Aspirante optimiste!Felicitari lisssa_ana!!!(602)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurici0101

m-am intors...dupa ce am stat 2 ore si jumatate de asteptat, ca tocmai intrase dr. in operatie...vesti prea bune nu am...

cand am venit pe forum, eu chiar am specificat ca nu am probleme de ferrtilitate, ci de hipertensiune...se pare ca m-am inselat...mi-a pus diagnosticul de sterilitate secundara...mi-a facut si eco transvaginal si dupa marimea endometrului sunt inainte de a-mi veni menstra (nici pomeneala de sarcina)...si mi-a dat tratament:

L-carnitina-2/zi
acid folic 2/zi
flavovit 4/zi
duphaston 2/zi din z15 pana in z25
branca ursului din z1 pana in a z11

urmeaza sa fac si analize la sange...imi spunea ceva de o internare de-o zi ca sa-mi poata recolta toate analizele...singurul lucru incurajator a fost ca nu mi-a mai zis, ca altii, ca mai bine sa infiez un copil decat sa-l fac eu

acum astept sa vina z1, sa incep tratamentul... si daca nu functioneaza a zis ca trecem la alte tratamente mai agresive...care includ si acupunctura

sunt asa de suparata...cad din lac in put

pup toate fetele

fii optimista si o sa vezi ca o sa fie totul bine
si eu vreau sa fac acupunctura cica e mega buna si nu doare deloc, a facut mama pt spondiloza si sa simtit mega bine.
eu cand m-oi duce cu lista la dr pt acupunctura cred ca o sa arat ca un arici pli de ace
vreau pt infertilitate,atacuri de panica,pt coloana, etc....

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

laurici nu mai fi suparata..te pup eu k sa ti treaca...cum a zis si dr...toatusi exista speranta...acum o sa incepi tratamentul si totul o sa fie bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurici0101 spune:

pai asta e Mika, ca nu stiu daca ovulez si in a cata zi..... nu am facut teste de ov pana acum, tocmai pt ca, pana azi nu mi s-a spus ca as avea pbleme de fertilitate...chestia care ma intriga tare este ca l-carnitina, din ce am vazut pe net si in prospect, se ia pt slabit, in mod deosebit, iar la mine nu cred ca e cazul... am 61 kg/1,71 m

dar, ma rog, intortocheate mai sunt caile doctorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetelor ma inspaimanta gandul ca mai am un pic si fac un an de cand incerc la bebe...si stiti ca dupa 1 an de incercari se pune diagnosticul de infertilitate. ma deprima numai gandul
sper din suflet sa imi faca Dumnezeu si mie in decembrie un cadou frumos de ziua mea!

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

BELLA si eu sper sa mi fac Domunl un cadou in decembrie..atunci e si ziua mea si a sotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurici0101 spune:

saru'mana fetele de incurajari....

dar eu sunt la pamant...m-am saturat sa plec cu o boala si sa vin cu altele 2 pe langa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

laurici eu stiam ca e buna in cazul infertilitatii la barbati, dar posibil sa fie benefica si pentru femei, nu cred ca este doar pemtru slabit...ca altfel nu ti-ar fi dat. Eu zic, ca ar fi bine, in paralel, sa-ti monitorizezi si temperatura bazala si sa faci teste de ovulatie , sa vezi cand ai ovulatie si capul sus, fii optimista si sa vezi cum apare

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

ceao fetele

eu azi dimineata am venit din bucuresti cu vesti groaznice

pe langa faptul ca analizele au iesit iar destul de urat d-na dr s-a purtat ingrozitor de urat cu mine, am ramas foarte dezamagita....o d-na cu studiile ei...nu comentez din punct de vedere profesional dar ca si comportament lasa mult de dorit

si acum vestea si mai proasta: maine ma internez la spital pentru investigatii amanuntite, au aparut alte probleme, de data asta la cap....destul de grave, hematom sau tumora
o sa fac RMN sa vedem ce e si cum se poate trata

acum partea a doua: pt a merge la fundeni mi-am luat 3 zile de concediu de odihna, de aproape un an de cand sunt la acest loc de munca nu mi-am luat nici o zi de medical desi am avut nevoie....m-am dedicat intru-totul firmnei, programul il stiti si voi destul de bine.....azi cand am mers sa le zic ca maine o sa ma internez in spital mi s-a propus sa imi iau concediul meu de odihna, ca mai am inca vreo 10 zile pe anul asta, si ca doar asa e de acord.

bineinteles ca eu nu am fost de acord si mi-a dat preaviz de concediere....drept multumire pt cat m-am sacrificat

ASTA E ROMANIA!!!

si acum si cu probleme mari de sanatate si in somaj peste doua saptamani
dar eu de maine am medical fiind internata in spital nu are ce sa-mi faca asa ca se mai prelungeste cu vreo saptamana

sunt la pamant, sunt distrusa si ma mai simt si foarte rau

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Doamne LOrena...imi pare rau k ne aduci asa vesti
dar cum ai descoperit? ce s-a intamplat? unde te internezi? ce trebuie sa iti faca acu???
sunt alaturi de tine si ma voi ruga sa fie totu bine si sa se rez toate

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

bebelu, analizele sunt mult mai rele decat data trecuta si s-a vazut la ochi
am pupila de la ochiul drept mult mai dilatata decat cea de la ochiul stang, am dureri de achi si cap si ameteli cand imi schimb pozitia
e totusi bine ca mi s-a spus clar ce ar putea fi

maine ma internez la spitatlul militar din sibiu
acolo imi vor face investigatii amanuntute si un RMN
avand in vedere ce boala am, de coagulare, sunt foarte mari sanse sa am un hematom, asta se trateaza mai usoar fata de o tumora Doamen fereste

dar tot imi este foarte frica si e normal
eu nu o sa mai intru pe net si nici credit nu mai am asa ca nu o sa va pot tine la curent

ralu, daca ai minute ma mai poti suna tu, daca vrei, ca imi va face placere

chiar va rog sa fiti alaturi de mine
imi este foarte frica
si daca este sa se intample ceva imi pare rau numai de sot si de faptul ca nu am reusit sa-mi indeplinesc visul, de a avea un bebelas

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput