Impresii - Goana dupa cadou :D

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Daria mea bag seama ca vrea inca o papusa bebe... A 4-a... :D

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

eu am vazut un fel de garaj cu pista si masinute, la vreo 45 de lei. cam atata cred ca ii aduce mosul anul asta, ca la cat se joaca cu jucariile... oricum inca nu stie prea multe de mos, mai bine ne lasam pe anii urmatori, cand o sa poata sa ne faca lista

plus ca la el e si ziua de nume de sf stefan
si pe 29 ziua lui

asa ca o sa tot primeasca de la lume

anul trecut am cam innebunit si i-am luat vreo 10 jucarii, 3 zile a fost tot sarbatorit, am facut stoc pe vreo 3 ani.

mama de Carol (29.12.2008) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

ymca, multumesc pentru informatii , chiar astazi o sa merg la kiabi sa vad ce au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Saluti,

Nici eu nu prea stiu ce sa-i iau baietelului meu care, in decembrie, va avea 1 an si noua luni; fatele cu copilasi mai mari, aveti ceva sugestii cu care sa merg la sigur?
Ian are foarte multe jucarii dar il incinta foarte putine, spre dezamagirea mea.
Va multumesc pentru idei.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Leditia, m-ai tentat si pe mine cu iepurasul, dar dupa ce am citit si dezavantajele, zic pas. Eu nu am suprafata neteda, am covoare si cite si mai cite.

Dar tot nu stiu ce sa iau fetei. Cine ma lamureste ce face un microfon fara fir Hanna Montana?
Lui Edi i-as lua si un ceas de mina, dar as vrea ceva cu Cars, Thomas sau Lego. Dar preturi decente, nu din alea de peste 60 lei.

Si vreau sa ma duc seara asta la magazine, dar vad ca vor sa se tina scai de mine plozii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Buna.
A cumparat cineva Scrabble Junior? E interesant pt un copil de 6 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ledi, interesant iepurasul, ma mir ca l-a ratat fi-mea si nu mi-a pomenit de el...
Legat de catelusul pe care l-am cumparat il cheama Bobby si are 3 fluiere de 3 culori diferite; la unul din ele misca urechile si latra, la altul da din coada si la ultimul vine dupa tine, cam asta-i ideea.
Ia sa vad si eu iepurasul, poate mi-l iau mie...
Catelul e "doar" 150Ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Azi dimineata i-am spus Dariei ca vine iarna, cu zapada, saniuta si Mos Craciun (a vazut prin oras fetze de Mos), care le aduce copiilor cadouri. Si am intrebat-o ce cadou vrea ea sa-i aduca Mosu'. A priceput, n-a priceput, mi-a replicat: "niste papusi si o papusa mica, mica".

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am si eu nevoie de ajutor,iar, pt ca aici in Oradea nu-l gasesc; e vorba de un puzzle:
http://www.dtoys.ro/modules.php?name=produse&e3=93
cel din dreapta-jos, ultimul din colectie, cu titulul "Craciun".
Este in oferta REAL, la pretul de 17 lei !!!
Nu dati un semn daca-l vedeti, va rog frumos !!!

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui burtika

ymca, multumesc pentru informatii , chiar astazi o sa merg la kiabi sa vad ce au.

lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)http://community.webshots.com/user/lacramioaraD

Eu i-am luat fetitei din Kiabi rochita rosie cu diadema, ne trebuie la serbare unde va fi craiasa. Este foarte draguta (se pesupune ca e rochia lui Belle dar e rosie nu galbena). Costa 85 lei si mai au una mov (a printesei Tiana). Sunt foarte frumos ambalate, intr-o cutie in forma de inima cu capac transparent. Daca ii cumperi ai grija la masuri deoarece fiica-mea are 3 ani jumate si i-a fost buna cea pentru 5-6 ani.
Poti sa incerci si la Diverta, aqm vazut acolo rochita de printesa cu diadema la 65 lei (dar este pana la genunchi si noi o vroiam mai lunga). Au roz si mov. Si mai au la Imaginarium in Auchan rochita Barbi roz la 99 lei.

Mergi la inceput