Aradence DC (152) - alaturi de CristinaR
Raspunsuri - Pagina 16
maria_rubi spune:
La multi ani, Diana! (cu intarziere, scuze)
Ioanaaaaa, m-ai lasat masca! Ce sa iti spun sa te incurajez? Sunt convinsa ca fortati de imprejurari ati luat hotararea asta. Offf Doamne, cruda e viata asta Te admir, esti o mamica puternica si curajoasa! Ai grija si de tine pe acolo, nu numai de bolnavi.
Ce sa mai zic despre mine, ca m-a socat Ioana rau de tot
Pe mine ma doare tare spatele cand stau pe orizontala, respir greu, si am fost la pneumolog aseara. Se pare ca pleura pe ambii plamani este ingrosata, asta datorita interventiilor chirurgicale.%Capacitatea respiratorie e 65%, bronsiile nu sunt obstruate, doar ca plamanii nu lucreaza inca la capacitate maxima. Vor sa ma trimita la Timisoara, cica e nu stiu ce centru nou de kinetoterapie si sa fac recuperare acolo. Saptamana viitoare am programare la RMN si CT si apoi merg la Szeged. Am devenit studiu de caz. Toti doctorii care ma monitorizeaza asteapta cu nerabdare rezultatele CTului, la fel si eu. Sunt sincer ingrijorata de durerea asta noua, pleura, plamani, perete toracic, chestii....
In rest toate bune
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
flavia ramona spune:
Neata,
Haideti la o .
Diana11, nici eu nu m-am uitat cine se sarbatoreste asa ca mii de scuze si .
Ioana, . O sa ne fie dor de tine.
Cristina, iti tin pumnii sa fie bine, daca ai nevoie de ceva sa ne spui. Imi pare rau ca nu respiri cum trebe si ca ai dureri noi.
Cristiana, sanatate iti doresc. Sper sa scapi fara vreo interventie.
Gabi, incerc sa-mi imaginez ce a fost in sufletelul lui Tudor.
Miha, foarte tare Matia cu visul lui .
Moni, important e sa fii bine, chiar daca asta inseamna ca mai iei si cate un paracetamol din cand in cand. Cum sunt copii.
In rest nimic nou sub soare, toate ca pana acum.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
adablackcat spune:
Ioana, o mare imbratisare si de la mine! Cine te judeca inseamna ca nu-si poate imagina ce te-ar putea forta sa iei asa o decizie. Tu stii cel mai bine ce trebuie sa faci pentru tine si pentru copiii tai!
Diana 11 La multi ani si din partea mea cu intarziere!
Gabi, copiii nostri au ajuns la varsta cand ii afecteaza foarte mult sa vorbesti despre ei anumite lucruri. Si Iulia imi spune cateodata cate ceva despre ea si ma roaga sa nu vorbesc cu "forumistele mele" despre asta. Si o asigur ca ce discuta ea cu mine ramane doar intre noi... Mai ales ca ai vorbit despre ceva ce pe el probabil il afecteaza mult si e o sursa de frustrare. Eventual explica-i cate ceva despre confidentialitatea medic-pacient, e mare si o sa inteleaga ca ceea ce ai povestit logopedului nu va mai auzi nimeni.
Cristina Rubi, sper din suflet sa-si revina plamanii tai si sa nu ai alte probleme, sa fie doar ingrijorarea ta prea mare.
Cristiana, bine ai revenit pe forum. Asteptam pozici.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
DianaR spune:
Ioana, imi pare rau ca aveti asa probleme, nu stiam, vazusem ca esti interesata sa pleci din tara si necajita ca un UE nu se poate... Eu iti urez tot binele din lume si sa se rezolve cat mai repede toate problemele pe care le aveti! Te imbratisez cu drag!
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
gabitzica spune:
Cristina imi pare rau ca nu poti respira cum trebuie. Sper sa iti iasa bine toate analizele si testele ce la faci. Ai mai dus-o pe Mara la balet?
