Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(596)
Raspunsuri - Pagina 8
nerama spune:
neatza
eu acu am ajuns de la botez si de la nunta... sunt franta...
mihahegarty eu fac inseminare cu gigeii sotului meu iar ovulul e al meu... am apelat la aceasta procedura pentru ca innotatorii
''moshului'' meu sunt putini si lenesi... iar prin inseminare dr ii pune direct in uter... nu mai trebuie ei sa se chinuie sa treaca de col si asa mai au de parcurs doar jumatate de drum: din uter pana pe trompe sa inhatze oul...
in cazul in care sotul nu are deloc gigei se poate apela si la un donator (cunoscut sau necunoscut)
sper ca am fost destul de explicita pentru ora asta
in caz ca nu ai inteles iti explic maine mai bine
noapte buna 
MERGEM INAINTE PANA LA CAPAT
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
ang_21_costi spune:
neatza fetele mele dragi,
eu m-am trezit de dim. (a plecat al meu la descarcat la 6
)
e e e si daca tot m-am trezit asa devreme ... sa va servesc cu o cafelutza, un ceaiutz si mic dejun
vedetzi ce harnicutza m-am facut ... ![]()
va 

mult
angi
AlinaBu spune:
Neatza fetelor 

Declar z1.. nu stiu cum a fost pana la urma .. dar am niste dureri groaznice .. am dormit 3 ore azinoapte din cauza durerilor nu mai stiu ce sa iau 

am luat no-spa am luat algocalmin am luat nurofen nimicccc nu trece 

si abea abea curge ... dar e rosu ! 

The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic
bebelu86 spune:
Alina imi pare rau pt z1 
incearca cu ketonal, eu cu asta ma calmam imediat.
dc nu te lasa deloc, mergi la medic. nu sta asa 
Miha mersi mult.
da sotu meu este preot. stiu k pare mai matur, mai mare k mine, dar e dif doar de 3 ani. adica are 27.
nu ma deranjeaza intrebarea. stai linistita 
o sa fac si modificarile. scuze k am gresit. dar era trecut de 12 noaptea cand am completat acolo
DIDI dc termini repede si mai sunt si eu prin zona, te scot la un cico 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
29+ cu
Natalia Maria
laurici0101 spune:
'Neataza,fetele 

Angief, fur si eu o cafeluta
, ma simt de parca sunt lovita de 2 camioane din sensuri opuse
Alinush, imi pare tare rau si te
.Eu cand am dureri mari la cm pun in functiune perna electrica si ma bag in pat si stau linistita la caldura...daca nu ai perna electrica, umple un bidon cu apa fierbinte, are ecelasi efect...asa a fost si la mine ultima data, cand a venit cu 11 zile mai devreme...dureri groaznice si abia curgea la inceput, iar prin a 3-a zi, dupa un puseu mare de tensiune, parca daduse cineva drumul la un robinet, imi era frica sa ma ridic de pe scaun

Eu nici nu mai stiu cum sa calculez in a cata zi sunt ca am avut niste dereglari cum nu am avut in viata mea...asta e

Tot ce astept acum este sa treaca si saptamana asta, care s-a anuntat de-a dreptul groaznica la scabici, si apoi urmaza o sapatamana de CONCEDIU DE ODIHNA![]()
...abia astept...in saptamana de C.O. ma voi duce la dr ... care "este" multi si scumpi si atat de expeditori

...dar de data asta nu-i mai las eu sa ma abureasca
Bebelu...esti o femeie foarte frumoasa si se vede ca esti iubita si fericita...ochii tai spun totul, sa ramai cel putin asa, pana la sfarsit
Miha

gabyv spune:
Neata si de la mine! 
nu am chef de nimic azi... 
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
vrmoana spune:
Bebelu care au fost criteriile dupa care ai facut curatenie pe prima pagina? Eu nu ma mai regasesc pe lista. Si vreau inapoi chiar daca o sa raman aspiranta pana la adanci batraneti. 
oana
"Where there's a will, there's a way."
camcris spune:
buna fetele
AlinaBu i-mi pare rau pentru Z1
daca crezi ca poti luat eu folosesc supozitoare indometacin
fetelor eu am o stare azi ce lene n-am chef de nimic

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
gabyv spune:
Camcris, dar cum de ti-a scazut asa temperatura? ti-a fost rau? 
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
camcris spune:
foarte rau mi-a fost, dureri de burta si spate si cred dar nu stiu sigur poate fi si din cauza supozitoarelor indometacin pe care le puneam seara, i-mi dau si eu cu parerea, dar stiu ca atunci cand le iau ma ia cu somn

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC