Aradence DC (152) - alaturi de CristinaR

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Ioana, iti tinem pumnii pentru orice decizie iei tu

Sanatate si pupici puisorilor!!

Alina si Dragos-6 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nu stiu exact in ce zona din irak voi lucra, insa stiu sigur ca voi lucra ca asistenta medicala in cadrul uneia dintre bazele militare americane de pe teritoriul Irakului(sper doar sa nu ma trimita in Afganistan...).

Fetelor dupa cum am spus asta e singura si ultima solutie la toate problemele pe care le avem. Stiu ca poate unele dintre voi va veti gandi " ce mama e asta daca-si lasa copiii si sotul in tara si se duce la dracu-n praznic?", dar cand ajungi sa iei o asemenea decizie nu o iei niciodata de voie ci doar de nevoie....
Numai Dumnezeu stie cat mi-e de greu sa plec departe de piticii mei(deja plang la gandul ca nu voi mai fi zilnic cu ei, macar cateva ore cum eram pana acum in zilele in care lucram..., ca nu o sa ii mai pot strange in brate, ca nu o sa le simt manutele imbratisandu-ma, ca nu o sa le simt mirosul pielii...plang si mi se rupe sufletul, dar asta e singura si ultima solutie la problemele pe care le avem ca familie), si sper ca tot El ma va ajuta sa rezist acolo departe de ei si pe ei sa reziste aici fara mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ioana sunt de-a dreptul socata.

Dumnezeu sa te ajute in incercarea asta.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Cristina tu esti bine? Intr-o noapte te-am visat si m-ai facut sa plang de aveam dimineata si pijamaua uda.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA cine crezi ca te "condamna"? E clar ca nu merge nimeni de drag in asa locuri Am vazut un anunt de asistente in Dubai zona sigura cred, dar e contract ... pe doi ani.Cred insa ca ai studiat tu terenul din plin ... Eu am o verisoara primara divortata ,ea lucreaza de cativa ani buni ca asistenta medicala la ceva azil de batrani langa Milano,iar baiatul ei e in tara cu parintii ei.Atat ca el e mare deja,are 15 ani.L-a dus la un moment dat cu ea acolo,a stat un an,a fost si la scoala italiana, dar nu i-a placut deloc in Italia,asa ca s-a intors acasa si sta cu bunicii.Asta e ... murea de foame aici daca ramanea ca asistenta la tara .

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, fii sigura ca nu te judecam, mie sincer imi pare rau ca vei fi asa departe. Nu ai gasit undeva mai aproape, in Europa? Sunt firme (serioase) care recruteaza asistenti medicali pt. Franta, Belgia, Anglia... Cum ai gasit Irak-ul, adica prin cine, ceva firma de recrutare asistenti medicali?

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Draga Ioana, multa putere va doresc pentru aceasta grea perioada care urmeaza pentru voi toti, Dumnezeu sa fie cu tine si sa te aduca sanatoasa acasa la copiii tai .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA io zic ca nu departarea e marea problema, ci faptul ca e foarte periculos in zona .Si sotul unei vanzatoare de la mami la magazin a fost plecat in Kosovo in perioada "de glorie" tot asa vreun an si tot pentru bani , saraca era super stresata.Din fericire s-a intors cu bine acasa.
IOANA macar vreo vacanta - doua sa mai treci pe-acasa in anul asta iti dau astia?

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica70

ALINA io zic ca nu departarea e marea problema, ci faptul ca e foarte periculos in zona .

Da, Moni, m-am gandit si la asta.

Ioana, primele saptamani vor fi foarte grele (dorul!), dar apoi vor trece repede lunile. Oricum e bine ca puteti comunica prin internet.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana nici nu stiu ce sa spun. Vreau sa te incurajez, ma gandesc ca nu ti-a fost usor sa iei o asemenea decizie. Sper din tot sufletul sa suportati cat mai usor despartirea asta, atat tu cat si copiii.
Diana 11 la multi ani
A fost foarte fain fimul, cel putin din punct de vedere al efectelor 3D , a fost cel mai fain dintre cele vazute pana acum. Efectiv iti venea sa prinzi animalutele cu mana , asa tare se apropiau sau treceu pe langa tine. Pacat ca tine numa o ora si 20 de minute.

Mergi la inceput