Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
biaz29 spune:
Buna ziua, dragele mele mamici fericite de dovlecei!
Sper ca profitati din plin de vremea frumoasa fiindca e tare liniste pe la voi.
Noi suntem destul de bine, cu unele mici accidente si mult de munca, dar mergem inainte.
Monis, am tineam sa te intreb cu pastrezi tu afinele pe iarna, ca aratau tare bine cele de pe tortuletul aniversar pentru piticul Santiago.
Fragutza, daca e telenovela e de bine. Ca fata frumoasa care e centrul povestii (adica tu!) ajunge tot timpul bagata, iubita si cu cel putin un copil minunat.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Liliana, cu siguranta ca exista incrucisari intre diverse specii iar nazdravanii nostri sunt din aceeasi specie. (Trebuie sa verificam daca nu cumva suntem rude.) Imediat ce il asez pe pat langa mine la tzitzi, se intoarce cu fundul in sus sa suga si imi ia si cu el. Parca ar fi un tirbushon. Auuuu!
In rest, ce mai face scolarita mea draga?
MI-a placut link-ul pe care ni l-ai dat la povesti cu talc. N-am apucat sa le rasfoiesc prea mult, dar mi-a placut aceea cu definitii ale dragostei date de copii:
Astea doua sunt comice rau de tot:
"- Este dragoste cand o fata se parfumeaza, un baiat se da cu after shave, ies impreuna in oras si se miros reciproc." (Karl - 5 ani)
"- Este dragoste atunci cand mami il vede pe tati pe toaleta si nu i se pare ridicol." (Mark - 6 ani)
Iar astea sunt pur si simplu frumoase:
"- Mama ma iubeste mai mult decat oricine altcineva. Nimeni altcineva nu ma saruta seara inainte de culcare." (Clare - 6 ani)
- Dragoste este intre un batranel si o batranica care sunt inca prieteni dupa atatia ani, desi se cunosc atat de bine." (Tommy - 6 ani)
“- Dragostea este ceea ce este cu tine in camera de Craciun daca te opresti din deschis cadouri si asculti." (Bobby - 7 ani)
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Liliana, cu siguranta ca exista incrucisari intre diverse specii iar nazdravanii nostri sunt din aceeasi specie. (Trebuie sa verificam daca nu cumva suntem rude.) Imediat ce il asez pe pat langa mine la tzitzi, se intoarce cu fundul in sus sa suga si imi ia si cu el. Parca ar fi un tirbushon. Auuuu! In rest, ce mai face scolarita mea draga? MI-a placut link-ul pe care ni l-ai dat la povesti cu talc. N-am apucat sa le rasfoiesc prea mult, dar mi-a placut aceea cu definitii ale dragostei date de copii: Astea doua sunt comice rau de tot: "- Este dragoste cand o fata se parfumeaza, un baiat se da cu after shave, ies impreuna in oras si se miros reciproc." (Karl - 5 ani) "- Este dragoste atunci cand mami il vede pe tati pe toaleta si nu i se pare ridicol." (Mark - 6 ani) Iar astea sunt pur si simplu frumoase: "- Mama ma iubeste mai mult decat oricine altcineva. Nimeni altcineva nu ma saruta seara inainte de culcare." (Clare - 6 ani) - Dragoste este intre un batranel si o batranica care sunt inca prieteni dupa atatia ani, desi se cunosc atat de bine." (Tommy - 6 ani) “- Dragostea este ceea ce este cu tine in camera de Craciun daca te opresti din deschis cadouri si asculti." (Bobby - 7 ani) _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Ce frumos!!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 22+ cu cu fundita
Iulika29 spune:
Buna fetele!
Da sunt acaså, gata cu munca vreo såptamånå.Dar din påcate am prins o gripå.Sunt cu ceaiuri, vitamina c langa mine.Am luat de la Bubu care de vreo 2 zile e la pat.Azi cica si-a mai revenit si am cazut eu...la pat.Am dormit cred ca vreo 12 ore( Bruce e la soacra).
Sper så imi revin repede ca imi e tare frica de febra, am avut azi noapte ceva febra.
Vå pup si sunt pe aici.
voi aveti temperaturi de varå si noi zgribulim cu - grade de cateva zile.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 22+ cu cu fundita
crystina spune:
Iulika, multa, multa sanatate iubita, sa te faci bine repede! Ii place lui Bruce la soacra?