Diana voi ce mai faceti? Ceva costumatii noi la copii ai mai facut?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
X-ray spune:
diana11 la multi ani!tot ce-ti doresti sa se implineasca!
ioana nu am cuvinte,sunt doar revoltata,de sistem,de faptul ca trebuie sa pleci.am unele zile cand ma apuca greata cand vin de la lucru.te imbratisez si sper sa fiti cu totii puternici si anul asta sa fie cel mai scurt an pentru voi.sa ai mare grija de tine acolo.mi se strange stomacul,fratele meu a fost la un pas fff mic de irak.un eveniment nefericit la oprit pana la urma...sunt alaturi de voi
cristiana sper sa se rezolve la tine cu tratamentul pe care l-ai scris.eu nu am avut noroc.am luat o saptamana augmentin de un gram de doua ori pezi si degeaba.sa nu uiti sa consulti si un orl-ist.azi mi-am infipt in fund ultima gentamicina,aleluia!
am vazut pozele si se pare ca a fost distractie maxima!toata lumea adorabila.
gabi sunt atat de delicate problemele astea ca nici nu stiu ce sa-ti zic...
eli behaie la greu cu spor de luni.noi nu am mai dormit de 3 nopti decat sporadic...Doamne cat poate sa tuseasca copilul asta,e ceva de speriat.toate antitusivele,aerosolii,homeopatele pamantului nu au oprit-o sa tuseasca aproape non-stop 2 zile si 2 nopti...la un moment dat dormea si pe olita...imi vine cateodata sa o bag sub un glob de sticla sa stam acolo amandoua pana merge la scoala.dar binenteles asta nu e solutia dar nu stiu ce naiba sa mai fac...si pe andron il strang de gat daca-mi mai zice odata ca astea nu-s probleme.nu or fi pentru el,dar au nu mai pot sa o vad cum lesina de atata tuse si stau cu ea pe geam sau arunc apa rece pe ea sa-si revina...
si revin cand voi fi mai in forma...
A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...
alinamoro spune:
X-ray, n-ai incercat sa-i dai Elisei ceva gen Aerius, Claritine, Ketof...pentru tusea asta asa rebela?
CristinaR, imi pare rau ca nu te simti bine, sper ca toate simptomele astea sa fie secundare operatiei si nimic nou. Unde faci RMN-ul ci CT-ul, la Euromedic?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Rad de una singura.
Calin a mers cu pruncii la film, "Aventurile lui Sammy" (la care-a fost si Gabi cu copii ieri). Imi trimite mesaj ca Ade nici nu clipeste si nu "respira", numai mananca popcorn, cica s-a ridicat de pe scaun sa dea cu mana dupa pestisori.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
X-ray spune:
alina la atatea bronsite cate a facut nu am gasit inca nimic valabil...am incercat cam tot ce ai zis tu.in asta consta disperare,nu stiu ce sa mai fac.in fine acum sunt si obosita ,si azi a fost muuult mai bine.
cu eli am incercat shrek si bufnitele 3d dar no chance.dupa 20 de minute vrea afara.acum m-ati facut curioasa...dar degeaba visez e pre mica...
cristina draga mea multa sanatate si abia astept rezultatul.
A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...
Claudelu spune:
Ioana, m-a sunat azi Ada sa-mi citeasca mesajul tau! Sincer, m-au dat lacrimile! Eu te pup cu mult drag (asta sper ca o stii) si te rog mult sa ai grija de tine!
Daca Ovi va avea nevoie de ajutor spune-i sa nu ezite sa ma caute! Oricand si la orice ora, da?
Eu nu te judec, te admir pentru curaj si putere! Usor nu va fi!
Imi va fi dor de tine
Sa ai grija de tine, te rog multtttttttt!!!!!!!!
Cristina, imi pare rau sa aud ca ai probleme si sper din suflet sa se termine odata si odata!
Claudia si Raul-Andrei
Impreuna pentru maria_rubi!