La Dovlecelu' Vesel •16•

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Vik, sa-ti raspund nu prea stiu. CUm vrea toata lumea acum. DIn cate am vazut dovleceii au fost lasati de izbeliste. Eu ziceam sa nu mergem in continuare cu ceva ce s-a "stricat". Dar parca si sa arncam doi ani din viata noastra nu prea e bine. Asa ca eu m-am gandit, si vroiam sa va propun si voua evident ca nu ma apuc sa fac eu de capul meu,sa ne denumim altfel gen "Happy pumpkins" sau "dovlecei veseli de sept-oct2009" si sa copiem prima pagina de la dovlecei. Adica sa luam linkurile catre odisee si din primul an si linkurile de aici.
IAr cu lista ma gandeam sa o luam de la zero. Adica in momentul mutarii sa dam invitatia si aici si la dovlecei iar fetele care raspund invitatiei sa scrie primul mesaj cu datele personale si ale bebeuluui din dotare ca sa fie trecute pe lista. Ideea e de no hard feelings, cine vrea sa scrie e bine-venit .
ZIceam la fel sa facem un user nou, pe o alta adresa de mail. Ideea e ca eu nu mai pot face ca am deja doua usre pe dc si nu ma lasa sa fac de pe acelasi IP mai multe user-name-uri (dovleceii i-am facut de la munca)
Acum decizia este a majoritatii daca vreti sa pastram si subiectul asta sau sa scriem together la scutece. Sincer ma indoiesc de faptul ca anumite persoane vor mai scrie si ma indoiesc ca va muta cineva dovleceii in clubul scutecelor deci clar va ramane un singur subiect cu mamici de sept-oct.
In fine, cam asta e ideea generala, sunt cam haotica in ganduri ca in ultimile zile m-am tot gandit cum ar fi bine sa facem. Astept si parerile voastre.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Raluk ...incercam si noi Libero...Alana zici? Hmmm si azi am fost in DM...asta e.

Daaaaaa....cu Dana si Ana!!!! Abia astept sa le vad si eu. Sunt saracutele super aglomerate si cu chestii serioase de rezolvat. Mely..ce fain ar fi sa ajungi si tu la Cluj...chiar Raluk...nu ne faci si tu o surpriza???

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

de cand ai zis ma tot socotesc dar nu am cum sa fac un drum de doua ore jumate la volan cu el in spate singur (si inca doua ore jumate inapoi). Si prin oras cand facem asta din primul minut maraie. El ma vrea acolo sa mai suga si sa adoarma la san...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:

Bia...ai mediat azi ceva pe la guvern au ba? Ca sa stiu ce visez in noaptea asta

Isabela

Ai fost atat de simpatica cu visul! Mai incearca, poate ne sincronizam si te visez si eu in postura unei aristocrate elegante care merge la calarie pe domeniul castelului ei din Scotia. (De fapt, asta e imaginea pe care mi-o evoca fotografiile tale. Mai rare ca ale mele, mi se pare!)

Eu am avut o zi criminala astazi. Cred ca daca negociam la guvern cu toate manifestatiile si nu ma simteam atat de frustratata ca atunci cand am ajuns acasa. Colac peste pupaza sotului meu nu i-a placut cum m-am tuns. In consecinta am mancat la ora 9 seara!

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Eu eram online dar nu m-ai invitat, so...

Dar chiar nu inteleg linistea de pe aici

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

ba erai offline sau in umbra, pentru ca am vrut eu sa te envit!

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Exact !

she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Asa de mult as vrea sa o intalnesc si eu pe Dana! [emoticon cu ochi visatori de caine prapadit]. Vik, sa o imbratisezi tare din partea mea.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Vik, sa-ti raspund nu prea stiu. CUm vrea toata lumea acum. DIn cate am vazut dovleceii au fost lasati de izbeliste. Eu ziceam sa nu mergem in continuare cu ceva ce s-a "stricat". Dar parca si sa arncam doi ani din viata noastra nu prea e bine. Asa ca eu m-am gandit, si vroiam sa va propun si voua evident ca nu ma apuc sa fac eu de capul meu,sa ne denumim altfel gen "Happy pumpkins" sau "dovlecei veseli de sept-oct2009" si sa copiem prima pagina de la dovlecei. Adica sa luam linkurile catre odisee si din primul an si linkurile de aici.
IAr cu lista ma gandeam sa o luam de la zero. Adica in momentul mutarii sa dam invitatia si aici si la dovlecei iar fetele care raspund invitatiei sa scrie primul mesaj cu datele personale si ale bebeuluui din dotare ca sa fie trecute pe lista. Ideea e de no hard feelings, cine vrea sa scrie e bine-venit .
ZIceam la fel sa facem un user nou, pe o alta adresa de mail. Ideea e ca eu nu mai pot face ca am deja doua usre pe dc si nu ma lasa sa fac de pe acelasi IP mai multe user-name-uri (dovleceii i-am facut de la munca)
Acum decizia este a majoritatii daca vreti sa pastram si subiectul asta sau sa scriem together la scutece. Sincer ma indoiesc de faptul ca anumite persoane vor mai scrie si ma indoiesc ca va muta cineva dovleceii in clubul scutecelor deci clar va ramane un singur subiect cu mamici de sept-oct.
In fine, cam asta e ideea generala, sunt cam haotica in ganduri ca in ultimile zile m-am tot gandit cum ar fi bine sa facem. Astept si parerile voastre.

