Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(596)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

pai daca ne-ar lipsi si vointa....

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Asta da optimisim fetelor, ne chinuim cu anii sa facem macar unul, da' stim ca vrem 3 . Eu una nici stiu cand sa mai fac atatia la varsta asta

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

DIDI uite tocmai ce a venit si al meu sotior aksa, am papat, am stat la taclale un pic.
acu ma bag la o baitza scurta si ne pregatim de nani.
k maine de dim al meu o ia de la coada. de la 5 dim

ce bine k ai stat aksa si ai lenevit. ma bucur k nu te-au mai chemat si azi.
am vazutk nu ai intrat deloc, si ma gandeam k esti la munci.
vroiam sa te scot la o plimbare. dar m-am luat cu calcatu si abia p la 5-6 am temrinat si eram deja franta

Walkira multumim mult pt ca te-ai rugat pt noi.
o sa vad maine cum e..poate ajung maine. sper sa rezist sa stau cateva ore...

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

N-am intrat ca s-a jucat al meu toata ziua, nu-l mai pot dezlipi. Acum imi pare rau ca n-am facut o plimbare ca a fost asa frumoooos... si maine avem un pic de umblat, poate intru cand ne-ntoarcem daca mai prindem soare ca azi, ce zici?

in devenire

Mergi la inceput

Fetelor, eu am plecat in patut, va pe toate si ne mai auzim! Noapte buna si vise frumoase!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

la ora 1.30 voi dormiti?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

tuturor fetelor. V am citit pe nerasuflate. Foarte interesante lucruri s au spus si sincer multumesc tuturor feteleor care au adus informatii pretioase.
de milipsire tuturor fetelor fara exceptie!

BEBELU [/purple]multumesc ca m ai adaugat la lista de acatist si la ziua de nastere. De asemeni am vazut ca m ai adaugat si la onomastica de SF Mihail si Gavril. Multumesc foarte mult, am doar o singura corectura la onomastica, numele meu de familie e trecut gresit: in loc de hiegarty e Hegarty. Merci mult.

Vreau sa ti spun BEBELU ca m am uitat peste pozele cu Sebi al lui Nico . E tare dulce!!! Dar ce mi a atras atentia au fost pozele tale!!! De mult vroiam sa te cunosc mai bine, am mai vazut ceva poze cu tine, dar nu mi am putut forma o imagine completa pana nu am vazut aceste poze!!!
Esti extraordinar de frumoasa si rochia de mireasa este absolut divina!!!! Se vede ca esti Balanta, Balantele sunt guvernate de Venus (eu studiez astrologia) si Venus dupa cum se stie e planeta frumusetii.....Da, jos palaria!!!

[purple]BEBELU vroiam sa te intreb, sotul tau e preot? Scuze daca nu e, dar mi s a parut in una dintre poze ca e imbracat in haine de preot.
Cati ani are el? Scuze eu sunt mai curioasa din fire......

MHegarty

Mergi la inceput

Draguta, da stiu e ingrozitor sa tot faci teste de ovulatie dupa teste de ovulatie si tratamente dupa tratamente. Sunt foarte costisitoare si plus de asta te si deprima cand vezi ca nu mai apare bebe. Dar lasa ca atunci cand vom fi noi gravidute va vui comunitatea!!!

Neramabafta la inseminare. Poti sa mi explici si mie cum e cu inseminarea asta? Este ovulul tau si sperma sotului tau? In ce cazuri e nevoie de aceasta inseminare?

Walkiria din nou multumesc pentru grija pe care ne o porti si pentru ca faci asa mari eforturi sa duci la biserica acatistele. Daca vin in Decembrie am sa fac tot posibilul da merg si eu la manastirea Frumoasa in Iasi si la manastirea Sf Ioan din Suceava sa duc acatist cu noi toate.

Mikado bine ai venit printre noi si sedere scurta la aspirante!!! Am citit povestea ta de incercare de a avea un bebel, eu incerc doar din August anul asta, dar deja incep sa ma panichez cand vad ca nu vine pentru ca am la activ o incercare cu un fost prieten si nici un rezultat si de asemeni timp de vreo 7 ani am avut repetate raceli jos si am luat antibiotice si ovule pe care le puneam intravaginal. Ma tem ca mi s au infundat pe acolo cate ceva!!! Dar se vede ca nimeni nu se uita la tine si nu incepe sa faca tratamente decat dupa cel putin 6 luni de incercari. Asa ca mai tre sa mai astept!!! Rabdare, rabdare si iar rabdare!!!
De asemeni, m ai innebunit cu prajiturile tale!! Ai face afaceri aici in Anglia! Stii ca aici multe romance ac bani facand torturi si prajituri? Un tort facut la ele poate sa coste si 130 lire (aprox 650 ron).

SS_Tzuky nu fii suparata iubita, de cand incerci sa faci bebel?

Lorena tre sa fin optimiste, nu i asa? Daca vii in Anglia mi ar placea sa ne cunoastem.

si la toate celelalte fete: kitty, katy, didi, cos_minutza si toate celelalte floricele!!!

MHegarty

Mergi la inceput

AlinaBu, Paula, RoxyBarbu, Luiza77de molipsire!!!

MHegarty

Mergi la inceput

Gaby, Anca Dragoman, Laurici

MHegarty

Mergi la inceput