Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(594)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Rog si eu fetele care se ocupa cu listuta.Facem si o alta lista in afara de ce luuuuuuuuuunga cu multe aspirante de la inceput,una care sa fie a aspirantelor prezente?Cine mai doreste?
Gata ies si eu,salut toate fetele,pe lia care nu mai da nici un semna,sa stai mami acolo in pat linistita pana cand e totul in ordine cu bebelul si cu tine..te pup
Sa o felicit pe tanamera,sa fiti fericiti alaturi de noul sufletel,asteptam pozici
Gata ies.Mai vb maine.pup all

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Walkira eu nu cred ca ti s-a dereglat CM de la lipsa carnii. Tin pumnii sa vina cat mai repede.
Andra eu ma gandesc la adoptie, dar am zis ca totusi mai incerc pana la 30 de ani, daca nu reusim o sa incercam cu adoptia.
Angi
Sorinake tin pumnii sa fie ultima pt 9 luni de zile , iti dai seama cand te intreaba doc de UM tu sa-i spui ziua ta de nastere, e o treaba!
Alina de unde sti ca nu esti gravi, eu zic sa faci un BETA sa sti cum stai, macar mai fa un test de sarcina.
Nerama bine ai venit, bafta multa sa vina repede!

"Vitamina E - vitamina fertilitatii"

Doamne da-ne si noua un sanatos!

Mergi la inceput

Luiza ma bucur ca ai vesti bune. Nici eu nu mi-as face ecotranvaginala in sarcina, tot din ac. motive ca si tine.
Ralu simptomele nu apar asa repede, cel mai devreme apar in preajma zilei de CM.
NERMA nu ne plictisesti, suntem aici sa ne sustinem una pe alta

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Salut fetele!
N-am mai dat pe la voi de o groaza de vreme, cred ca nici nu ma mai tineti minte
Am intrat doar sa vad ce mai faceti, vad ca mai apare cate o noua graviduta, felicitari! Ma bucur tare mult! Sa dea DD sa fie bine pana la sfarsit.
Citeam pe aici ca nu va surad ecografiile transvaginale, vreau a va zic ca ele nu fac nimic rau in mana unui medic competent, eu la sarcina asta am facut eco transvaginal pana la 12 saptamani si n-am patit nimic, va dati seama ca daca ar fi periculoase nu s-ar mai folosi, nu?

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Raluca deja 28???????

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Kitzi eu stiam ca in sarcinile cu risc de avort nu sunt recomandate. sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Si sunt la mesajul cu numarul 1000Oare la al catelea mesaj o sa va anunt ca sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Felicitari Roxy!!! Sarcina usoara si la termen si bebe sanatos si frumos iti doresc!
Hai fetele, capitolul si titlul, ce ziceti? Paula?
Bine-ai venit Nerama si sedere cat mai scurta pe la noi!
Ma bucur sa vad ca sunteti vorbarete, ca mai intra lumea data disparuta, gen Angi
Anca, ceva poze cu nepotica?
tuturor fara exceptie!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Nu am mai intrat de mult...
Raportez foliculi grasuti ziua 12 pe stanga unu de 24 mm si unu de 20 mm, pe dreapta unu de vreo 17 mm, endometru 12 mm. In ziua 9 erau 17, 16, 10 respectiv 8. Apoi daca nici luna asta nu o fi bine!!!! Ca luna trecuta am avut doar unu pe dreapta de 25mm dar trompa mea nu si-a facut treaba. Sa vad ce face stanga, ca ultima oara a fost cu ochi. Sa imi tineti pumnii, ca trebuie sa se sparga azi maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Felicitari Roxy, sa fie intr-un ceas bun, sa te ajute Dumnezeu sa ai un bebe sanatos, frumos, bun si mancacios. Si sarcina usoara.

Mergi la inceput