Bia, Lili, voi sunteti medicamente pentru suflet
Mada, tiramisu zici Vreo ocazie deosebita?
Fragutza, multa sanatate...sa recupereze in greutate!
Uka, mi-au placut mult pozele cu Carina Iepurina. M-am uitat cu Lilly cuibarita langa mine..si dupa ce a analizat in liniste toate pozele a exclamat:"Fetita asta se imbraca tare frumos. Daca eram mai mica puteam sa facem schimb de haine".
Alex, cum mai este micuta?
Maria, esti acasa?
Va multumim pentru gandurile frumoase si urarile de sanatate. Merge spre bine, a inceput sa manance putin cate putin, dar a slabit tare mult in cateva zile.
Va pupam!
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Buna fetele! Da sunt acaså, gata cu munca vreo såptamånå.Dar din påcate am prins o gripå.Sunt cu ceaiuri, vitamina c langa mine.Am luat de la Bubu care de vreo 2 zile e la pat.Azi cica si-a mai revenit si am cazut eu...la pat.Am dormit cred ca vreo 12 ore( Bruce e la soacra). Sper så imi revin repede ca imi e tare frica de febra, am avut azi noapte ceva febra. Vå pup si sunt pe aici. voi aveti temperaturi de varå si noi zgribulim cu - grade de cateva zile. Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 22+ cu cu fundita |
frumoasa!
sa te faci repede bine!!
mami de de 1 an _ Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
citat din mesajul lui crystina Uka, mi-au placut mult pozele cu Carina Iepurina. M-am uitat cu Lilly cuibarita langa mine..si dupa ce a analizat in liniste toate pozele a exclamat:"Fetita asta se imbraca tare frumos. Daca eram mai mica puteam sa facem schimb de haine". Cristina cu Lilly Elisa (27.10.2003) si Ruby Elena (14.09.2009) |
multumim pentru complimentul frumos si neasteptat
ma bucur mult ca papusa se simte mai bine!! pupam, pupam!
imi poti trimite o poza cu ruby? pentru prima pagina asta daca iti place ideea cu linkul catre poza ei , daca nu, nu e cu suparare!
noi am stat si azi pe afara, ca si ieri ..tare fain! imi place la nebunie sa ma plimb cu gaga mea, azi am fost pe plaja si ma gandeam la tine,raluk, la cat de mult iti place tie soare esi plaja.. sper ca sunteti mai bine!
voi, doamnelor? cum ati petrecut zilele astea faine cu soare?
happy_uka spune:
(\/)
(>’.’<)
(")_(")
(> " " <) (> " " <) (> " " <)
( ='o'= ) ( ='o'= ) ( ='o'= )
(,,)-(,,)- (,,)-(,,)-(,,)-(,,)
diamar78 spune:
citat din mesajul lui happy_uka (\/) (>’.’<) (")_(") (> " " <) (> " " <) (> " " <) ( ='o'= ) ( ='o'= ) ( ='o'= ) (,,)-(,,)- (,,)-(,,)-(,,)-(,,) mami de de 1 an _ Nihil Sine Deo |
Super pisicutele!
Biaz, voi cum mai sunteti? Ai terminat coperta?
Iulika, sanatate multa, sa-ti treaca repede raceala.
Fragutza ,totusi cred ca e bine ca e telenovela si nu alt gen de film. Sigur e cu final fericit.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
multumim pentru complimentul frumos si neasteptat ma bucur mult ca papusa se simte mai bine!! pupam, pupam! imi poti trimite o poza cu ruby? pentru prima pagina asta daca iti place ideea cu linkul catre poza ei , daca nu, nu e cu suparare! noi am stat si azi pe afara, ca si ieri ..tare fain! imi place la nebunie sa ma plimb cu gaga mea, azi am fost pe plaja si ma gandeam la tine,raluk, la cat de mult iti place tie soare esi plaja.. sper ca sunteti mai bine! voi, doamnelor? cum ati petrecut zilele astea faine cu soare? mami de de 1 an _ Nihil Sine Deo |
da da da imi place la nebunie
Noi suntem bine. Am fost vreodata altfel? Mai ales cand lumea se gandeste la noi cand e intr-un loc asa frumos
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13