Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(595)
Raspunsuri - Pagina 12
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikado Katy, Andra n-am vrut sa va fac pofta ![]() Alinate referi la spotingul din Z3-4 ? eu am citit ca ai avut sangerare dupa ce ai intrerupt duphastonul ... eu sunt mai noua si poate mi-a scapat ceva http://www.fertilityfriend.com/home/mikado http://picasaweb.google.ro/valinusescu/PapaBun# |
da fix la ala .. altu n-am mai avut
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic
lorena_86 spune:
katy,draga, nu-mi zice ca dupa ce am pierdut sarcinile mi-a luat mai bine de 1 an sa-mi fac mutatiile astea nenorocite
incearca sa-ti faci prima tata:
timp de coagulare
timp de sangerare
timp Hawel
timp Quick
protombina
Inr
Dar sa stii ca nu sunt foarte relevante
la mine majoritatea au fost ok
eu zic ca cel mai bine e sa-ti faci profilul de trombofilie ereditara de la Synevo care cuprinde cam tot ce e important dar consta 690 ron si macar stii ceva
Sau mai poti proceda astfel: mergi la Fundeni la dr uscatescu si acolo o sa-ti faca Prot C, prot S homocisteina, antitrombina III , anticoagulant lunic si nu platesti decat 20 lei pretul homocisteinei si iti spune ea daca sa mai faci ceva mai departe sau nu
dar tu de ce vrei sa faci asta, ca din cate stiu eu nu ai nici o sarcina pierduta

sau preventiv?
ai pe cineva in familie care a avut tromboze venoase sau alte probleme de coagulare?
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
ancadragoman spune:
ALINA NU MAI LUA CALCIU SI DACA TE MAI DOARE BURTA IA NO-SPA SI...FUGI SA FACI TESTUL DE SANGE SA TE LAMURESTI ODATA
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Katy82 spune:
Tromboza venoasa inseamna sa i se sparga venele sau ceva de genul? Tata are niste varice tare urate care i se si sparg. Si mi-au aparut si mie pe picioare, inca nu am avut probleme cu sangerarile. Iarasi ce-mi da de gandit e ca am CM cu cheaguri.
"Vitamina E - vitamina fertilitatii"
Doamne da-ne si noua un
sanatos!
ancadragoman spune:
KATY AI SI DURERI MARI LA MENSTRUATIE?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
lorena_86 spune:
anca, draga, in primul rand sa ma rog sa nu fiu insarcinata acum ca mi-a intarziat deja 5 zile, ca am primit rezultatul dupa ce trecusem de ovulatie si cum tot omul incearca sa fie optimist merge pe ...."nu mi se poate intampla chiar mie .....sa fiu mutanta"
am neaparat nevoie sa-mi scad valoarea homocisteinei ca e imensa si minim 3 luni de tratament intensiv inainte de a ramane insarcinata si apoi cum am testul pozitiv clexane in burtica
dar e criza, cel putin eu pe unde am intrebat eu la farmacii au zis ca nu mai vrea statul roman sa importe si nu le mai da voie cu actele, ceva de genu
ma gandesc cu groaza la saracele gravidute care sunt dependente de clexane cred ca sunt disperata ca au nevoie de el ca altfel bebe nu rezista
cel putin la statusul mutatiei mele "homozigot" nu am nici o sansa fara anticoagulant injectabil

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Angie844 spune:
Alina felicitari pt testul pozitiv! Stiam eu ca e ceva acolo...
Fetelor care se deprima din cauza ca bebe intarzaie... Pot sa spun ca cel putin la mine cand m-am relaxat (sau nu am planificat), atunci am ramas...
Prima data (Sarah), abia ajunsesem in CA si aveam o luna la un job super fun...si a venit bubulina! A doua oara mi-am dat demisia si nu aveam nici o perspectiva...iar am ramas (dar s-a terminat la 9s). Iar acum ma linistisem in Sept, aveam planuri mari la noul job care imi place f mult desi e stresant...si uite ca iar s-a intamplat.
Am avut la un mom dat 6 luni de facut teste de ovulatie si prestat la 2 zile si nimic...
Parearea mea
.
vine cand vrea el
Pup!
Mamica de Sarah-Aimée &
5+
Katy82 spune:
Da Anca, in prima zi de menstrautie (pana isi da drumul sg., scuze de detalii
)
Doamne da-ne si noua un
sanatos!
lorena_86 spune:
katy, nu stiu exact daca si varicele pot fi incadrate la fenomene trombotice, dar o sa intreb medici de la serviciu si o sa-ti zic
tromboza venoasa - formarea unor cheaguri de sange pe vene, sunt tari si foarte periculoase deoarece pot migra si Doamne Fereste ajunge la inima sau plamani si e foarte grav.
eu pe langa risc crescut de fenomene trombotice mai am si infarct miocardic si trombaembolism pulmonar

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Katy82 spune:
Lorena imi pare tare rau ca treci prin asta
. Hai ca dupa tratament poate vine si
. Tin pumnii sa-ti tii cat mai repede copilasul in brate.
Doamne da-ne si noua un
sanatos!