Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

yaia pe albumul comun vad tot pozele vechi cu alexia! cele noi nu le gasesc

Nu le-am pus pe contul comun de picasa, le-am pus pe contul meu de webshots si am trimis pe mailul comun, la gmail, un link unde se vad pozele. Pe contul nostru comun e putin loc si atat de multe poze deja. Eu am pus mai multe poze, si cu tudor si nu era suficient loc pe picasa. In plus, nu cred sa am timp sa le incarc si pe picasa.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut fetele!
Urez si eu La Multi Ani fericiti si plini de impliniri tuturor care poarta numele de Mihai, Mihaela, Gavril, Gabriel si Gabriela!
Castelana, sa-ti traiasca nepotica, sa aiba parte de sanatate si multe bucurii in viata!
Felicitari Asteropei pt primii pasi! Alina, ma bucur sa te citesc si sa vad ca esti mai bine, Doamne ajuta! Foarte frumos ai descris iubirea ce i-o porti fetitei tale dulci!
Roxana, sa vezi ce chin si pt mine cand ii tai unghiutele Dianei! Oooof!
Nafi, Ricky este foarte frumos, culoarea parului este nemaipomenita, sper sa nu se schimbe culoarea! Si recuperare rapida in caz ca te decizi sa te "cosi"!
Am fost si noi ieri prin Ikea, am facut cateva pozici, sper sa va placa! Eu nu stiu daca iepurasii vostri urasc caruciorul, dar fetitei mele ii place sa stea in caruciorul de cumparaturi, insa uraste caruciorul ei, zici ca sta pe ace!
Dedicam sarabatoritilor de azi multe zambete si rasete din partea Dianei! Filmuletul nu este bine filmat, dar tati era "foarte ocupat" cu Diana si tot el filma! Filmuletul este cam lung, dar vizionati cat doriti si cat va permite timpul.

Film-Diana razand cu tati

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

irene in ikea am fost si eu ieri, ivan a ramas la locul de joaca din ikea si noi prin magazin
silvana adora sa stea in carucior, rar de tot s.a cerut in brate

foarte frumoase pozele cu diana! sta bine in caruciorul de cumparaturi
pe silvana inca nu am pus.o
ce agrafa frumoasa are, abia astept sa.i creasca si la a mea parul

yaia da, chiar ma gandeam la asta, dar uitasem sa verific mailul, acum m.am uitat si.am gasit link
i.am admirat in piscina, sunt cu tati nu?
in poza 30 i.am vazut falcutele alexiei :)(dar zau daca am recunoscut-o) e asa scumpica
eu eram sigura ca alexia seamana cu tati si tudor cu tine, dar in poza 11 vad invers

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Roxana, nu am mai fost prin Ikea de vreo 1 an, ieri am fost, pt ca vreau sa redecorez casa untr-un stil foarte modern. Aah, eu zic ca Silvana este inca mica sa stea in scaunelul de cumparaturi.
Yaia, bine ca ai precizat unde sunt pozele, ca le-am tot cautat si eu.
Ina, multa sanatate puiului mic si frumos!
Nafi, ai PM.

Film-Diana razand cu tati

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

fetelor sa vedeti isprava!
mie mi s.a pus pe modelul ala de uggs de blugi, altele nu.mi trebuie, si am gasit si comandatd e pe un site cu tot cu trimis imi ieseau la 100 de euro cam asa, bun, am platit cu cartea de credit si a aparut mai mult cu vreo 5 euro si asta mi.a atras atentia, m.am dus la banca si banca a vazut ca banii se duc in china, asa ca mi.am dat seama ca sunt fake!
site.ul era foarte legal ca scria clar ca fac uggs la fel ca cele originale nu ca vand originale! noroc ca banca mi-a anulat transferul
comand dupa amazon ca acolo e ok din anglia, si imi ies la 125 de euro, deci nu erau foarte ieftine acolo!
ma bucur ca nici ileana n.a apucat sa.si comande , asta isi alesese si model mai scump un pic :))))))) nu.i de ras, dar ma umfla cand vad ce disperata sunt :))))
dar tot mi le iau! si originale!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Mersi ptr incurajari fetelor!

deja am dat iama in site-urile cu clinici de chirurgie estetica din zona caci am citit ca mai nou rezolva si probleme de genul asta plus ca daca ma supar ma fac si virgina la loc!

Ina - da, din cate am inteles , ar fi fost cazul unei mici cusaturi si cum nu mi-au facut-o iata am dat peste o problema ce putea fi usor evitata!

Irene - frumoasa ta seamana parca tot mai mult cu tati!si noi vrem sa dam o tura la ikea zilele urmatoare. ai PM!

Fug ca s-a trezit veveritul cantator! (o sa va povestesc eu si faza cu cantatul)

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nafi

Mersi ptr incurajari fetelor!

deja am dat iama in site-urile cu clinici de chirurgie estetica din zona caci am citit ca mai nou rezolva si probleme de genul asta plus ca daca ma supar ma fac si virgina la loc!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

eu vreau sa ma fac barbat

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Roxana,

Nu e de ras dar si pe mine ma umfla rasul tare cand ma gandesc. Mai devreme transferasem bani din banca in contul de card sa platesc minunatiile romantice:))))). Zau ca suntem nebune

La multi ani sarbatoritilor de azi si toate cele bune, sa traiasca cu numele. Eu nu pot sa scriu mult, Kira cred ca a mancat praf de energie, nu mai pot!!!!

si sanatate tuturor, Irene vazut poze, o dulce Diana. Astero, felicitari pentru primii pasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Roxana, eu tot scriu pe mess, scriu aiurea? Poate agat ceva:)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Multumim pentru urari! La multi ani sarbatoritilor de azi, tuturor Mihaelelor si Gabrielelor, baietilor Mihai si Gabriel!

Am avut o zi linistita, am fost afara in parc vreo doua ore si jumatate si in rest ne-am jucat pe saturate...ca de obicei as zice. Noptile sunt in continuare grele, cu treziri dese. va citesc zilnic dar nu apuc sa mai scriu mare lucru, marele pisicher abia asteapta sa apese tastele...

Mergi la inceput