Aspirante optimiste > 20 ani (600)
Raspunsuri - Pagina 10
roxybarbu spune:
Paula am vazut ca ai o pisicuta foarte frumoasa neagra, am pus si eu poza cu pisicuta mea
Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC
PaulaFrida spune:
Ce superba e pisicutza ta

Cum o cheama?
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
annare spune:
buna fetelor...sa aveti o zi frumoasa..
buna alexa si bine ai venit...si eu ca si tine sunt nou venita in acest grup si sper sa te simti bine..ca si tine incerc de un an de zile sa fac un bebe..sper ca Domnul sa ne indeplineasca dorinta cat mai repede la toate aspirantele.
luiza77 spune:
Buna ziua fetelor....sa imi spuneti si mie cum este cu contul acesta unde atasati poze.....tare as vrea si eu sa va vad si sa pun si eu poze cu mine....poate ma ajuta si pe mine cineva
Alina imi pare rau pentru pierderea suferita...timpul va vindeca toate ranile...capul sus si mergi inainte cu optimism.
Va doresc o zi minunata...pupici

7+
mikado spune:
luiza gasesti pe prima pagina instructiuni cu albumul
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
gabyv spune:
Hello, fetele 
eu am reusit sa vad pozele doar de pe webshots si pot zice ca sunteti niste frumoase, a fost greu ca sa pun si eu cateva![]()
o sa ma uit si pe picasa, ca sa pun si acolo...mai ales ca ziceti ca s-a lasat cu defilarea pisicutelor
...o sa-l pun si eu pe al meu motan.
Deci, exact cum zicea Cami, sunteti toate fotomodele de la aceasi agentie sau agentii diferite? 

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
alexa1986 spune:
Buna Annare,
Vroiam sa te intreb daca tu ai facut ceva analize pana acum si care este problema voastra de nu aveti un bebe?Iti multumesc pentru primire, esti o dulce.

D-zeu ne iubeste!!!
roxybarbu spune:
Pe motanul meu il chema Puffi, din pacate a murit in vara 
Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC
annare spune:
am si eu o pisicutza care se numeste mitzi,are 2 anisori si un motanel tom...care are doar 6 luni...daca nu as avea animalutele astea nu stiu ce m as face....![]()
nerama spune:
pup fetele 

sa aveti o zi frumoasa
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama