Aspirante optimiste > 20 ani (600)
Raspunsuri - Pagina 12
mamutz spune:
AlinaBu ti-am trimis un PM acum ceva timp. Sfatul meu este sa mergi si la Dna DR Uscatescu la fundeni pt niste analize. Daca pierzi o sarcina e bine sa faci niste investigatii, ca sa nu mai patesti in viata ta asa necaz.
E indicat sa astepti cel putin 2 luni pana sa incerci din nou. Majoritatea dr recomanda 6 luni, dar cine sa aiba rabdare atata timp! Eu una nu am avut, dar am facut eco si cum dupa 2 luni era totul refacut, mi-a dat voie. O sa fie bine, ai sa vezi, la anul pe vremea asta o sa fii cu bebe.![]()
mamutz spune:
Bat recordul la facut pipi![]()
Cred ca ies de 20 de ori pe zi si noaptea de v reo 2 ori. Si tocmai am facut sumarul si urocultura, care sunt ok si nici racita nu sunt. De cateva zile o tin asa. Si burta asta ma inteapa pe toate partile, mai ales noaptea.
mikado spune:
mamutz poate ne faci o surpriza ![]()
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
Katy82 spune:
CE FACETI DRAGUTELOR? Ma apuc sa citesc din urma, multi 

Doamne te rugam da-ne si noua un
sanatos!
andr@ spune:
fetelor voi ce mancare mai faceti, ca eu nu mai stiu 
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
mikado spune:
andra, Katy

eu vreau sa fac mancare de praz cu masline , vita cu ardei gras si ghimbir iar dulce am facut aseara placinta de dovleac cu nuca
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
roxybarbu spune:
Fetele, eu am plecat acasa va doresc weekend placut si luni sa citesc numai de bune nimic de rau! 

[pup
-ici de molipsire
Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC
Katy82 spune:
Paula, Andra tin pumnii sa iasa II
Fetele m-am uitat si eu la poze, niste frumoase toate

, o sa-mi pun si eu
Doamne te rugam da-ne si noua un
sanatos!
alexa1986 spune:
Fetelor va pup pe toate si va urez week-end placut, ne vedem luni sper ca pana atunci sa aud numai de fete
si sper sa ma numar si eu printre ele, maine ar trebui sa imi vina uratii, daca nu imi vin e clar ca sunt graviduta, asa zic in fiecare luna :))), e bine ca inca nu mi-am pierdut optimismul.

D-zeu ne iubeste!!!