Aradence DC (152) - alaturi de CristinaR
Raspunsuri - Pagina 17
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristiana70 Sinuzita mea e cu suisuri si coborasuri, dupa ce duminica dimineata am avut senzatia ca mi-e mai bine luni iar m-au luat durerile. Ieri am fost la doctorita de familie, mi-a dat o plasa de medicamente iar acum sunt zombie si cu gura uscata din cauza Amoxiclav-ului. Sunt pastile orodispersabile adica de topit in gura, si cu toata aroma de fructe tropicale ramai toata ziua cu un gust rauuuuu si cu gura uscata. Pe langa asta am mai primit Aerius, Nurofen si Sinupret. Bine macar ca nu ma mai doare, dar sunt ca drogata prin casa. |
eu am sinusita de ani de zile si cel mai bun medicament este Paracetamol Sinus! Ma curat in maxim 2 zile
Gabi, imi pare rau de problemele cu Tudor!
Nu stiu daca v-au spus fetele, matusica mea s-a dus! Au trecut deja 2 saptamani dar noi inca nu ne-am revenit! Mi-e dor de ea
Mami meu, Doamne multam, e mai bine! Umbla singura si nu mai schioapata atat de rau! Face bicicleta in fiecare zi (cred ca vrea sa devina manechin) si are tratament. Peste o saptamana mergem la control si vedem ce e de facut in continuare!
Raul e indragostit pana peste cap si habar n-am ce sa-i zic, ce sa fac Azi m-a sunat sa-mi spuna ce plan are pe maine "ma trezeste bunu la 7, fac dus, ma fac subrat cu de ala alb ca a lu tati, ma dau cu parfumu lu bunu (nici nu stiu daca are bunu-so asa ceva)...apoi merg cu bunu sa luam flori si la ora 9 sunt la Briana...vreau sa-i fac o surpriza"
Adevarul ca Briana e frumoasa foc...n-are fiu meu gusturi rele
In rest eu, munca, copil, casa si somn...in rest nimic...atat de normal a devenit programul asta ca jur de nu parca deja e totul automat...nici masina nu stie alte drumuri....de 5 sapt in fiecare sambata sunt la munca, iar duminica abia sunt in stare sa ma ridic din pat Calculatorul la noi in casa a devenit bibelou plin de praf Se deschide doar in week-end cand e Raul acasa...in rest eu sunt satula de el
Claudia si Raul-Andrei
Aradencele alaturi de maria_rubi
Impreuna pentru maria_rubi!
gabitzica spune:
Alina.a Antimonium tartaricum i-ai dat? La ai mei merge tare bine la bronsita.
Alina te cred ca s-a ridicat Ade sa prinda pestisorii, si eu am intins mana dupa ei. E cel mai fain 3d din cate am vazut pana acum. Il recomand tuturor.
Fetelor, am poze in concurs, asa ca daca va plac, nu ezitati sa ne dati un vot
Le multumesc celor care au facut-o deja
Clau imi pare rau de matusa ta iar mamei tale ii doresc recuperare rapida.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=12" target="_blank">Poze concurs ga-1 si ga-2
alinamoro spune:
Clau, imi pare rau de matusa ta. Condoleante!
Sanatate mamei tale!
Ioi ce copil indragostit ai!
Avea si Dragos o perioada de "indragosteala" la gradi, da nu era chiar asa ca Raul.
Pune si tu o poza cu nora-ta s-o vedem si noi.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
diana11 spune:
Multumesc de urari
Cristina sper ca durerile ce le simti sa iti treaca cat mai repede.
Claudelu condoleante.
Ioana, multa putere sa ai.
Moni.
X-Ray(imi place)ce va mai luptati si voi cu racelile astea. Eu i-am dat Alexandrei diverse extracte de pa Plantextract si au ajutat-o.Ea nu a facut bronsite, doar raceli repetate cu nas infundat permanent.
Ma duc sa o duc pe Ale in pat ca a adormit la desene, e obosita ca afost la dans azi.
alinamoro spune:
Citat: |
Alina te cred ca s-a ridicat Ade sa prinda pestisorii, si eu am intins mana dupa ei. E cel mai fain 3d din cate am vazut pana acum. Il recomand tuturor |
Gabi, le-a placut fff mult filmul, Adelina a fost fascinata, cand au ajuns acasa nu stiau care sa-mi povesteasca mai repede si mai multe despre film.
Ma bucur ca i-am trimis , mi-a venit asa rapid ideea, mi-am amintit ca ai scris tu aseara ca a fost fain. Mersi de pont!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Gabi, votat! X-Ray-la fel! Nu avea si Carmen poze in concurs? Ca nu le mai gasesc si era una super cu Mela aruncata in sus de tati...
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
X-ray spune:
am vazut ca a inceput votarea,multumim pentru voturi,sper ca v-au placut pozele.
gabi am incercat antimoniu,mi l-a dat andron dar la ea a facut invers,bronhospasm.mi-a zis sa-l opresc imediat.in fine conteaza ca e mai bine acum azi am scos-o afara si tusea e productiva si acesele mult mai scurte.poate si ea sa doarma legat 3 ore.oricum fara aerosoli ma impuscam.numai asa reusesc sa o linistesc cand o apuca...noi cand plecam in concediu avem o geanta numai de "interventii" cum ii zice sotul,aparatul de aerosoli,tonele de siropuri si siropele,soltiile de nebulizat,homeopatele...
vreau concediu....simt ca sunt stoarsa ca o lamaie.
A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=27" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...
niko_26 spune:
X-Ray imi pare rau ca va tot chinuie bronsitele astea si sinuzita!
Cristina, sper sa nu fie nimic grav!
Clauditzo condoleante!
Cristiana, sanatate si voua!
Ioana, sa va dea Dumnezeu putere sa treceti si peste incercarea asta grea!
flavia ramona spune:
Buna dimineata,
Va astept la o .
Numa mie imi merge asa greu DC-ul sau e de la laptopul meu???
X-ray, , ca altceva nu stiu ce sa zic. Sper sscapati odata de toate astea.
Eu sunt la munca si am destul de munca asa ca va las.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
ducky spune:
O intalnire cu toate pana nu pleaca pufulici, nu facem? Mi-ar place si mie s-o mai vad...
Si eu, pe aici...
Azi si ieri am avut ore la master, de luni sunt cu mica acasa si sper ca saptamana cealalta sa am si eu putin timp liber inainte de...
Incep lucrul efectiv pe 2 decembrie. De ce intrebai, Alina Moro..? Vrei sa-ti dau o "consultatie" financiara?? Lucrez la uta, daca doresti, daca poti...
Cristiana, multa sanatate iti doresc !!
DianaR, spre sa ne vedem cat de curand...
Monia70, sun cand am un semn.
Voi ce faceti de Revelion?
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
Al meu blog