Calendarul gradinarului vesel (16)
Raspunsuri - Pagina 12
leeloo2004 spune:
Dragelor, intrucit nu cred ca voi mai intra pe forum pina la jumatatea lui ianuarie (cind ne vom intoarce din concediu), vreau sa va urez si eu Craciun Fericit si Un An Nou plin de lucruri bune!!!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
lbelciug spune:
Va urez si eu Craciun Fericit, cu multa sanatate, fericire, multumire sufleteasca iar Mosul sa va aduca tot ce va doriti!
Va imbratisez cu caldura!
Gabriela, minunati craciuneii tai, mi-au placut mult pozele de la serbare. Distractia placuta in vacanta si mai ales liniste si odihna, caci noua mamelor ne cam lipsesc aceste lucruri.
Te asteptam cu impresii si poze la intoarcere!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
olympia spune:
Craciun fericit fostilor, actualilor si viitorilor gradinari!
Ei, cine incepe prima actiunea "rasaduri"?
Pene colorate... cate putin din toate!
album
gradina
leeloo2004 spune:
Pupici dragi gradinarese!
Am terminat cu musafirii si mesele intinse, am terminat si cu mincarea, inapoi la regim! De Revelion cred ca o sa mergem la niste prieteni - daca nu, stam acasa si tot va fi bine1 In concediu plecam pe 5 dimineata - ne intoarcem pe 17...
Olympia - eu am hotarit sa incep s apun rasaduri cind ma intorc, deci la sfirsitul lui ianuarie - si am sa pun in principal ardei si vinete ca astea am vazut eu ca se dezvolta cel mai greu, le ia mai mult timp. Rosii am sa pun in martie cred, dovlecei si altele am sa pun direct in pamint la primavara, mazare am sa pun tot direct in gradina, prin februarie, la fel, daca imi va permite vremea. Cam asta e planul meu...
Dar Tala parca zicea ca se apuca de rasaduri de Craciun - sau gresesc eu?
Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
LA MULTI ANI dragi gradinarese - va urez sa aveti parte de un an nou rodnic si fericit!!!!!
Poze
John D. Rockefeller, Jr.
Tala spune:
La multi ani fetelor - va doresc un an nou mai bun decat cel ce pleaca si cu multe flori in gradinile voastre.
p.s. - da, eu ma laudam ca pun rasaduri din decembrie, dar cred ca nu apuc pana deseara, asa ca duminica sau luni le vine randul (sper)
va pup, sa aveti un an fantastic!!!
http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!
olympia spune:
La multi ani si din partea mea! Sanatate voua si celor dragi, gradini roditoare si tot ce planuiti sa impliniti!
Pene colorate... cate putin din toate!
album
gradina
lbelciug spune:
La Multi Ani pe 2011! Sa dea Domnul sa fie un an rodnic, plin de bucurii si impliniri pt toata lumea!
Vreau si eu sa pun seminte pt rasaduri, dar cred ca pe final de ianuarie voi reusi. Tala, tu ce ai pus?
Tala spune:
Nimic
timpul mi-a ramas mic si hop! m-am trezit la serviciu cu multe proiecte neterminate (acasa)
Am de pictat, am de pus rasaduri si inca alte cateva multe chestii. Concluzia: eu nu stiu sa ma odihnesc, chiar daca nu fac nimic macar ma stresez ca am multe de facut....
Poate in we ma apuc totusi de rasaduri pt ca vreau ca la prima raza de soare de primavara sa am si floricele gata de transplantat.
Eu pun doar ornamentale (pt gradina mi-a promis un gradinar profesionist - care din asta traieste- ca imi da rasaduri bune)
Cam atat.
La multi ani fetelor! sa aveti un an grozav!
http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!
lbelciug spune:
Wow, Tala, site-ul tau s-a imbogatit de proiecte lucrate/pictate absolut minuat, deci timpul l-ai folosit eficient. Succes cu restul drafturilor, sunt sigura ca le vei dovedi pe toate incet-incet. Felicitari si pt debutul in tehnica servetelului, ai vazut ca nu e greu?
Am facut si eu cateva aranjamente cu crengute de brad pt casa, le puteti vedea aici:
http://picasaweb.google.com/liviana75/ToamnaIarna2010#5557503982378822850
Editez sa va zic ca e bine sa runcati un ochi si pe site-ul Elisei inainte de a incepe operatiunea rasaduri:
http://cuelisa.com/2011/01/03/semanam-in-faza-de-crestere-a-lunii/