Calendarul gradinarului vesel (16)
Raspunsuri - Pagina 13
Tala spune:
Liviana sa-ti fie de bine cu noul look! iti sta f bine.
Am admirat si decoratiunile si omul de zapada urias
I-am adresat si Elisei urmatoarea intrebare: cat de safe este spray-ul care da luciu frunzelor plantelor de interior? Am la birou asa ceva si l-am folosit pe plantele de acolo iar efectul este uimitor insa si mirosul te inneaca (de propan), oare nu le afecteaza si pe ele? (pe plante si nu numai...)
Cum pe eticheta nu zicea nimic de ingrediente poate stiti voi mai multe.
Aaa si nu, n-am pus nici un rasad si nici nu voi pune in urmatoarele 2 sapt pt ca sunt mult prea aglomerata...asta e, ce sa facem?
http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!
gogosel spune:
trebuie sa ma gandesc ce plantez si eu in curte(inca nu am nimic deoarece ne-am mutat in sept) si am rasfoit jurnalul vostru. la un moment dat am gasit un site romanesc ce aduce marfa din ungaria.dar nu mai stiu capitolul, si sa iau iar la puricat atatea pagini....
asadar, apelez la voi, poate il stiti si il afisati.
imi amintesc ca cineva comandase niste bulbi si ca soseste comanda in 2 sapt.sper ca nu ma insel
lbelciug spune:
Tala, multumesc, ma simt bine tunsa mai scurt! Omul de zapada si-a pierdut capul de la caldura asa incat l-am dezbracat de fular.
Ti-a raspuns Elisa, nu vad unde ai pus intrebarea ca sa urmaresc.
Gogosel, nu sunt sigura, dar cred ca fetele ziceau de c-zi la Sieberz.hu.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
lbelciug spune:
Simali, nu e de mirare, vremea e calda pt aceasta per a anului. Am inteles insa ca de miercuri vom reveni la iarna. Ieri in Buc au fost 12 grade.
Nu stiu daca de la caldura, insa cred ca am spart gheata: am inceput operatiunea rasaduri!
Desi in mod normal se pun in februarie, pe 15 ianuarie (in per de crestere a lunii) am pus seminte de ardei capia, gras vinete si gogosari in pahare de plastic.
De asemeni am mai pus (pt prima oara in casa) seminte de brocoli, patrunjel si leustean. Sunt curioasa cum va fi evolutia.
In gradina ceapa, usturioul, spanacul si salata puse in toamna au deja cativa cm deasupra solului. Ma declar multumita.
Gabriela, gata vacanta? Te asteptam sa revii pe forum cu impresii!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
nma spune:
Alice deja apar ghioceii?
Eu tot trag cu coada ochiului pe aici sa vedem cu ce incep .
Tala eu nu stiu cand ai timp de toate. Foarte frumoase picturile .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=7" target="_blank">Chic Bebe – nma1 si nma2
Tala spune:
nma sincer nici eu nu stiu cand am timp (defapt nu am daca ma gandesc bine pt ca sunt in urma cu muulte lucruri). Multumesc pt aprecieri.
In alta ordine de idei ma enerveaza pacaleala asta de primavara. Eram pregatita psihic sa astept pana in martie (nu mai mult!) dar acum deja imi zboara gandul la ghiocei si ciripeli si o sa cad in depresie cand vine iar frigul. Nu mai spun ca salcia sta sa pocneasca, au iesit din pamant niste bulboase....iar eu inca n-am pus rasaduri (apropo's, felicitari Liliana!)
Bucurie!
leeloo2004 spune:
Neata, neata! Gata, sunt la birou, gata cu vacanta de inceput de an! A fost frumos, dar imi pare bine ca m-am intors...!
Si eu ca si Tala - eram pregatita de iarna si acum vremea asta de inceput de primavara ma face sa fiu nerabdatoare - am dat ieri o tura prin gradina, mi-au rasarit multe bulboase, anemonele, liliacul are muguri vizibili, la fel caprifoiul...vreau sa vina martie, sa vina primavara , nu pacaleala asta...
Rasaduri nu am pus inca, dar ieri am sortat plicurile cu seminte - am sa urmaresc si eu fazele lunii si cu prima ocazie am sa pun ardei gras (am verde, rosu si galben), ardeii iuti si seminte de vinete. Rosiile am sa le pun abia prin martie pentru ca astea cresc cel mai repede...In rest am sa pun direct in gradina, in luna martie - salata, ridichi, marar si patrunjel.
De flori - momentan m-am gindit sa nu fac rasaduri - am sa pun semintele direct in gradina si vad eu ce iese!
Tala - multumesc mult inca o data pentru caprifoi - nu stiu cu cele din curte inca daca s-au prins, dar din cele puse in casa, in ghiveci, am vreo 7 deja prinse, gata de transplantat in gradina cind vremea imi va permite!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Tala spune:
Gabriela ma bucur ca s-au prins, si imi pare rau ca n-am facut si pt mine treaba asta (nu stiu cum am uitat avand in vedere ca mi-am propus sa imbogatesc tot gardul dinspre soacra-mea cu caprofoi)
Bucurie!
leeloo2004 spune:
Liviana - felicitari pentru aranjamente, mi-au placut tare mult! Am vazut si restul pozelor, marturisesc ca cel mai mult mi-a placut cea cu Tataie care sta pe covor linga brad si isi desface cadoul - e delicioasa!!
M-am uitat si eu acum pe fazele lunii - se pare ca abia pe 3 februarie ma pot apuca de rasadurile de ardei si vinete, asa ca mai astept!
Castraveti nu o sa mai pun anul asta, am sa cumpar tot de la doamna de unde am cumparat anul trecut - am sa pun insa zuchinni si am sa pun si citeva seminte de pepene galben (am pastrat de la un pepene care mi-a placut, sa vedem ce iese!). Tot in februarie am sa pun si mazarea, sper sa nu fie zapada...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.