Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(596)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

ciudat, dar cine mai stie ce se intampla cu noi...

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

ramona, iti raspund eu: pe baza de activitate sa mai bine zis de update, daca nu mai stia nimic de tine, e normal ca nu te-a mai trecut pe lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna ziua ce fac fetele?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui nerama

neatza eu acu am ajuns de la botez si de la nunta... sunt franta...

mihahegarty eu fac inseminare cu gigeii sotului meu iar ovulul e al meu... am apelat la aceasta procedura pentru ca innotatorii ''moshului'' meu sunt putini si lenesi... iar prin inseminare dr ii pune direct in uter... nu mai trebuie ei sa se chinuie sa treaca de col si asa mai au de parcurs doar jumatate de drum: din uter pana pe trompe sa inhatze oul...
in cazul in care sotul nu are deloc gigei se poate apela si la un donator (cunoscut sau necunoscut)
sper ca am fost destul de explicita pentru ora asta in caz ca nu ai inteles iti explic maine mai bine

noapte buna

MERGEM INAINTE PANA LA CAPAT
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Neramaneata iubita! Ai fost foarte explicita! Eu am avut aceasta discutie cu sotul si se pare ca el este foarte impotriva adoptiei si impotriva inseminarii cu al altor barbati. El zice ca el nu creste genele altor barbati!!! Au si barbatii astia niste conceptii, unii desigur dar se pare ca al meu e foarte impotriva acestui lucru. Totul va trebuie sa fie decizia mea, desigur suntem inca in faza incepatoare acum, dar daca mai incolo aflu ca el e cauza faptului ca nu avem copii trebuie sa iau o decizie daca vreau sa stau cu el sau nu (ma refer in cazul in care nu vrea sa adopte sau sa fac inseminare cu de la altcineva!!

MHegarty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

Neatza fetelor Declar z1.. nu stiu cum a fost pana la urma .. dar am niste dureri groaznice .. am dormit 3 ore azinoapte din cauza durerilor nu mai stiu ce sa iau am luat no-spa am luat algocalmin am luat nurofen nimicccc nu trece si abea abea curge ... dar e rosu !

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic

AlinaBusunt alaturi de tine cu toata inima mea, imi pare nespus de rau pentru Z1. Dar nu uita o noua sansa e la orizont, o noua sansa pentru bebic!!! Si nu uita ca pana la urma poate trebuie sa ne relaxam mai mult si sa ne detasam!! Nu esti singura, noi suntem aici la bine si la greu.

MHegarty

Mergi la inceput

Miha eu il inteleg perfect pe sotul tau, gandeste-te ca odata ce iei "materie prima" de la necunoscuti, iei un bagaj genetic necunoscut, asta inseamna ca tau poate avea boli care nu sunt specifice familiei voastre. Plus ca anumite predispozitii nu se pot vedea din analizele unui om. (de ex predispozitii pt boli de inima, diabet, etc.)
Adoptia e o alta discutie...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Alina imi pare rau pt z1
incearca cu ketonal, eu cu asta ma calmam imediat.
dc nu te lasa deloc, mergi la medic. nu sta asa

Miha mersi mult.
da sotu meu este preot. stiu k pare mai matur, mai mare k mine, dar e dif doar de 3 ani. adica are 27.
nu ma deranjeaza intrebarea. stai linistita
o sa fac si modificarile. scuze k am gresit. dar era trecut de 12 noaptea cand am completat acolo

DIDI dc termini repede si mai sunt si eu prin zona, te scot la un cico

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Bebelu scuze inca o data ca am fost asa cicalitoare si curioasa. Multumesc de raspuns. Cred ca aveti o viata spirituala foarte bogata si aproape de Dumnezeu! Nici nu ma mira, pentru ca la nici un an de casatorie ai ramas si curand veti avea o fetita frumoasa si sanatoasa!! Extraodinar!! Ma bucur mult pentru tine si te

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Reproducerea-umana-asistata/inseminarea-intrauterina-iui_1084#Indicatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

mamutz nu merge situl

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Indiferent de motivul pentru care este nevoie de IA, sa va asigurati ca trompele voastre sunt perfect permeabile.

Eu sunt la ovulatie si niciodata nu m+au durut asa tare ovarele, dar nici nu am mai avut trei foliculi dominanti in acelasi timp.
Eu fac monitorizare ecografica.
S-or fi spart toti ... nu mai gasesc semnul intrebarii pe tastaura

Mergi la inceput