Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka mami de de 1 an _ Nihil Sine Deo |
uka!uka!uka!asta zice nu??
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 22+ cu cu fundita
Iulika29 spune:
Plec la nani.
O noapte linistita va doresc!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 22+ cu cu fundita
Lullaby_2009 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Pumpkinareselor, nu aveti ma chef de un party mic? ...asaaaa, ca la mama lui! Ca doar noi l-am inventat, ce naiba?! Allé allé, cum ar zice Dana..de care mi-e dor, by the way! . . . . soooooooooooooo? . . . sau nu ? mami de de 1 an _ Nihil Sine Deo |
Seara buna!
Da, da, da!
Scriam de zor la mesaj si recupram, cand vad ca a mai aparut o pagina, repede sa verific sa nu fie vreo petrecere live.
Acum se incalzesc instrumentele?
happy_uka spune:
ai ma ..de ce ai plecat?
as fi vrut sa-l cunosti pe prieteneul meu..e un tip stilat, finutz si cu personalitate ...&
mami de de 1 an _ Nihil Sine Deo
Fragutza spune:
citat din mesajul lui happy_uka ai ma ..de ce ai plecat? as fi vrut sa-l cunosti pe prieteneul meu..e un tip stilat, finutz si cu personalitate ...& mami de de 1 an _ Nihil Sine Deo |
Mai are vreun frate? Pare baiat de caracter
Pentru puiul tau
lutoniana spune:
hai ma ca-i tin eu locul Iulikai...avem burticile egale
eu stiu ca banii nu aduc fericirea, asa ca treaba voastra
Dar tin sa precizez ca mi-a placut de Dana ca e respectuoasa si inainte de chef se spala
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lullaby_2009
Seara buna! Da, da, da! Scriam de zor la mesaj si recupram, cand vad ca a mai aparut o pagina, repede sa verific sa nu fie vreo petrecere live. Acum se incalzesc instrumentele? mami fericita de Alex |
lull..nu prea ieste lume .. cred ca trimit baietii acasa, asta este..
happy_uka spune:
citat din mesajul lui lutoniana hai ma ca-i tin eu locul Iulikai...avem burticile egale eu stiu ca banii nu aduc fericirea, asa ca treaba voastra Dar tin sa precizez ca mi-a placut de Dana ca e respectuoasa si inainte de chef se spala Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
...atat inainte, cat si in timpul, cat si dupa......
aide danoooo, cate de murdara poti sa fii de la pescuit, lasa dragaaa!!!
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Mai are vreun frate? Pare baiat de caracter Pentru puiul tau |
mai are, da...unu da e www.diseara.ro/ro/fun/poza-zilei/poza-zilei-2009-02-25.html" target="_blank"> cam batraior.. si mai are o sora, recent www.diseara.ro/ro/fun/poza-zilei/poza-zilei-2009-02-06.html" target="_blank">casatorita
DanaAlex spune:
speciala pentru Uka!!!!
da ma Luto...din reshpect
revin....
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)