Aspirante optimiste > 20 ani (600)
Raspunsuri - Pagina 11
RaluCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa1986 Buna dimineata fetele, Vroiam sa va rog sa ma primiti si pe mine in grupul vostru pentru ca sunt o aspiranta la un ingeras mic.Acum sa va spun povestea noastra: - Incercam de un an de zile, dar nu s-a intamplat nimic, eu am mai avut o sarcina(nu cu sotul) la care a trebuit sa renunt deoarece facusem injectii si nu stiam ca sunt , au trecut 4 ani de-atunci.Cum nu am ramas timp de un an de zile, am hotarat sa mergem la un doctor(Ion Ionut), e un super doctor, vi-l recomand cu toata increderea, ne-a trimis in prima faza sa facem Spermograma si HSG.Mie maine ar trebui sa imi vina uratii, dar eu sper sa nu imi vina deoarece am prins perioada de ovulatie luna asta dupa spusele doctorului.In cazul in care or sa vina trebuie sa ma programez la HSG, pentru ca nu vreau sa o fac la Giulesti inclin spre Victor Babes, voi ce imi recomandati?![]() ![]() ![]() D-zeu ne iubeste!!! |
alexa bine ai venit

iti urez sedere placuta la noi dar scurta, sa ajungi la odisee cat mai repede
RaluCris spune:
| citat din mesajul lui roxybarbu Pe motanul meu il chema Puffi, din pacate a murit in vara ![]() Traieste, Iubeste, Daruieste... www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC |
roxy, imi pare rau pentru motenelul tau, era frumos foc

RaluCris spune:
dragele mele, eu ma retrag
va doresc un weekend placut
pe luni
va 

pe toate fara exceptie
PaulaFrida spune:
Roxy imi pare rau pt Puffi 

era superb
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
RaluCris spune:
| citat din mesajul lui luiza77 Imi trimite si mie cineva parola pe Pm ca sa intru sa vad si eu pozele...please ![]() ![]() ![]() 7+ |
luiza ai pm

PaulaFrida spune:
Luiza ai PM

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
mikado spune:
am vazut pozele
sunteti frumoaseeeeeeeeee 

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
annare spune:
draga alexa...am facut analize hormonale si ecografii dar nu am facut ce era mai important..hsg..ca sa vad daca am vreo probelema cu trompele...nu am mai avut timp sa fac si asta..dar sper ca o sa ajung cat mai curand la doctor...dar cam greu cu serviciul si cu doctorii de aici..sunt in italia.
luiza77 spune:
Multumesc pentru parola...am vazut pozele si sunteti toate minunate...am atasat si eu cateva.....va pupacesc pe toate....

7+