Prietene la bine si la greu - 67
Raspunsuri - Pagina 19
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DORIS_71 [intru pe fuga] [ies pe fuga] |
ce emoticoane tari
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
mariaandreai spune:
Buna seara,
La multi ani Rares, sa fii fericit alaturi de parintii tai tineri! (sigur va fi mandru de asta mai tarziu ) mamica fericita. Cum te mai simti? Cand mai mergi sa vezi samburica?
Pinky
Nu mai stiu ce si cui voiam sa raspund, asa ca o sa va spun meniul nostru de azi:
7,45 tzitzi 15 min (inainte de a pleca de acasa)
8,40 tzitzi 5 min (cand am ajuns la bunica)
9,30 para+papaya
13 tzitzi 15 min (cand a venit mama la pranz)
13,50 tzitzi 5 min (inainte de a pleca mama)
16 carne vita+dovleac placintar+patrunjel
16,45 tzitzi 15 min
18, tzitzi 15 min
19,30 cereale holle (mei, ovaz si orez)+iaurt+jumate de biscuite holle
21 tzitzi pana adoarme (inca e mufata )
revin daca imi aduc aminte ce mai voiam, dar slabe sanse
Maria si Miruna(11.12.2009)
dankutza spune:
citat din mesajul lui laviniablaga Dankutza, amazoana roz e absolut superba...mama ta, ce mai face? |
Este inca internata. se pare ca vineri este ziua cea mare. Azi, o parte din personal a fost la miting si s-au operat numai urgentele. Asteptam....
Dana, mama lu' Pinky
angi_san spune:
RAMONIKA
fetele, ati folosit careva scutece pufies? am vazut in real, dar nu stiu nimic de ele. au si pret bun.
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
floricik spune:
Intru repede-repede ca zilele astea nu am avut timp de nimic pe motiv de copil marait care se tine(la propriu) numai de picioarele mele. Daca dispar din peisaj e jaleee..
LA MULTI ANI RARES!SA CRESTI MARE SI SANATOS!
LA MULTI ANI RAMONIKA !!
RamoX, scuze de intarziere Sa-ti traiasca frumosul de Domi, sa fie sanatos!! Super tort
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
dankutza spune:
citat din mesajul lui angi_san fetele, ati folosit careva scutece pufies? am vazut in real, dar nu stiu nimic de ele. au si pret bun. |
Eu. Si imi plac tare. Recomand!
Dana, mama lu' Pinky
monis5 spune:
citat din mesajul lui angi_san fetele, ati folosit careva scutece pufies? am vazut in real, dar nu stiu nimic de ele. au si pret bun. Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009) |
tocmai terminam noi un pachet mare. sunt ok; fata de pampers sunt mai hartioase (mie asta mi-a placut ca nu par chiar de plastic ), sunt mai putin elastice, dar retin bine ce au de retinut. A, si nu put a medicamente ca pampers. all in all cred ca o sa mai cumpar.
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)