (2 dec 2008)

Nu face mare branza: canta o melodie si se aude cu "ecou" cand vorbeste la el. Al nostru zace d-un an, fara baterii ce-i drept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

Urrraaa!Azi am reusit si eu sa iau cadourile.Pentru Fede am luat Nenuco de iarna(cu muci si batistuta)-17,90 euro,si pentru Dani o cutie imensa cu vulcanul de la Gormiti-29,90 euro.Cu restul mai vin si alti "mosi" din familie.
Azi as fi cumparat toate jucariile de acolo,dar e criza.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
BLOGU' MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

miflore,interesant catelul,mai ales ca fluiera copilul..un avantaj.(suflatul in fluier e benefic pt fii-miu)Dar el e mic,nu cred ca ar sufla acum,dar e o chestie sa-l stimuleze sa fluiere...:))

Ana,ai tai sunt mai mari,eu iepurele il vreau pt ziua lui,nu pt Craciun,pt Craciun nici eu nu stiu ce sa-i iau.Ca m-am tot sucit,sa i-l iau de ziua lui,de Craciun,dar ce-i iau de ziua lui care-i mai devreme decat Craciunul..si tot asa.Sunt multe jucarii,din tot ce am vazut eu,la carrefour au cele mai bune oferte la jucarii,daca te mai duci si in serile magice le iei si la reducere si eu zic ca merita,mai ales cand cumperi cadouri pt 2 copii.:)
Eu initial fusesem chitita pe un catel,care-l invata una alta,dar l-am luat cu mine in magazin si nu i-a placut,asa ca l-am taiat de pe lista.Ma mai gandisem la un tren cu sine cu tot,dar am fost la o prietena care are si nu s-a aratat interesat,asa ca l-am taiat si pe asta din lista.
Si am vazut multi parinti care ''testau'' piata cu copiii dupa ei,sa vada cam ce si-ar dori.(de ex.o fetita maricica voia gormiti si mama ei o tot indemna la raionul cu papusi si ea nu si nu,voia gormiti..deci gusturile copilului s-ar putea sa difere de cele ale parintelui)

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Fata mea vrea zhu zhu pets,clar tre' sa iau 2 animale,unu ptr.ea si unul ptr fratesu',altfel iese cu paruiala

Promo 50%

Si fii-mea tot zuzu vrea, pe langa multe altele, mi-e teama ca n-o sa primeasca nimic ca nu stie sa se rezume la un cadou. A scris in scrisoarea mosului cel putin 20 de produse , cam tot ce vedea in reclame
Asadar ai luat animalele? Merg pe mocheta sau in trebuie si traseu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oradeanca spune:

buna, eu am luat pentru fetita mea 1.5 ani (bine si pentru mine :D ) iepurele Jojo - cand l-am auzit vorbind nu m-am mai putut desprinde de el. acum sper sa ii placa d-rei :D e absolut mortala vocea. Am vazut pe youtube ca in franceza si canta si are o masinuta speciala - bumper. A fost in jur de 180 lei la car4
daca mergeti sa nu apasati butonul de test ca e addictive :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Cand sunt serile magice la Carrefour si intre ce ore?

Mergi la inceput