Aspirante optimiste > 20 ani (599)
Raspunsuri - Pagina 19
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Dupa Hsg ar fi bine sa faci si o monitorizare a ovulatie,pt ca in cazul ovarelor chistice e foarte mare posibilitatea sa nu existe ovulatie.Poate ai mai zis dar hormonalele le-ai facut?Acum asta e parerea mea ![]() Cosmi,aspiranta optimista viitoare ![]() www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB www.petitieonline.ro/petitie/andreea_marin_banica_asociatia_salveaza_vieti_va_implicati_alaturi_de_noi_-p61986055.html" target="_blank">Petitie Andreea Marin Banica -Asociatia "Salveaza Vieti" - va implicati alaturi de noi? Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
pai cam asta e planu....hsg si dupa toata luna monitorizarea ovulatiei.
hormonale am facut doar prolactina ot ca dr meu nu a considerat momentan ca e nevoie de mai multe. probabil ca daca nici dupa hsg si monitorizari nu o sa fie mai atacam problema si pe alt plan.
tratament nu vreau sa iau pana nu imi prescrie dr ce trb. sincer nu stiu daca o sa imi dea duphaston, ca doar nu om sta 10 zile sa vina. probabil ceva sa provoace sangerarea mai rpd. nu stiu zic si eu ca la astea chiar nu ma pricep
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
bellasamoyed spune:
vreau si eu parolele de la picasa si cum se mai numeste celalat site ![]()
aspiranta la bebik
nerama spune:
ceau fetele
acu am ajuns si eu acasa
bella
si eu am facut HSG, sstai linistita ca va fi ok, dar inainte de a face HSG sa iti face analizele de secretie ca nu cumva sa ai vreo infectie de care nu stii (chlamydia, ecoli, ureaplasma,etc) ca e foarte important ca inainte de HSG sa teatezi toate infectiile pt ca daca e vreo infectie pe jos e foarte periculos ca in mmentul HSG ar impinge infectia in uter, pe trompe si in tot bazinul... asta e sfatul meu, dar ma gandesc ca si dr ti-ar spune asta... asa ca bafta si dupa sa te prezinti cu || 

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
mikado spune:
bella nu mi se pare corect ca ti-a dat sa faci doar prolactina...corect era sa faci si LH, FSH, estradiol, progesteron , sunt foarte importante....asa se vede si daca ai ovare polichistice ...si dupa ce faci si astea faci si HSG ...si mie medicul la care am fost pana acum mi-a zis ca nu e nevoie de hormonale si uite ca acolo e problema ...dar m-am dus singurica de capul meu la Parhon si am cerut sa le fac
lore eu te imbratisez si
sa fie bine 

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui mikado bella nu mi se pare corect ca ti-a dat sa faci doar prolactina...corect era sa faci si LH, FSH, estradiol, progesteron , sunt foarte importante....asa se vede si daca ai ovare polichistice ...si dupa ce faci si astea faci si HSG ...si mie medicul la care am fost pana acum mi-a zis ca nu e nevoie de hormonale si uite ca acolo e problema ...dar m-am dus singurica de capul meu la Parhon si am cerut sa le fac lore eu te imbratisez si sa fie bine ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic |
dr meu nu e adeptul listelor de analize....momentan merg pe mana lui pt ca are referinte printre cunostintele mele foarte bune.am cateva cunostinte care nu puteau sa raman insarcinate si cu ajutorul lui au ramas.
eu o sa fac tot ce imi cere cand imi cere. ovare polichistice se stie ca am de la eco nu cred ca trb sa dem si sangele existenta chisutrilor.
acum om trai si om vedea ce o mai fi...acum mai astept luni inca o beta si dupa sa vedem cand vin uratii
aspiranta la bebik
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui nerama ceau fetele acu am ajuns si eu acasabella si eu am facut HSG, sstai linistita ca va fi ok, dar inainte de a face HSG sa iti face analizele de secretie ca nu cumva sa ai vreo infectie de care nu stii (chlamydia, ecoli, ureaplasma,etc) ca e foarte important ca inainte de HSG sa teatezi toate infectiile pt ca daca e vreo infectie pe jos e foarte periculos ca in mmentul HSG ar impinge infectia in uter, pe trompe si in tot bazinul... asta e sfatul meu, dar ma gandesc ca si dr ti-ar spune asta... asa ca bafta si dupa sa te prezinti cu || ![]() ![]() MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI http://www.fertilityfriend.com/home/nerama |
am toate analizele de secretii facute si e bine totul...sunt sigura ca e mult mai inspaimantatoare ideea de hsg decat actul in sine. eu nu sunt chiar fricoasa ma recunosc ca ma inspaimanta putin ideea de durere.dar precum am mai zis mi-a promis dom dr ca o sa aiba grija sa fie cat mai putina durere,concluzia calmant intravenos
aspiranta la bebik
bellasamoyed spune:
fetele nu ma uitati si pe mine cu parola pt picassa![]()
aspiranta la bebik
mamutz spune:
[quote]citat din mesajul lui annare
imi pare rau ca nu pot scrie repede cele 12 mesaje,dar sunt la servici si timpul nu-mi permite...in legatura cu analizele..am facut testul papanicolau.ecografii abdominale,intravaginale,analize pentru diferite infectii(candida etc),prolactina,iar sotul spermograma.Toate au iesit bune.Acestea le am facut cu 5 luni in urma in romania,acum suntem in italia.Stiu ca ar fi trebuit sa fac mult mai multe dar din pacate a trebuit sa ne intoarcem in italia,iar aici nu prea avem timp sa mergem la doctori,De aceea am intrat in grupul vostru cu speranta ca voi primii mai multe sfaturi.Si va mutumesc ca aveti rabdare cu mine..
..
[/ca quote]
Bun venit si sa scapam REPEDE DE TINE
, Eu cred ca cel mai bine este ca prima data sa iti verifici trompele. Degeaba faci hormonale si iti provoci ovulatie in diverse moduri daca trompele sunt cumva infundate. Daca trompele sunt inregula poti trece la alte investigatii. Succes.
bellasamoyed spune:
mamutz exact asta mi-a spus si dr. meu...ai punctat perfect
aspiranta la bebik
bebelu86 spune:
helloo fetele!!!!
am fost la eco, buba e bine, lungana si slabanoaga k mine. dar e bine.
eu..tre sa stau la pat pana la min 34-35s. sa evit cat pot de mult efortu si s astau linistita. asta e...
rezistam k doar mai avem un pic si ne tinem buburuza in brate.
Paula 
sa fiti sanatosi, fericiti si sa va vedeti visu implinit de a avea un bb sanatos 

Bella imi pare rau k beta e asa mic. dc scrie <1.2 inseamna k testu e negativ.
Lorena hai capu sus. e bine totusi k e asa, k ai timp sa incepi tratamentu si sa eviti inca o tragedie 

tuturor..
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
30+ cu
Natalia Maria