Aspirante optimiste > 20 ani (599)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Bella, eu zic ca trebuia sa te astepti, temp e f mica, nu aveai cum sa fii insarcinata. nu vreau sa te superi, stiu ca e greu, dar ...asta e adevarul. Lasa ca o sa vezi ca o sa vina si la tine

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

bella sansele sa apara bebe dupa HSg (daca nu sunt probleme cu trompitele) sunt mult mai mari, si curaj nu este chiar ,,piece of cake", e suportabil , dar trebuie sa o faci si pe asta , este una dintre cele 3 conditii pentru a deveni gravidutza

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_mitzi spune:

bella ca sa te incurajez desi esti supy acum
eu am facut hsg marti acum
si nu a durut deloc nu am simtit nmk ma intrebau dr daca ma doare ca sa imi de calmante
e mai nasol cu pozitia specifica dureaza cu tot cu rezultat 1 ora max.
dar poate totusi nu ajungi si poate e cum vrei tu mai ai putintica rabdare

Mergi la inceput

apropo de temperatura fetele, cam cat ar trebui sa fie ,ca sa ne gandim la bebe?
peste 37,5?

Mergi la inceput

pisi, sa stii ca nu este o regula...am vazut grafice + in FF si cu temperaturi mai mici de 37....fiecare corp cu temperatura lui.

Mergi la inceput

bine ai venit annare si eu iti doresc sa stai fff putin aici si repede la mamici ca s-a cam aglomerat pe aici
scrie mai mult si eu sunt mai lenesa la scris nici nu prea am timp da citesc tot si mi-e de real folos....

fetele mai vechi pe aici hai cu II liniute mai dati-ne cate o speranta[ flo][ pup] hai fetele....!!!!!!

Mergi la inceput

asa deci mikado....
e curios la mine luna trecuta inainte de urati aveam 37,5 si in ziua cand mi-au venit pe seara eu aveam de dim 36
acum in schimb se pare ca asi fi la ovulatie dupa mucus.... si am avut ieri37,6 azi 37,7
nu vreau sa imi fac iluzii dar asa de chestie ma tot gandesc

Mergi la inceput

cred ca testele astea de ovulatie, tb si testele de sarcina acum sunt cel mai mare dusman al nostru....
ne fac cel mai rau dar parca ne mananca ceva sa le facem...

Mergi la inceput

pisi la ovulatie temperatura scade,..... daca temperatura se mentine ridicata cel putin 3 zile FF marcheaza ovulatia in ziua cu temp cea mai scazuta inainte celorlalte 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Bella, eu zic ca trebuia sa te astepti, temp e f mica, nu aveai cum sa fii insarcinata. nu vreau sa te superi, stiu ca e greu, dar ...asta e adevarul. Lasa ca o sa vezi ca o sa vina si la tine

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

gabi da e nu mi-am mai luat temp de cel putin 2 sapt , azi am facut beta la recomandarea dr ca sa poata sa imi de-a linistit tratament ca sa imi vina uratii.oricum a zis sa mai astept pana luni si sa mai fac inca o beta si daca e tot asa imi da tratamentul

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput