Aspirante optimiste!Felicitari lisssa_ana!!!(602)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Doamne Lorena...imi pare tare rau sa aud astfel de vesti...normal ca suntem alaturi de tine, te rog sa fi optimista ca totul o sa fie bine, Bunul Dumnezeu este alaturi de noi in fiecare zi, sunt sigura ca de acolo de sus vegheaza asupra ta si este alaturi de tine...imi pare asa de rau ca treci prin astfel de momente...iti doresc tot binele din lume si multa putere si sanatate....o sa fie totul bine. o sa ma rog la Dumnezeu pentru tine.....te asteptam cu vesti....te pup si te imbratisez cu mult drag. Doamne Ajuta.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lore nu te gandi la prostii acu. o sa vezi k te vei face bine si vei avea si bb mult dorit.
normal k te voi suna. stai linistita.
hai incearca sa te calmezi, ca totu o sa fie bine.
bine ca ai descoperit acu si nu cand ar fi fost prea tarziu.
sigur exista tratament si solutii asa k nu te mai gandi la prosti

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Lorena, sunt alaturi de tine , stiu ce insemana sa fii suspecta de tumoare si mai ales, ce traumatizant este un RMN. Trebuie insa sa te gandesti pozitiv, sa te gandesti ca nu ai terminat de trait si sa de multe ori corpul uman bate la fund toata medicina si tehnologia noastra de kka.
Stii doar ca dr au tendinta de a exagera, deci s-ar putea sa nu fie nici macar 1% din ce a zis dr.
Capul sus si sa stii ca in tot raul asta este si un bine!
Chiar daca nu o sa intrii pe net, noi o sa ne gandim la tine si o sa vezi ca fetele o sa te sune. Pune nr de mobil pe emailul comun, asa putem pastra legatura.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Angi, Email iti multumeste pt ca iti place de el si iti trimite un "trrr-trrrr" mare si imi reaminteste ca daca vrei sa vii in vizita e ok, te primeste ca sa va imprieteniti, dar fara fata ta, pt ca el altfel sfarseste sub pat. (nu e prietenos cu copii- ii este frica de ei)
Aaa si sa stiti ca e un pisoi pro-sarcina pt ca vaccinat anti-taxoplasmoza.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Lorena imi pare tare rau,suntem alaturi de tine,lasa ca o sa fie bine,
dupa cum a zis si gaby,pune nr de tel pe emailul comun sa te putem si noi suna

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna seara fetele!!!!!!
offff....vad ca numai vesti proaste...lorena sa fii puternica noi suntem alaturi de tine...
laurici imi pare rau pt vestile proaste de la doctor...dar ar trebui sa faci si analizele hormonale ca sa vezi daca asta e problema...
andra imi pare rau pt z1
draguta nu stiam de tine ca ai cm atat de scurt...tu esti odata cu mine...si sper ca nu ti-a si venit...
camcris sa ne dai vesti de la dr...

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

bella,nerama insanatosire grabnica va doresc...

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

gaby superb fularul....chiar te pricepi!
katy
miha
annare
cosmi
didi
si toate fetele

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

lorena imi pare rau ca treci prin asemenea momente, sunt alaturi de tine offf. dr. astia sunt ceva de speriat, pana nu faci RMN-ul nu stii ce poate fi, sa stii ca asa mi-au zis si mie , aveam un spasm facial (pe care l-am facut din cauza oboselii, stresului si lipsei de calciu)...asa m-au speriat si am facut RMN si totul este in regula...iar RMN-ul nu este asa dificil , eu m-am gandit la ceva frumos si a trecut mai repede timpul in spatiul ala inchis...tin pumnii si sa vii cu vesti bune

kity

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mergi la inceput

mikado

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput