Aspirante optimiste!Felicitari lisssa_ana!!!(602)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Lorena... sa stii ca am ramas fara cuvinte cand am auzit cu a rectionat firma ta. Asa ceva e de neconceput. Si cu toate astea...daca asa au procedat insemna ca nu te merita si foarte bine ca pleci de la ei. Iar in ceea ce priveste problema cu hematomul, sper din suflet ca vei primi rezultate, dar trebuie sa fii optimista. Asta conteaza ff mult. Trebuie sa fii puternica, si sa iti repeti asta mereu. Am trecut si eu printr-o sperietura asemanatoare acum vreo 4 ani, dar din fericire nu a fost nimic.
O sa vezi ca toate se vor linisti intr-o zi si va aparea si bebe cand nici nu te astepti.
Pupici si te imbratisez.

Mamica de Sarah-Aimée & 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Angi, Email iti multumeste pt ca iti place de el si iti trimite un "trrr-trrrr" mare si imi reaminteste ca daca vrei sa vii in vizita e ok, te primeste ca sa va imprieteniti, dar fara fata ta, pt ca el altfel sfarseste sub pat. (nu e prietenos cu copii- ii este frica de ei)
Aaa si sa stiti ca e un pisoi pro-sarcina pt ca vaccinat anti-taxoplasmoza.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Gaby, acum chiar ca vreau si eu un motanel, sa-mi toarca in brate.Am uitat ce scumpi sunt. Ca niste copii. Eu ii serbam ziua, ii cumparam cadouri la craciun si ziua lui..."cat lady" ce mai... Si e bine ca l-ai vaccinact pt toxo, asa esti si tu linistita. Eu nu am imunitate la toxo nici acum si stau si la sarcina asta cu frica, desi am auzit ca majoritatea populatiei ar tb sa aiba.

Mamica de Sarah-Aimée & 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

pupici la fete

lorena sa stii ca suntem langa tine toate
stiu prin ce treci pentru ca si eu in 2005 m-am operat la un san pentru ca aveam un nodul de 5cm (cat un ou) si cu o zi iinainte de operatie mi-a zis dr ca daca rezultatul la biopsie nu va fi unul bun va trebui sa imi taie tot sanul... atunci am simtit ca pica cerul pe mine... dar din fericire nu a fost rau si mi-a scs doar acel nodul... acum am un san si jumatate dar sunt bine...
imi cer scuze ca m-am intins atat cu povestea mea offtopic

va pup pe toate

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

lorena te imbratisez cu drag iubita fii tare si puternica asa cum te stim, fii o luptatoare asa cum ai fost mereu cu ajutorul lui DD ai sa vezi ca vei trece cu bine si peste aceasta incercare
uite un buchet mare de flori

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

lorena nu am cuvinte, iti spun doar ca-mi pare extrem de rau ca trebuie sa te confrunti cu toate astea, dar te rog sa fii tare, optimista si sa nu-ti pierzi increderea in bunul dumnezeu; o sa fii bine, te agiti degeaba, nu te speria, o sa vezi ca toate au rezolvare; te pup dulce si te imbratisez cu drag

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

de fapt nici eu nu am vesti prea bune test papa n. grad II, rez. flegmonita tratament si doamne ajuta; sunt asa de trista, si asta ptr ca au fost atatia dr carora le-am batut la usa in 2 ani si nici unu nu ne-a spus nimic......offffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

andr@ mai fetelor va-ti pus toate pe dat vesti rele, vedeti ca nu-i marti 13
hai fiti optimiste ca a-ti gasit dr. buni care sa va spuna verde-n fata si acum stiti care-i baiul si pe ce drum o apucti
ce sa zic mai fetelor, poate ca asa ne este dat trecem si prin bune si prin rele, mergem mai departe cu Dumnezeu
multi

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

camcris nu stiu, dar e plin pe aici de vesti aurea de asta tragem toate aici, ca suntem alaturi una de alta si la bine si la rau tot caut pe net despre flegmonita, nu gasesc nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Andra stai linistita k 80% din femei au pap de tip 2. este o probl dc e de tip 3 sau 4 . la tip 2 inseamna o raceala, infectie, chestii minore care se pot trata. asa k nu te speria. si eu am de tip 2.

o sa va tin eu la curent cu ce se intampla cu Lorena.
maine seara o voi intreba dc pot sa va dau nr ei de tel, ca nu stiu dc mai intra in seara asta. era cam obosita si i0am zis sa incerce sa se odihneasca mai ales k maine de dim se interneaza

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Lorena , stii ca noi suntem alaturi de tine, hai numai gandi asa, esti tanara, frumoasa, stiu ce simti , toate avem momente grele in viata dar trebuie sa fim putermice sa le depasim

trebuie sa mergi increzatoare, optimista, noi ne vom gandi tot timpul la tine, Dumnezeu sa-ti ajute, vei vedea ca va fi bine

mikado sunt ziua2

Mergi la inceput