Hemangiom
Raspunsuri - Pagina 2
rock15 spune:
Merci frumos pentru informatia, de asta nu stiam. Anul acesta am fost la mare in Spania, iar Karina nu a stat mai mult de 5 min la soare, numai sub umbrela. I-am luat o piscinuta si a stat acolo in apa sub umbrela. Ea are hemangiomul pe buza de jos si sub barbita. La noi problema era ca se intindea pe fata destul de repede si crestea.
CRIXIA spune:
Pediatrul nostru ne-a explicat ca daca se extinde si afecteaza vecinatatile, sau daca sangereaza, atunci se impune interventia. Cat despre agresiune, ne-a explicat ca dauneaza Soarele, pielea fiind foarte sensibila in acea zona. De aceea eu si la baie o feream - Ana avand pe spate( intre omoplati)- nu o lasam in apa pe spate prea mult, nu insistam in acea zona...totul superficial. La fel si cu masajul, ocoleam.
Dupa 6 luni este vizibil ca a stagnat, nu s-a mai intins si parca nu mai este nici proeminent. Asteptam sa treaca vremea se vedem cum evolueaza.
Cunosc aici in oras o mamica a carei fetita are ca si Ana, aproape identic -si a fost la dermatolog si chirurg si ambii i-au spus sa astepte.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana
Ana_Perianu spune:
Si fetita mea are un hemangiom cat un bob de oez pe frunte insa ma ingrijoreaza ca s-a tot extins.
In ultima vreme folosim ca tratament o crema Diprosalic si parca nu mai creste in ritm atat de accelerat.
Am tot citit de tratament cu zapada carbonica si necesitatea interventiei in faza de evolutie si ma tot intreb cum sa fac...
Fetita mea are acum 3 luni.
Ana_Perianu spune:
Am primit raspuns de la mamica ce a scris site-ul hemangiom.uv.ro si m-a indrumat catre un medic ce va fonda o clinica special dedicata hemangioamelor
Pana o vor fonda, trateaza cazuri la clinica pe care o au acum. Mi-a dat si site:
http://www.hemangiom.ro/
Voi posta si raspunsul lui privitor la varsta optima de interventie si metodele de atac
toniri4 spune:
Buna Ana,
As vrea sa te intreb daca ai fost la clinica de la link-ul pe care ni l-ai dat? Ce ti-au spus doctorii si cum a mai evoluat sau involuat hemangiomul fetitei tale?
Si eu am o fetita de 6 luni care are 3 hemangioame - 2 pe buza superioara si unul pe nas.