Aspirante optimiste > 20 ani (599)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikado

bella sansele sa apara bebe dupa HSg (daca nu sunt probleme cu trompitele) sunt mult mai mari, si curaj nu este chiar ,,piece of cake", e suportabil , dar trebuie sa o faci si pe asta , este una dintre cele 3 conditii pentru a deveni gravidutza

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic

sincer chiar daca mi-e frica abia astept sa fac hsg...am mai sperat si eu ca poate luna asta nu mai era cazu da se pare ca nu a fost sa fie. sa speram ca dupa hsg vedem cum sunt trompele si cu un tratament adecvat pana la sf anului sau inceputul lui 2011 o sa am si eu un bebe in burtica

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Bella pt ati veni menstuatia trebuie sa iei progesteron(Duphastone,Utrogestan etc.) care nu dauneaza sarcini ci dimpotriva ajuta la sustinerea acesteia.Daca dupa intreruperea progesteronului in 10 zile nu isi face aparitia menstruatia atunci e bebe

Pupici la toata lumea!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

www.petitieonline.ro/petitie/andreea_marin_banica_asociatia_salveaza_vieti_va_implicati_alaturi_de_noi_-p61986055.html" target="_blank">Petitie Andreea Marin Banica -Asociatia "Salveaza Vieti" - va implicati alaturi de noi?

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Dupa Hsg ar fi bine sa faci si o monitorizare a ovulatie,pt ca in cazul ovarelor chistice e foarte mare posibilitatea sa nu existe ovulatie.Poate ai mai zis dar hormonalele le-ai facut?Acum asta e parerea mea

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

www.petitieonline.ro/petitie/andreea_marin_banica_asociatia_salveaza_vieti_va_implicati_alaturi_de_noi_-p61986055.html" target="_blank">Petitie Andreea Marin Banica -Asociatia "Salveaza Vieti" - va implicati alaturi de noi?

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_mitzi spune:

mikado ms m-ai luminat.
am sa imi fac si eu grafic poate e mai usor si poate o iau zilnic asa degeaba ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

bella, imi pare rau ca beta e mica
nu iti pierde rabdarea, o sa vina si la noi bebe mult asteptat

fetelor la mine s-a instalat CM, deci z1.. eu asa vreau s-o iau

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

imi pare rau ca nu pot scrie repede cele 12 mesaje,dar sunt la servici si timpul nu-mi permite...in legatura cu analizele..am facut testul papanicolau.ecografii abdominale,intravaginale,analize pentru diferite infectii(candida etc),prolactina,iar sotul spermograma.Toate au iesit bune.Acestea le am facut cu 5 luni in urma in romania,acum suntem in italia.Stiu ca ar fi trebuit sa fac mult mai multe dar din pacate a trebuit sa ne intoarcem in italia,iar aici nu prea avem timp sa mergem la doctori,De aceea am intrat in grupul vostru cu speranta ca voi primii mai multe sfaturi.Si va mutumesc ca aveti rabdare cu mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

lore nici nu stiu ce sa-ti spun ....

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

mikado, draguta, eu sunt o fire foarte melancolica si daca nu o iau ca pe o intarziere cred ca inebunesc
sincer ma trec fiorii numai daca ma gandesc, de aceea nu vreau sa-mi fac nici o beta...nimic, cu atat mai mult ca lucrez in sanatate si am posibiliatata asta dar mai bine fac tratamentul adecvat si o sa stau linistita
oricum nu cred ca avea vreo sansa un bebe acum

merci mult ca esti alaturi de mine
va multumesc mult fetelor pt incurajari dar sa stiti ca sunt foarte linistita si incrc pe cat posibil sa nu ma gandesc deloc ca ar fi fost ceva

ai luni sunt la dr
abia astept sa vad cand imi da unda....

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaa si am pus trei poze pe picasa
doar atatea am avut momentan.......o sa mai pun cand mai gasesc ca sotul le-a pus pe toate pe DVD-uri ca sa elibereze memoria calc si nu mai am nimic acum
pup

am putina treaba acum
vb mai pe seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

dragele mele...imi pare rau ca trebuie sa ies..dar am terminat programul la servici,sper k maine sa termin cele 12 mesaje..va pup pe toate si sa dea Domnul sa ne indelpinesca marea dorinta cat mai repede

Mergi la inceput