Prietene la bine si la greu - 67

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Angi, eu am trecut pe Pufies de curand....sunt super multumita de ele...deja suntem pe 4+ ....Ia zi-mi, ce numere aveau in Real...caci la 4 si 4+...e cam criza prin supermarketuri...tb sa fim pe faza cand luam

Gabitza, eu am facut lintea in combinatie cu alte legume (morcov, ardei, ceapa....etc)....fierte impreuna si apoi pasate. Stiu ca lintea se mai mananca si cu carnati ...asta daca vrei s-o faci pt tine

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

La multi ani Ramonika! Sa fii fericita si sa realizezi tot ce-ti propui
La multi ani Rares! Sa cresti mare si sa fii sanatos si sa ai grija de surioara ta( eu cred ca va fi fetita)
Ati avut un spor... de am de recperat mult asa ca fug si sper sa revin azi

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Multa sanatate, RAMONIKA, fericire fara masura si ani multi si buni alaturi de sot si carliontata dulce.

RARES, fulgusor grabit si iubit! Sa cresti mare, sanatos, sa ai o viata senina si sa iti bucuri parintii mereu!

Eu sunt in mega viteza, ca vreau neaparat sa fac in seara asta niste ardei umpluti sa am mancare pe maine si poimanine, ca in timpul zilei nu o sa mai reusesc nicicum sa gatesc si pt noi la programul ce il am.

Doua intrebari:

Monis,
ziceai ca lui Santi nu ii e frig in sacul de dormit cu care il scoti afara. Intreb si eu ca tuta: e acelasi sac de dormit in care doarme noaptea? Sau sunt ceva saci speciali pt scos afara, mai grosi, de iarna? Un fel de costum din ala "cosmonaut"? CA am mai auzit si pe la alte natzii ca scot pruncii afara in saci de dormit pe orice fel de vreme si n-au nici o treaba.
Pliiiz, fa lumina si-n capu meu.

Coquelicot
, o rugaminte: imi poti scrie reteta aia de biscuiti home-made, dar asa, ca la prosti , cu cantitatile necesare, cum se face, cum se drege, desene, jmekerii . (glumesc cu desenele)
Eu retete de pe net fac doar ce gasesc in imagini si imi arata pas cu pas ce si cum. Asta o spun ca sa stii cu cine stai de vorba.
Multam fain!

toate fetele, fara exceptiune!

Noapte buna si fara treziri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

buna seara

Ramonik multa fericire iti doresc!
Rares sa cresti mare si frumos, sa-ti fie viata presarata cu bucurii !

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

face careva capitol nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

m-as inscrie eu la concert cu k...dar nu stiu de cine e vorba.... am doar o banuiala

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

68

Mergi la inceput