Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(595)
Raspunsuri - Pagina 13
lorena_86 spune:
katy, multam
si voua la toate
bebelusi cati mai multiiiiiiiiiii 

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Da Anca, in prima zi de menstrautie (pana isi da drumul sg., scuze de detalii "Vitamina E - vitamina fertilitatii" Doamne da-ne si noua un sanatos! |
de endometrioza te-ai cautat?Sora mea avea la fel ca tine si avea deja gradul 4 ,singura varianbta este FIV acum la ea

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
lorena_86 spune:
fetelor eu va las
ma duc la smotru ca maine vreau sa lenevesc , la fel si duminica

va 

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Katy82 spune:
Anca am facut eco transvaginal iar rezultatul este grosime4,9mm aspect normal, deci cred ca nu e problema
"Vitamina E - vitamina fertilitatii"
Doamne da-ne si noua un
sanatos!
ancadragoman spune:
fa o laparoscopie,acolo se vede totul clar
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Katy82 spune:
Lore spor la treaba!
Week-end placut fetele! Daca ajung la man. in wee-kend las pomelnicul cu fetele care vor bebe![]()

toate fetele!
"Vitamina E - vitamina fertilitatii"
Doamne da-ne si noua un
sanatos!
mamutz spune:
As spune eu vreo doua de Dna dr Moisa si de TPC, dar nu e frumos sa vorbesc urat. Vezi ca pe noi ne-a bagat in sperieti si ne-a mai zis si sa ne ducem sa facem copii separat fiecare cu altcineva si dupa putin timp, dupa laparoscopie, am ramas gravida din prima incercare. E o mare tampenie chestia asta cu anticorpi antisperma. Cand iti facea ea testul spermatozoizii trebuie sa fie deja in uter, pe trompe, treaba lor nu sa astepte in vagin, acolo raman numai aia buni. Si vezi ca mie mi-au facut doua HSG si toti dr destepti din Romaina noastra draga mi-au zis ca sunt trompele super bune si ele erau infundate tun.
Si evident ca mi-au facut si 2 inseminari, ca doar trebuie sa faca si ei ceva bani nu.
Mergeti si faceti toate investigatiile si daca deja au trecut 2 ani, laparoscopie direct, daca acolo nu gaseste nimic sau nu rezolva trebuie trecut la lucruri drastice. Daca vrei iti pot recomanda un dr de care sunt sigura ca o sa fii multumita. Pana acum pe cine am trimis a si rezolvat si repde. Si pe mine
.
mamutz spune:
da ar fi bine ca sa fii sigura ca nu o sa ai probleme
sunt urmatoarele: ANTITROMBINA III, FIBRINOGEN, PROTEINA S, PROTEINA C, ANTICOAGULANT LUPIC, REZISTENTA LA PROTEINA C, TIMP DE COAGULARE, TIMP DE SANGERARE, ANTICORPI ANTI-FOSFOLIPIDICI SI VIT. b12, FOLATUL SERIC, HOMOCISTEINA. Sunt analize care se dau obligatoriu in sarcina (de dr destepti, cum nu sunt marea majoritate). Daca doamne fereste iese ceva prost se trateaza usor, insa netratat duce la pierderea sarcinii in luna mica sau mare, depinde de problema. Cel mai bine e sa le faci din timp sa scapi de grija.
Katy82 spune:
Mamutz ce doctor. O sa numar lunile de incercare, ne apropiem cu pasi repezi de 2 ani...18 luni de incercari.
Doamne te rugam da-ne si noua un
sanatos!