Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(594)
Raspunsuri - Pagina 6
RaluCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nerama eu iti doresc sa nu mai vina 9 luni de zile ![]() |
nerama

sarumana multsa dea dd

la toate aspirantele optimiste
cos_minutza spune:
Ralu te-am adaugat si pe tine
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
www.petitieonline.ro/petitie/andreea_marin_banica_asociatia_salveaza_vieti_va_implicati_alaturi_de_noi_-p61986055.html" target="_blank">Petitie Andreea Marin Banica -Asociatia "Salveaza Vieti" - va implicati alaturi de noi?
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
RaluCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Ralu te-am adaugat si pe tine ![]() Cosmi, viitoare ![]() www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB www.petitieonline.ro/petitie/andreea_marin_banica_asociatia_salveaza_vieti_va_implicati_alaturi_de_noi_-p61986055.html" target="_blank">Petitie Andreea Marin Banica -Asociatia "Salveaza Vieti" - va implicati alaturi de noi? Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
sarumana mult de tot

happymum spune:
bag si eu nasucul in vizita pe aici...
ce fac fetele? ce faci cosmi?
ma bucur sa vad ca se prelungeste listuta cuburtici... la cat mai multe va doresc.
Katy82 spune:
ce-mi vad ochii, o noua graviduta! Uraaaaaaaaa

FELICITARI ROXYBARBU

BUNA FETELE!
Ma bag sa citesc din urma. Eu tocmai am venit de la serviciu. Cand am ajuns mi s-a pus ceva in piept, nu mai puteam respira si nici nu puteam sa fac miscari bruste, m-am cam speriat, acum mi-am revenit.
"Vitamina E - vitamina fertilitatii"
Doamne da-ne si noua un
sanatos!
neliaCris spune:
![]()
No hai sa mai pun si eu prezenta.Am fost plecata de pe ent din cauza :baiat racit cu muci care nu vroiau sa coboare,dormit numai cu mami in pat intors pe toate partile iar tati pe canapea in sufragerei
.Deci...pierdut una bucata ovulatie super fantastica,inceputa in ziua 10-11.
Felicit si eu pe roxybarbu,sa mai stai pe la noi timp de 9 luni
.Sarcina usoara iti doresc si un copil sanatos asa cul il am eu (in general,raceala nu se pune)
Anca,cum e cu noul job?ai semnat vreun contract in care nu ai voie sa faci bebel.sau astepti un an pentru a intra in prenatal?Felicitari pentru nepotica,parca mai aveai o sora care trebuia sa faca fiv,sau ma insel?
bun venit noii aspirante,sedere cat mai scurta
Cine mai urmeaza la testare?
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08