La Dovlecelu' Vesel •16•
Raspunsuri - Pagina 10
biaz29 spune:
Si inca una, Cecilia: MI-a placut tare mult cum ai reactionat la faza cu alaptatul. Mi te si imaginez educandu-le pe mamicile din parc! De ar fi mai multe mamici ca tine lumea ar fi un loc mai bun pentru bebelusi!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
vik-cj spune:
Bia .
Lili...pai daca m-a enervat situatia ridicola! Desi daca stau bine sa ma gandesc nu e deloc ridicola...v-am spus ca si eu am primit sugestii binevoitoare sa las naibii alaptatul ca 4 luni e suficient...ma surmenez prea tare cu alaptatul plus ca acum sunt o gramada de formule pe piata. Si asta venea de la un om care avea si are rolul de a consilia mamici...ca sunt multe fete care intra intr-o farmacie si asteapta un sfat pertinent.
Unde o fi disparut Uka?
Ma duc sa beau un ceai si sa mai lucrez cate ceva...revin mai tarziu, sper!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
monica_dicut spune:
Vroiam sa mai spun ca si eu votez pt libero. SUnt fan. Dar gasesc greu nr 5.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka ceva friumos she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
superb!!! fara cuvinte! m-am emotionat toata! e asa frumos sa ii vezi pe toti adunati! felicitrai pentru idee!
ANDREI
lutoniana spune:
Uka esti minunata ce tablou frumos ai facut cu copilasii nostri. Nu stiu cand a zburat vremea si nu stiu cat de greu a fost ...acum stiu doar cat de bucuroasa sunt ca am asa prietene si tu esti una dintre ele.
Iti multumesc mult pentru munca si pentru cadoul atat de frumos.
daca as fi langa tine te-as pupa dulce si apasat.
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
SabinaY. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka ceva friumos she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
Foarte frumos!Multumim multEsti o persoana deosebita.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Vaz ca lumea se conferinteste...asta e daca unii stau pe partea cealalta a globului si la ora aia sforaie...
Nu am disparut...doar ca nush cum sa mai ma impart...ma rog...vin ele si vremuri mai bune.
Azi ma duc dupa tiliphon!Yei.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
anamaria1979 spune:
Buna dimineata!
Poftiti la o
Fragutzo bine zici, as venii si eu din pacate in bucuresti nu am fost pe nicaieri la bazin si nu as stii ce sa iti recomand. Daca ai vreo idee vorbim ca sincer as desmorti oasele la un inot. Dar este si partea nasoala ca ma vei vedea in costum de baie. Merg si eu la sala la dristor la metrou la sangym pentru cine stie in zona. Daca sunt doritoare putem imparti banda, bicicleta. Merg dimineata luni, marti, miercuri sau alternez intre zile si daca am timp fug si vinerea sau sambata. Laura de tine este foarte aproape cred ca ai putea venii pe jos.
Asa si eu ma tund azi. Vik, Biaz lasati parerile sotilor oricum ei sunt cam pe dinafara si mai detasati de problemele noastre. Sa va fie de bine iar cecilia mie imi plac farmacistele care e problema.
Uka multumim de colaj foarte draguti sunt toti.
Monica lasati si voi niste urme vin dupa voi unde vreti.
Alex (05.09.2009)
monica_dicut spune:
BUna de dimineata
Alex, hai o data cu cafeaua aia ca mi se inchid ochii pe aici
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei