Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(595)
Raspunsuri - Pagina 11
andr@ spune:
mikado vrei sa ne omori? 
![]()
![]()
![]()
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor, sper ca nu v-ati suparat pe mine cu ce va zis aseara cu jap jap fara incetare a fost un sfat prietenesc, ca sunt cateva fete pe aici care au incercat aproape tot si care teoretic nu au nimic in neregula concluzia am tras-o pe mine si pe cateva prietene care acum au bebe........si la fel si eu as fi avut bebe de cateva luni.dar asta-i viata voi faceti cum vreti, fiecare e liber sa decida a fost doar o idee Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
PAI JAP JAP DAR DACA TROMPELE AU DOP TOT DEGEABA

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
lorena_86 spune:
anca, eu ziceam de fetele care nu au depistat nimic dupa ce au facut toate investigatiile
la mine una nu a mers cu "o data la 2 zile"

dar acum imi dau seama ca a fost mai bine ca nu am ramas ca sigur as fi pierdut iar sarcina
la ce probleme am
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Katy82 spune:
Lore te-am trecut!
"Vitamina E - vitamina fertilitatii"
Doamne da-ne si noua un
sanatos!
lorena_86 spune:
multam Katy

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Katy82 spune:
Lorena tu ce zici, ce analize sa fac sa vad daca am probleme de genul asta. Ceva mai ieftin, nu direct tromboflebita ca asta e scumpa rau
. Daca fac ceva gen circulatie, merge?
Doamne da-ne si noua un
sanatos!
mikado spune:
Katy, Andra n-am vrut sa va fac pofta
Alinate referi la spotingul din Z3-4 ? eu am citit ca ai avut sangerare dupa ce ai intrerupt duphastonul ... eu sunt mai noua si poate mi-a scapat ceva
http://www.fertilityfriend.com/home/mikado
http://picasaweb.google.ro/valinusescu/PapaBun#
Katy82 spune:
Tatal meu are varice iar eu se pare ca il cam mostenesc, in plus tot timpul ma dor si mi se umfla. Mi-a teama sa nu am si eu probleme de circulatie. In plus mainile si picioarele tot timpul sunt reci.
Doamne da-ne si noua un
sanatos!
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 anca, eu ziceam de fetele care nu au depistat nimic dupa ce au facut toate investigatiile la mine una nu a mers cu "o data la 2 zile" ![]() ![]() ![]() ![]() dar acum imi dau seama ca a fost mai bine ca nu am ramas ca sigur as fi pierdut iar sarcina la ce probleme amTrombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
AM VAZUT LA SEMNATURA SI IMI PARE RAU,ACUM CE TREBUIE SA MAI FACI?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Katy82 spune:
De picioare ziceam ca ma dor si mi se umfla, scuze.
Doamne da-ne si noua un
sanatos!