Impresii - Goana dupa cadou :D

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

daca vedeti pe undeva masina de gunoi dar nu scumpa sa imi ziceti va rog

nu ma intrebati de ce, dar e cea mai mare minune a lumii, nu se rateaza nici o seara cand vin gunoierii, trebuie tinut in geam pana stau aici. nici nu prea respira cand se uita la ei.

mama de Carol (29.12.2008) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

sdcristian, in Cluj avea masini de gunoi la magazinele chinezesti, intr-o vreme. Daca ajung maine la unul, ma uit si de masina de gunoi.

Clipele mele de vara (am poze in concurs!): www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=11" target="_blank"> elx-1, elx-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

Citat:
cit

Eu i-am luat fetitei din Kiabi rochita rosie cu diadema, ne trebuie la serbare unde va fi craiasa. Este foarte draguta (se pesupune ca e rochia lui Belle dar e rosie nu galbena). Costa 85 lei si mai au una mov (a printesei Tiana). Sunt foarte frumos ambalate, intr-o cutie in forma de inima cu capac transparent. Daca ii cumperi ai grija la masuri deoarece fiica-mea are 3 ani jumate si i-a fost buna cea pentru 5-6 ani.
Poti sa incerci si la Diverta, aqm vazut acolo rochita de printesa cu diadema la 65 lei (dar este pana la genunchi si noi o vroiam mai lunga). Au roz si mov. Si mai au la Imaginarium in Auchan rochita Barbi roz la 99 lei.

Multumesc fetelor pentru informatii.
Am fost la Kiabi si intradevar rochita rosie este cea mai draguta, as fi vrut eu sa fie un pic mai altfel dar probabil ca asta o sa ramana. La Diverta mi-au spus ca nu au , ca au avut acum 2 ani ceva . La care Diverta ai vazut tu, Lorikay? Trebuie sa ajung si la Imaginarium sa o vad ea si rochita lui Barbie. Am mai fost si la debbenhams , aveau doar rochita lui Belle (galbena ),asemanatoare cu cea din Kiabi dar la pret dublu.
Noi mai avem pe lista o caleasca cu printesa pe care a vazut-o la Cora , Alba -ca -zapada muzicala cu print, o carte Zanele Florilor-usile fermecate, un iepuras...si ar mai vrea ea multe dar mosul nu are bani de tot ce vrea ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Buna fetelor, baiatul meu are 6 luni..ce as putea sa ii iau cadou de Mos Nicolae? De Mos Craciun o sa-i iau sigur un premergator dar ce altceva dragut se potriveste pt copii asa mici..zdranganele are ff multe...Ms pt idei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui delsim

Cand sunt serile magice la Carrefour si intre ce ore?

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

3,4 si 5 dec de la 20 la 24 seara.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Multumesc!
Au reduceri la jucarii sau si la alte produse?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Citat:
citat din mesajul lui delsim

Cand sunt serile magice la Carrefour si intre ce ore?

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

3,4 si 5 dec de la 20 la 24 seara.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Ledi, esti sigura ca e si pe 3/ Ca eu am vazut pe net doar 4 si 5....dar e posibil sa fi vazut eu stramb

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Buna fetelor, baiatul meu are 6 luni..ce as putea sa ii iau cadou de Mos Nicolae? De Mos Craciun o sa-i iau sigur un premergator dar ce altceva dragut se potriveste pt copii asa mici..zdranganele are ff multe...Ms pt idei!

oana, depinde cati bani dispui.
eu i-am luat fie-mii multe jucarii de la fisher price. (la varsta asta)
e acum in carr4 o carticica de la ei, e si un set de 3 cuburi cu mai multe activitati...

Cat priveste premergatorul, daca vrei sa-i iei, ai mare grija sa aiba frane, sa nu-i iei vreunul ieftin, sa se rastoarne cu el.
trebuie sa fie solid, daca se zgaltaie copilul in el , sa nu se dezmembreze.
eu iti recomand premergatorul DJ CHICCO, este foarte stabil, cu frane, nu se poate rasturna si in plus are multe activitati interesante.

Desi multa lume e impotriva premergatoarelor, eu am fost foarte multumita de el si l-am mai dat la cateva generatii de copii si e in continuare in stare f buna.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, unde ati citit de serile magice ca e nu am gasit nimic pe site-ul lor (cred ca nu am stiut sa caut). As vrea sa stiu cand sunt serile magice in Iasi, ca poate nu au la fel ca in Buc...stiti voi ceva? Super studioul Beados l-au cautat ai mei la carr4 in Focsani si li s-a spus ca nu l-au mai adus ca-i cam scump cica au comandat 2 buc si vor veni pe 26...pai atunci il mai iau doar daca il vor vinde pe 2 lei
Va pup si spor la cumparaturi!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oradeanca spune:

buna, uita-te pe pagina carre4 sus au un link Promotii (text alb, fond albastru) acolo e orarul serilor magice :)

Mergi la inceput