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Monica, mama dovleceilor se pare ca ai un intreg plan de bataie! Mie imi place cum suna Happy pumpkins, chiar daca nu e in romana. Eu merg pe mana ta! Unde va mutati voi, promit sa vin si eu!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:

Fragutzo...as veni eu tine la bazin ca e aici la doi pasi peste Somes...dar cum facem cu teleportarea? Dau eu engage sau tu? Acum pe bune...chapeu...cind ai timp sa le faci pe toate? Si sala si Pisi si bazin???

Isabela

La bazin inca nu merg, nu cunosc nimic pe aici si as vrea sa merg la unul testat inainte de cineva.
Chiar, nu e nimeni din Bucuresti interesat sa mearga?

Pentru puiul tau

Vai, Fragutza, daca ai sti cat visez si eu la asa ceva.... Dar stau departe si raman cu visurile... Nu vrei sa vii pe la mine sa ne scaldam in balta de peste drum?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Seara buna, mamici!!!

Am venit sa impart la toata lumea ca altceva coerent nu-s in stare sa compun la ora asta. Ma doare inteligenta de mor asa ca abia astept sa-mi pun capul pe perna si sa astept sa treaca. Zicea Uka de-o cafea...dar la ora asta parca nu-mi vine. plus ca nu-s bautoare de cafea

vik te declar avocata noastra Ce frumos ca ai avut taria sa le expui ceea ce te "durea" mai ales ca nu erai in barca cealalta. Foarte impresionant!!

Cat despre decizii..unde, cand, cum...eu sunt pentru!!!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Monica eu zic ca te-ai gandit foarte bine...nu e normal sa irosim doi ani. De acord cu link-urile. Si la fel de acord cu inscrierea pe lista cu pruncul din dotare. Eu as zice "happy pumpkins sept-oct 2009" ( e prea lung?). sau poate ne lasa Uka sa folosim "dovleceii veseli de sept oct 2009"...Oricum banuiesc ca predarea stachetei o faci tu!

Raluk...sper ca vor mai fi alte ocazii...nici eu nu m-as incumeta 200 km cu Isabela in spate. Sincer...

Bia...hai sa iti spun cum au reactionat ai mei la noul meu look (m-am tuns scurt si eu de vreo doua saptamini). Sotul s-a uitat mirat si mi-a zis "arati ca o farmacista". Eu am ramas paf...si nu l-am intrebat cum am aratat pina atunci....ca poate ajungeam la divort . In schimb fiica-mea nu s-a mai dezlipit de mine in aceea seara...iar acum seara cind o adorm se joaca cu parul meu si adoarme cu manuta in freza mea...deci verdictul ei a fost magulitor...Asa ca nu te supara...asa-s barbatii!

Mangulici ...noapte usoara iti doresc!

Dar va rog...opriti-ma ca umplu singura paginile! M-am cam destrabalat azi pe forum, nu?

Isabela

Mergi la inceput

Citat:

Monica eu zic ca te-ai gandit foarte bine...nu e normal sa irosim doi ani. De acord cu link-urile. Si la fel de acord cu inscrierea pe lista cu pruncul din dotare. Eu as zice "happy pumpkins sept-oct 2009" ( e prea lung?). sau poate ne lasa Uka sa folosim "dovleceii veseli de sept oct 2009"...Oricum banuiesc ca predarea stachetei o faci tu!

Raluk...sper ca vor mai fi alte ocazii...nici eu nu m-as incumeta 200 km cu Isabela in spate. Sincer...

Bia...hai sa iti spun cum au reactionat ai mei la noul meu look (m-am tuns scurt si eu de vreo doua saptamini). Sotul s-a uitat mirat si mi-a zis "arati ca o farmacista". Eu am ramas paf...si nu l-am intrebat cum am aratat pina atunci....ca poate ajungeam la divort . In schimb fiica-mea nu s-a mai dezlipit de mine in aceea seara...iar acum seara cind o adorm se joaca cu parul meu si adoarme cu manuta in freza mea...deci verdictul ei a fost magulitor...Asa ca nu te supara...asa-s barbatii!

Mangulici ...noapte usoara iti doresc!

Dar va rog...opriti-ma ca umplu singura paginile! M-am cam destrabalat azi pe forum, nu?

Isabela

Daca asta e destrabalat, inseamna ca nu ai vazut cum umplu eu paginile cand ma lasa fetele singura pe-aici prin taverna.

Mie sotzul mi-a spus ca ma face mai grasa . Dupa aia cred ca s-a speriat de ce i-a iesit pe gura si a dres-o cumva cu imi scoate obrajii in evidenta. Eu urmaream exact efectul opus.

Ce dulce e Isabela! Vezi, deja stie bine sa recunoasca stilul.

_

Mergi la inceput