Prietene la bine si la greu - 67

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Scriu repede meniul de azi sa pot carai dupa ca nu se scrie (glumesc, cat ma mai duc puterile).-lapte- mere, pere, struguri- spanac, galbenus, rosie, dovleac- iaurt, branza de capra si orez ( Alexa )- lapte Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

In alta ordine de idei.....cica 10 iulie 2011 e data oficiala cand vine in Piata Constitutiei.
Doamne ajuta

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

sper sa poata mai bine decat emoticonu' .
pupa Raresul care imparte biscuitele cu voi

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna seara, fete dragi!
Gata, au plecat si ai mei , iar am ramas singura cu bubulina. Asa ma distra cand zicea mama ca Ana Maria scoate untul din ea .
Vreau sa adresez cateva urari la care tin in mod deosebit si pe care nu am apucat inca sa le fac:
CASA DE PIATRA, LAVINIA, SA FITI FERICITI SI SA VA IUBITI PANA LA ADANCI BATRANETI!
[S] LA MULTI ANI, RARESH, sa cresti mare si frumos si sa-ti faci parintii fericiti!
La multi ani! la toti sarbatoritii pe care n-am apucat sa-i urez zilele acestea!
Trimit si revin.

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Sa scriem si noi meniul zilei de azi:
-lapte
-banana+mar+4 boabe struguri+1lgt milupa fulgi de orez cu vanilie
-lapte
-pireut de legume (morcov, pastarnac, gulie, dovlecel,cartof)+carnita (pulpa) curcan, banana bucatele drept desert
-cereale (organix) cu lapte
-lapte (sper)
Ana Maria nu tine decat bibebe de apa, pentru ca este micut si are manere. Se duce la masuta din sufragerie de cate ori ii e sete si se serveste. Bibele de lapte care in general are intre 7-8 masuri, nu poate, ca oboseste repede.
Am mai vazut un tort delicios de la Dominic, si mi-ati dat o idee tare buna sa fac un tortulet si pentru pici, ca vor fi si cativa copilasi de varste apropiate.

Mergi la inceput

Ana a reusit azi sa-si prinda de doua ori, in acelasi sertar, degetele. Odata cu masa, si odata cu tasu. Bine ca macar erau de la maini diferite.
La noi sigurantele de la dulapuri si noptiere constau in fasii de banda adeziva. Nu e foarte estetic, dar functioneaza. Am cumparat niste aparatori de colturi din Ikea si placerea ei cea mai mare a fost sa le desfaca cu mare rabdare pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

DankutzaPinky e superba
Tinabine ca nu e nimic la mana. Sanatate in continuare. Eu am avut anemie pe toata perioada sarcinii. Iainte de cezariana aveam hemoglobina 9.5 si 3 zile cat am stat in spital innaintea operatiei m-a umflat dr.cu fier, dar degeaba. dupa ce an nascut am mai luat 2 luni maltofer parca 3/zi. De atunci pauza totala imi e frica sa ma duc la analize ca cine stie ce iese pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Monis, am asa un feeling pozitiv ca el va putea...ma cam indoiesc de potenta organizatorilor...parca vad ca iar ne vom lovi de chestii de genul "lipsa sunet, lipsa coordonare, lipsa aia...lipsa ailalta"
Dar, daca-mi iau belet printre primii, poate reusesc sa-i citesc de pe buze daca n-o sa aud foarte bine

PS...se mai inscrie cineva?

PS2 - Multu' mult pentru raspunsurile la intrebarea mea

PS3 - Dankutza, Pinky este delicious!

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Ramonactortul ala. Fain Dominic la 1 An
Monismaine bag o 'experimenteala' cu fularul
Siminasuper tare Maya la mers.calma si cade destul de bine.
Meniu azi
9.30 lapte
12.30 para+mar(de la tara)+ 1/4 banana
15 supa cu cartof, morcov pastarnac, fasole verde+ un galbenus de ou
18.30 branza+1/2 iaurt simplu+1 lingurita cereale
21 lapte+nani sperrrrrr linistit dar cred ca visez

Mergi la inceput

Krelia aparatori ptr. diverse tentatii nu am luat inca, dar se pare ca trebuie sa ma aprovizionez ca e jaleee mare. Azi a descoperit priza si la noi acasa si la bunica, deci in weekwnd shopinggg. Al meu nu vrea sa dea din mancarea lui ....

ma duc sa culc maraitul.
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

[intru pe fuga]

RARES sa cresti mare sanatos si frumos(sa moara fetele dupa tine)

RAMONIKA sa fii sanatoasa si sa te bucuri de comoara ta, la cat mai multe aniversari.

[ies pe fuga]

Mergi la inceput