Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Fragutza, daca e telenovela e de bine. Ca fata frumoasa care e centrul povestii (adica tu!) ajunge tot timpul bagata, iubita si cu cel putin un copil minunat. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Love you, baby! Uite, nu m-am gandit niciodata din perspectiva asta!
Pentru puiul tau
Iulika29 spune:
Uka ce pisicele frumusele.
Vå multu fetelor.Parca e mai bine putin.Au inceput si mucisorii så imi dea tarcoale.
Cristyna ce simpatica e Lilly cu schimbul de haine.Bine ca si eu as vrea så fac asa schimb de haine cu Fotomodeala.
Brucu e oki la soacra mereu.Se inteleg bine.El doarme oriunde si oricum.
Azi l-am luat acaså dupå pranz si a fost in priza pana acum jumate de ora cand a picat lat.
uka am vazut si eu ultimele poze si filmuletul din parc.Are o viteza si culmea nu oboseste prea repede.Deci..så inteleg ca de aia a slabit mami si arata asa bine.O fugareste Carinuta prin parc de nici nu respirå.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 22+ cu cu fundita
madalina84 spune:
Buna seara doamnelor
IULIKA multa multa sanatate si sa scapi repede de raceala
CRISTYNA ma bucur ca sunteti mai bine,las ca recupereaza ea greutatea.Mda,sunt si eu o Mihaela si am zis ca in cazul in care ma viziteaza careva sa am cu ce il servi
FRAGUTZA sper ca esti mai bine
UKA super pisicutele
Eu am luat o mare teapa cu mascarpone de auchan ca nu am gasit de prodlacta si mi-a iesit foarte lichida crema,ma duc sa bag niste frisca in ea sa o mai leg.Va si sa aveti o seara placuta
happy_uka spune:
Pumpkinareselor, nu aveti ma chef de un party mic? ...asaaaa, ca la mama lui! Ca doar noi l-am inventat, ce naiba?!
Allé allé, cum ar zice Dana..de care mi-e dor, by the way!
.
.
.
.
soooooooooooooo?
.
.
.
sau nu ?
mami de de 1 an _ Nihil Sine Deo
alex25 spune:
Seara buna dragele mele!
Acum am ajuns acasa si am intrat sa va zic ca am scapat de febra si vomitat, dar papa fffffff prost, cateodata deloc si are momente cand isi face sila singura de la orice...asta e, speram sa ne revenim...nu vreti sa stiti cat lapte a baut dimineata, sau cat a mancar ieri toata ziua.
Iulika multa sanatate mamis, pupam burtica.
Mada tinem pumnii sa iasa totusi crema cum iti doresti tu, eu va apreciex tare mult, pe voi, gospodinele pricepute.
Crystina ma bucur ca sunteti mai bine, sigur va recupera in greutate daca isi revine complet.
Uka super pisicutele, si cea de acasa e si mai super.
Bia, Lili, Fram
Va pupa fata, revin mai tarziu daca mai am ceva de zis.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Pumpkinareselor, nu aveti ma chef de un party mic? ...asaaaa, ca la mama lui! Ca doar noi l-am inventat, ce naiba?! Allé allé, cum ar zice Dana..de care mi-e dor, by the way! . . . . soooooooooooooo? . . . sau nu ? mami de de 1 an _ Nihil Sine Deo |
Cum så nu!!!Så curga vinu' si baileysu'.Vine Mådå si cu tiramisu' si e gata ospåtu'
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 22+ cu cu fundita
happy_uka spune:
Beau singura, ca am adormit copilu' de la 7 cred ca voi prestati acum
Merci iulik, am slabit mai mult cu prietena mea foamea ..dar de cateva saptamani jur ca pic lata seara..dupa 2 ore de alergat prin parc, mai stat 1 ora sau 2 la cafea cu prietena santo .. dar nu stat propriu zis, ca vor si in mall distractie... noroc ca avem acolo la bar niste masinute si jucarele; mai apare un bunic, o prietena, o matusa ..ne mai relaxam un pic ca tare greu e .. Stiti si voi de altfel !
mami de de 1 an _ Nihil Sine Deo