Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

bia uite www.paginamedicala.ro/boli-afectiuni/Lichen-striat_170/" target="_blank">aici un articol despre ceea ce cred ca are baiatul.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

[quote]citat din mesajul lui MangaGirl

EU sunt mic puisor in privinta asta. Am o prietena care nu mananca oua pentru ca ea nu poate manca copiii altei femei. Ha! De asta ce mai zici?

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

asta e prea tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Am scris un mesaj IMENS si cu multumiri celor care mi-ati dat sfaturi, si cu rasete la care cu ce m-ati distrat, si cu intelepciunea mea revarsata pe aici . Si cred ca asta din urma a suparat pe domnul dc. Mi-a dat o eroare . Chestia comica e ca eu dau copy paste la text inainte de a posta, ca sunt obisnuita. Dar nu am stat aici sa vad daca reuseste, am mers pe alte pagini si am dat un copy paste la ceva. Atunci mi-am amintit ca eu aveam ceva in clipboard. Si cum clipboard nu are history .

Ce-oi mai fi zis? Stiu ca v-am multumit la fiecare pentru sfaturi si incurajari. Si Bia citisem pe un blog ca septilin si imunogrip sunt cu zahar, ceea ce le scade enorm din puterea de crestere a imunitatii. Am abordat pe blog problemele astea dar nu intr-un mod frumos si structurat aici catre mijloc si aici.

Stiu ca mai spusesem ceva la Cecilia, la Cristina si la Lili, cred ca si la Maria si la Monis. Chiar un mesaj lung la Monis in care ii multumeam pentru grija si ii explicam lipsa de timp, pe langa super oboseala. Pe scurt, Alex nu prea mai doarme ziua si mie vad ca nu mi-l mai ia nimeni de pe cap, se trag la fund astia din jurul meu .

Na ce ciuda mi-e de ditamai mesajul. Dar cred ca era prea plictisitor...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
bia am mai auzit de lichen la om, dar nu stiu care e tratamentul. cat depsre taiatul puilor , imi place ca esti categorica.

EU sunt mic puisor in privinta asta. Am o prietena care nu mananca oua pentru ca ea nu poate manca copiii altei femei. Ha! De asta ce mai zici?

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

MOr aici de ras. Scuze dar mi se pare funny. EU cateodata cand mai vad cate un vitelus dragalas sau un animal din asta scumpic ma apuca mila si ma gandesc de ce il mananc eu

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Monica, multumim mult. Se vede ca esti implicata, ca o adevarata mama a acestei odisei. M-a emotionat si titulatura care a primit-o Maria.

Raluk, ma bucur ca Alex e mai bine.

Carina mami de printesa Maria (31.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Ei, ei...eu va las la pagina 7-8 si voi deja ati ajuns la 12! Pai cine poate tine pasul cu voi???

Glumesc...asa ma bucur ca va vad pe toate aici...

Culcat una bucata mamarutza, mai am de strans prin casa si aruncat un ochi peste curs...

Bia draga...eu as spune ca ar fi bine sa il dai cu ceva keratolitic (gen acid salicilic, sunt multe unguente cu asa ceva) DAR numai daca il deranjeaza tare. La fel si cu unguentul cu cortizon...daca vezi tu ca se scarpina ii dai cu el...lichenii dispar spontan. Poti incerca si un leac babesc ...cataplasma cu faina de ovaz. Faci o pasta grosuta, o pui intre doua tifoane si o aplici pe piele.
Despre imunitate...noi luam imunogrip junior si vitamina C picaturi. E cu siorp de zahar introvertit e adevarat. Din cand in cand ii mai dau Isabelei ulei de catina (si eu beau sirop, dar ala are mult zahar!). Pana acum nu a avut nimic...sper sa fie tot asa. Poti incerca in loc de Imunogrip junior un alt preparat Imunice. Are multe plante orientale si cica da rezultate foarte bune...dar fiind sirop si asta contine zahar!

Si pentru aprecierea ta...eu mai am pina la faza de expert...experti sunt aia de iau Nobelul. Eu una nu am ambituri asa mari. Desi daca stau si ma gandesc bine eu mi-am luat Nobel-ul, se numeste Isabela!

Mangulici...parca vorbesti de Isabela...si acum seara alerga de la mine la taica-sau si inapoi, greu am prins-o si am adormit-o. Pe zi ce trece e tot mai nazdravana.

Raluk...ma bucur ca e ok puiul.

Cristina...esti mortala! Zacusca mami????

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Eu ma bag la House ca nu am gasit ep 6 din Neveste disperate. Cred ca nu a aparut inca.

Noapte buna

Carina mami de printesa Maria (31.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Fetelor care v-ati sacrificat din timp sa schimbati scutecele la dovlecei

Cristina multa sanatate Emmei si lui Andrei

Mary ce artist e piticutul.

Raluk lui Alex sa-i treaca repede.

Xggg , Mada felicitari ..aveti baieti mari acum

Biaz multa sanatate micutilor. Poate totusi nu o sa mai fie nevoie de crema cu cortizon..sper sa treaca de la sine.

Miha casa de piatra!

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Hai moni, scoate te rog din mesaj ca e normal sa se strecoare greseli.

Multam pt ideile de filme.

Carinablanca, cum mai stai cu moralul ca nu erai intr-o pasa prea buna? Sper sa fie toate bine.

Sa stiti fetelor ca mare este puterea lui Dumnezeu, eu traiesc o minune, il vad pe sotul meu ca este din ce in ce mai bine, nesperat de bine fata de acum 6 luni. Ma iertati pt detaliul asta din viata mea dar sunt tare bucuroasa si trebuia sa-l impartasesc.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Tocmai am pierdut mesajul

Incerc sa refac:

Bine v-am gasit in casa noua!
Multumim Monicai si pt Alex si ma bucur ca ati gasit adresa perfecta(AICI). Iau si eu un pahar de sampanie de la Liliana.
Il pup pe Iri care in maxim o saptaman o sa uite de mersul de-a busilea.
Pupam toti dovleceii si fratiorii bolnaviori.
Anamariei ii scrisesem ca am citit undeva ca se pot inflama amigdalele din cauza eruptiei dentare pe motiv de aciditate mare a salivei.Cam din acelasi motiv mi s-a irirtat mie Tudor azi super urat la fundulet.
Si pt ca si eu mi-am promis, ca si Biaz, sa nu tai pui am salvat de la pieire cativa din ograda soacrami. Asta pana s-a autosesizat sot(si al meu tot Gurita) si a devenit jumulitoro-macelar sef ca sa manance Tudorita 'bio".

Si........
Monica Iulia 13.07.1983, mami de Tudor Mihai 18.10.2009

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct)
Romania- The land of choice

Mergi la inceput